صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

باقري: دوست داشتم محمد نوري بازي كند

كريم‌باقري كه پس از خداحافظي‌ از فوتبال به عنوان مشاور افشين قطبي تيم‌ملي را در جام ملت‌هاي آسيا همراهي كرد، با سپري شدن چند روز از شكست فوتبال ايران مقابل كره‌جنوبي از نظرات و مشاوره‌هايي كه به خصوص در مورد تركيب تيم ملي در ديدار مقابل كره‌جنوبي به قطبي داده و البته هيچ‌كدام از آنها مورد توجه سرمربي سابق تيم ملي قرار نگرفته، صحبت مي‌كند.
کد خبر: ۱۴۴۹۶۵
| |
2690 بازدید

او در پاسخ به اين سوال كه چرا تيم ملي مقابل كره‌جنوبي يك بازيكن طراح در ميانه ميدان نداشت مي‌گويد:

« به نظر من در آن بازي استفاده از محمدنوري، ايمان مبعلي و حتي قاسم حدادي‌فر كه مي‌توانستند پاسهاي خوبي را براي مهاجمان مهيا كنند، خيلي به ما كمك مي‌كرد. اين نظري بود كه من داشتم و قبل از بازي آن را به قطبي هم انتقال دادم.» باقري در مورد عملكرد ضعيف جواد نكونام و مسعود شجاعي در اين مسابقه هم مي‌گويد:« اتفاقا من بعد از بازي درباره اين موضوع هم با قطبي حرف زدم اما او اعتقاد خاصي به بازيكن با تجربه‌اي مثل جواد نكونام دارد و معتقد بود امثال نكونام و شجاعي در يك لحظه مي‌توانند كارهاي خاصي انجام بدهند كه بازيكنان ديگر نمي‌توانند.

 به هر حال بعضي مواقع كه بازي بسته است و يك بازيكن بزرگ هم نمي‌تواند خلاقيتش را نشان بدهد. من شخصا دوست داشتم در بازي با كره بازيكني مثل محمد نوري به ميدان برود.» به اعتقاد كريم باقري مشكلات تيم‌ملي فراتر از بازي كردن يا نيمكت نشيني يك بازيكن بود و نمي‌توان شكست را به گردن كادر فني انداخت:« با شرايطي كه فوتبال ما داشت اگر بزرگ‌ترين مربيان هم در جام ملت‌ها روي نيمكت تيم‌ملي قر ار داشتند نتيجه نمي‌گرفتيم. تنها در صورتي مي‌توانيم در جام‌جهاني حضور داشته باشيم كه با اين واقعيت كنار بياييم.»

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار