صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

کشف ۴۰۸ تن برنج احتکاری در بابل

فرمانده انتظامی استان مازندران، از کشف بیش از ۴۰۰ تن برنج احتکار شده در انبار مخفی در شهرستان بابل خبر داد و گفت: این اقدام در راستای مبارزه با احتکار کالاهای اساسی و جلوگیری از اختلال در شبکه توزیع صورت گرفته است.
کد خبر: ۱۳۷۲۴۸۱
| |
569 بازدید
کشف ۴۰۸ تن برنج احتکاری در بابل

به گزارش تابناک به نقل از فارس؛ در روز‌های جنگ و حتی آتش‌بس یکی از اصلی‌ترین نگرانی‌های مردم تأمین و دسترسی به کالا‌های اساسی است؛ موضوعی که اهمیت نظارت بر زنجیره عرضه و توزیع را دوچندان می‌کند.

سردار حسن مفخمی فرمانده انتظامی استان مازندران با اعلام کشف یک پرونده جدید احتکار برنج در بابل، اظهار کرد: نظارت روزانه بر مراکز عرضه ادامه دارد و با هرگونه کم‌فروشی، احتکار و اخلال در بازار برخورد خواهد شد.

وی افزود: در عملیاتی که توسط پلیس امنیت اقتصادی شهرستان بابل انجام شد، بیش از ۴۰۸ تن برنج که به صورت احتکاری در یک انبار دپو شده بود، کشف و ضبط شد.

فرمانده انتظامی استان مازندران بیان کرد: ارزش این محموله برنج که از کالا‌های اساسی و مورد نیاز خانوار‌ها محسوب می‌شود، توسط کارشناسان بالغ بر یک‌هزار و ۴۷۰ میلیارد ریال برآورد شده است.

مفخمی اظهار کرد: احتکار این قبیل کالا‌ها می‌تواند روند تأمین مایحتاج عمومی مردم را با اختلال جدی مواجه کند در این رابطه یک نفر به عنوان متهم شناسایی و پس از تشکیل پرونده به مراجع قضایی معرفی شده است.

وی گفت: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه فعالیت مشکوک مبنی بر احتکار کالا، دپوی غیرمجاز ارزاق عمومی و یا اخلال در شبکه توزیع مراتب را از طریق تماس با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ به اطلاع پلیس برسانند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟