صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

آمریکا متن پیشنهادی ایران را پذیرفته است

همزمان با عقب‌نشینی تاکتیکی آمریکا از اضافه‌بند‌های جدید به پیش‌نویس توافق، دونالد ترامپ با افزایش لحن تهدیدآمیز در شبکه‌های اجتماعی، تلاش می‌کند روایت «تسلیم ایران در برابر بمباران» را بسازد؛ روایتی که با واقعیت میدانی مذاکرات فاصله دارد.
کد خبر: ۱۳۷۸۵۵۶
| |
6938 بازدید
|
۸

آمریکا متن پیشنهادی ایران را پذیرفته است

 

به گزارش تابناک به نقل از فارس؛ همزمان با عقب‌نشینی تاکتیکی آمریکا از اضافه‌بند‌های جدید به پیش‌نویس توافق، دونالد ترامپ با افزایش لحن تهدیدآمیز در شبکه‌های اجتماعی، تلاش می‌کند روایت «تسلیم ایران در برابر بمباران» را بسازد؛ روایتی که با واقعیت میدانی مذاکرات فاصله دارد.

 حدود دو هفته پیش متن پیش‌نویس تفاهم‌نامه میان تیم‌های مذاکره‌کننده تقریباً نهایی شده بود و تنها منتظر تأیید نهایی در تهران و واشنگتن بود. اما در خلال این بررسی، ترامپ بار دیگر برخلاف توافق مذاکره‌کنندگان آمریکایی که پیش‌نویس ایران را پذیرفته بودند، خواستار اضافه شدن چند جزئیات جدید شد. در واکنش، ایران اعلام کرد که آن متن جدید را بررسی نمی‌کند و عملاً پاسخ آمریکا را نداد.

پس از آن، تنش‌های پراکنده در تنگه هرمز و جنوب ایران و همچنین حمله به ضاحیه عملاً پرونده مذاکره را مسکوت گذاشت.

اما از روز چهارشنبه، تیم قطری با میانجی‌گری وارد میدان شد و خبر از عقب‌نشینی آمریکا از همان اضافه بند‌های جدید داد؛ یعنی بازگشت به همان متن اولیه‌ای که هنوز منتظر تأیید نهایی در ایران بود.

همزمان با این عقب‌نشینی محسوس آمریکا، ترامپ با راه‌اندازی عملیات رسانه‌ای و ادبیات تهدیدی کوشید القا کند ایران زیر فشار بمباران عقب‌نشینی کرده است. اما واقعیت آن است که تا این لحظه، نه تنها ایران پاسخ نهایی نداده، بلکه این آمریکا بوده که به خواسته قبلی خود بازگشته است.

البته بنظر می‌رسد با توجه به اینکه امریکا متن پیشنهادی ایران را پذیرفته است احتمال تایید این متن در مراجع اصلی‌نظام بالا است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۵
در انتظار بررسی: ۳
انتشار یافته: ۸
ahmadi
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۰۱ - ۱۴۰۵/۰۳/۲۱
من به عنوان کسی که دائم در تجمعات شرکت میکنم معتقدم امریکا با این آتش بس دروغین و مذاکرات جعلی ما را از اهدافمان دور میکند. چرا از مردم نظرسنجی نمیکنید؟ ما مخالفیم با این آتش بس که هر روز به ما حمله میکنند و به تجهیز قوای خودشون مشغول هستند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۰۲ - ۱۴۰۵/۰۳/۲۱
متن نهایی اگر وجود داشته باشه قمارباز هزاران بار در توییت خودش همیشه منتشر میکنه
رامین
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۲۷ - ۱۴۰۵/۰۳/۲۱
خوک زرد تا ببینید چه توی سر شیطانی است
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۳۰ - ۱۴۰۵/۰۳/۲۱
از آمریکا هیچ نترسید که غرور آنها را فریب داده
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۵۲ - ۱۴۰۵/۰۳/۲۱
متن رو برای همه مردم رسانه ای کنید،،، باید مردم هم بدونند مذاکره کننده ها چکار کردند؟؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۰۱ - ۱۴۰۵/۰۳/۲۲
آمریکا پذیرفته یا ما؟؟؟خوب اعلام نمیکنید شرایط ایران؟؟؟
ناشناس
|
Canada
|
۰۰:۰۲ - ۱۴۰۵/۰۳/۲۲
متن توافق را منتشر کنیم تا آبروی ترامپ برود.
ناشناس
|
Canada
|
۰۱:۵۹ - ۱۴۰۵/۰۳/۲۲
عزیزم متن ایران هم اشکال داره و توش جزییات خالیه
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار