ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

پدرکشی هولناک توسط جوان ۱۹ ساله

در آغاز بازسازی صحنه جنایت، ابتداسرهنگ محمد مرادی (افسر پرونده) خلاصه‌ای از این پرونده جنایی را بازگو کرد وگفت: متهم بعد از ارتکاب قتل از محل باغ گریخت، اما در ساعت۳ بامداد روز بعد به کلانتری آبکوه رفت و خود را تسلیم قانون کرد.
کد خبر: ۱۳۵۹۷۱۸
| |
2304 بازدید
|
۱
پدرکشی هولناک توسط جوان ۱۹ ساله

متهم این پرونده که هفتم بهمن گذشته پدر۵۶ ساله‌اش را در سوله کیک پزی داخل باغی در اطراف مشهد با ضربات چاقو به قتل رسانده و جسد او را در انتهای سوله دفن کرده بود، با دستور قاضی ویژه قتل عمد مشهد در برابر دوربین قوه قضاییه ایستاد تا صحنه قتل وحشتناک پدرش را بازسازی کند.

به گزارش تابناک به نقل از اعتمادآنلاین، این جوان ۱۹ ساله خشن که در همه مراحل بازسازی با خونسردی خاصی به سوالات تخصصی مقام قضایی پاسخ می‌داد، این بار نیز با چهره‌ای آرام، در حالی روبروی قاضی دکتر صادق صفری قرار گرفت که هنوز خالکوبی کلمه انگلیسی «مرگ» زیر گلویش خودنمایی می‌کرد.

قاتل گریخت

در آغاز بازسازی صحنه جنایت، ابتداسرهنگ محمد مرادی (افسر پرونده) خلاصه‌ای از این پرونده جنایی را بازگو کرد وگفت: متهم بعد از ارتکاب قتل از محل باغ گریخت، اما در ساعت۳ بامداد روز بعد به کلانتری آبکوه رفت و خود را تسلیم قانون کرد.

همین حال قاضی شعبه ۲۵۵ دادسرای عمومی و انقلاب با تفهیم ارتکاب قتل عمدی مرد مسلمان از «سلمان» (متهم) خواست حقیقت ماجرا را بازگو کند و مواظب اظهارات خود باشد چراکه این اظهارات در مراحل دادرسی مورد استناد قضایی قرار می‌گیرد.

متهم سپس با بیان انگیزه عقده‌های روانی و اختلافات خانوادگی به تشریح ماجرای پدرکشی پرداخت و آنچه را پیش از این مدعی شده بود، تکرار کرد. او گفت: «با ترفند بیماری مادرم، برادر بزرگ‌ترم را از سوله کیک‌پزی بیرون کشیدم تا مادرم را برای درمان بیماریش به بیمارستان ببرد. بعد، وقتی فهمیدم پدرم درون سوله تنهاست، به داخل باغ رفتم و به طور غافلگیرانه او را با ضربات چاقو به قتل رساندم.»

او ادامه داد: «سپس جسد او را روی زمین کشیدم، چون پیکرش سنگین بود و نمی‌توانستم آن را بلند کنم و روی فرغون بگذارم. بالاخره به هر طریقی بود جسد را به انتهای سوله بردم و در آنجا کف سوله کیک‌پزی دفن کردم. بعد هم روی زمین نشستم و یک سیگاری (بنگ) کشیدم و ماجرا را به برادرم اطلاع دادم. با آنکه ابتدا تصمیم گرفتم جسد را آتش بزنم، ولی نمی‌دانم چرا منصرف شدم و از صحنه حادثه فرار کردم. چند ساعت بعد هم خودم به کلانتری آبکوه رفتم و به قتل پدرم اعتراف کردم.»

متهم این پرونده جنایی که تاکنون مدعی بود به هیچ وجه از قتل پدرش پشیمان نیست و باید او را تکه‌تکه می‌کرد، در پایان بازسازی صحنه جنایت وقتی با سوال قاضی دکتر صادق صفری رو‌به‌رو شد که پرسید اکنون پشیمانی، گفت: بله، اشتباه کردم، خیلی پشیمانم!

جوان متهم به پدرکشی پس از آنکه جزئیات و چگونگی جنایت خود را به صورت نمادین بازسازی کرد، با دستور مقام قضایی روانه زندان شد تا این پرونده جنایی دیگر مراحل قانونی را طی کند.

تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
امیر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۰۹ - ۱۴۰۴/۱۲/۰۶
این با پدرش اینکار رو کرده، فردا داخل جامعه بیاد چکار میکنه. یک فکری برای این دیوانه های زنجیری بکنید.
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات