صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

دنيزلي سرمربي تيم ملي مي شود؟

شايعات به گوش رسيده از ساختمان فدراسيون فوتبال حاكي از آن است كه مصطفي دنيزلي، سرمربي سابق پاس و پرسپوليس كه محبوبيت خاصي در ايران دارد گزينه اصلي فدراسيون است و حتي مسولان فدراسيون با توافقات ابتدايي با او رسيده اند.
کد خبر: ۱۴۳۱۶۶
| |
3970 بازدید

مهدي تاج، عضو پرنفوذ فدراسيون فوتبال در مصاحبه اي اعلام كرد كه اگر نام سرمربي تيم ملي اميد را اعلام كند ناخودآگاه اسم سرمربي تيم بزرگسالان هم لو مي رود. اين صحبت هاي تاج در واقع با مصاحبه هاي علي كفاشيان تناقض دارد چرا كه مصاحبه تاج نشان مي دهد آنها در مورد سرمربي تيم اميد و بزرگسالان به نتيجه رسيده اند اما فعلا نمي خواهند اسم مربيان را اعلام كنند.

رجانیوز ، در اين ميان كفاشيان هم مدام مي گويد كه با هيچ گزينه اي مذاكره نكرده تا شايد فضا را آرام كند. وقتي تاج مي گويد اگر اسم سرمربي اميد را اعلام كنيم سرمربي بزرگسالان هم لو مي رود بايد نتيجه گرفت كه مليت سرمربي مورد نظر فدراسيون يك موضوع كليدي محسوب مي شود و احتمالا آن كشور از لحاظ در اختيار داشتن مربيان سرشناس چندان غني نيست به همين دليل اگر سرمربي تيم اميد معرفي مي شد به احتمال فراوان با توجه به مليتش رسانه ها مي توانستند حدس بزنند كه مربي تيم بزرگسالان چه كسي است؟

شايعات به گوش رسيده از ساختمان فدراسيون فوتبال حاكي از آن است كه مصطفي دنيزلي، سرمربي سابق پاس و پرسپوليس كه محبوبيت خاصي در ايران دارد گزينه اصلي فدراسيون است و حتي مسولان فدراسيون با توافقات ابتدايي با او رسيده اند.

در اين ميان بايد منتظر گذر زمان باشيم و برخي از ساختمان فدراسيون خبر مي دهند كه اين مربي تركيه اي بعد از جام ملتها به ايران مي آيد تا قراردادش را امضا كند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟