صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
نورا با اشاره به برخورد سلیقه ای دولت با قانون؛

دولت اعتنایی به قوانین و مصوبات ندارد

کد خبر: ۱۴۸۴۵۲
| |
2801 بازدید
نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه، قانون‌گریزی، حاشیه‌پردازی و نامه‌نگاری‌های ناموجه را مهمترین علت‌های تأخیر دولت در ارائه لایحه بودجه به مجلس خواند و گفت: مجلس باید با تصویب سه دوازدهم بودجه89، لایحه بودجه سال 90 را به دولت برگرداند.

به گزارش خانه ملت، "عباسعلی نورا" افزود: شواهد و قرائن حاکی از کارشناسی نبودن تدوین برنامه بودجه از سوی دولت است،

وی تصریح کرد: دولت حتی در نحوه تدوین برنامه بودجه سال 90 هم به قانون توجهی نداشته و به جای مشورت با 300 دستگاه دارای ردیف بودجه، تنها با 39 دستگاه در باره تخصیص اعتبار مشورت کرده و برنامه بودجه را بسته است.

به گفته نورا، قانون گریزی، پرداختن به حواشی و نامه نگاری های ناموجه از سوی دولت، مهمترین علت های تأخیر در ارائه برنامه بودجه به مجلس است.

نورا گفت: تدوین برنامه بودجه توسط دولت در کمترین زمان ممکن و با حداقل مشاوره ها و کار کارشناسی صورت گرفته و بدیهی است این لایحه نمی تواند پاسخ گوی نیازهای کشور در سال آینده باشد.

نماینده دوره هشتم مجلس، پیشنهاد تصویب سه دوزادهم را از سوی برخی از نمایندگان مجلس منطقی و ناگزیر خواند و تاکید کرد: غیر از این راهکار دیگری برای بررسی دقیق و موشکافانه مجلس وجود ندارد.

روز یکشنبه (24 بهمن)، دولت اعلام کرده بود که تدوین برنامه بودجه به پایان رسیده است و رئیس جمهوری، اول اسفندماه، لایحه بودجه را به مجلس تقدیم خواهد کرد.

دولت مصوبات مجلس را اجرا نمی کند

نورا با انتقاد از عدم اجرای مصوبه های مجلس از سوی دولت، گفت: در سال جاری دولت هیچ یک از مصوباتی را که مجلس به برنامه بودجه سال 89 اضافه کرده بود، اجرا نکرده است.

وی با بیان این که بعید است در سال آینده هم دولت اصلاحات برنامه بودجه را رعایت و اجرا کند، گفت: دولت در صدد است تا نقش مجلس را در قانونگذاری و نظارت بر اجرای قانون کم رنگ کند و این خلاف اصول قانون اساسی و آرمان های نظام است.

نماینده مردم زابل و زهک، روزمره شدن قانون گریزی از سوی دولت را اساس شیوع قانون گریزی در کشور خواند و گفت: دولت تنها مصوباتی را که می پسندد، اجرا می کند و اعتنایی به دیگر قوانین و مصوبات ندارد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...