صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

قیمت نفت به اوج ۶ ماهه صعود کرد

قیمت نفت در معاملات روز جمعه بازار جهانی، پس از اظهارات دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا که اعلام کرد ایران حداکثر ۱۵ روز فرصت دارد تا در مورد برنامه هسته‌ای خود به توافق برسد، برای سومین روز متوالی به بالاترین حد خود در شش ماه گذشته رسید.
کد خبر: ۱۳۵۸۶۶۰
| |
683 بازدید

قیمت نفت به اوج ۶ ماهه صعود کرد

به گزارش سرویس انرژی تابناک به نقل از ایسنا،  قیمت نفت برنت به بالای ۷۲ دلار در هر بشکه رسید و از ابتدای هفته جاری تاکنون، بیش از ۶ درصد افزایش یافته است. قیمت نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا نزدیک به ۶۷ دلار در هر بشکه معامله شد.  

قیمت نفت امسال تحت تاثیر نگرانیهای ژئوپلیتیکی، حدود یک ششم افزایش یافته است. معامله‌گران ریسک اختلال عرضه نفت را ارزیابی می‌کنند که از انتظارات پیرامون مازاد عرضه که در پایان سال ۲۰۲۵ بر قیمت‌ها تاثیر گذاشته بود، فراتر رفته است.

بر اساس گزارش بلومبرگ، عملیات نظامی مستمر آمریکا می‌تواند باعث افزایش بیشتر قیمت‌ها شود که به افزایش هزینه‌های بنزین در پمپ بنزین‌ها دامن می‌زند و خطر خشم رای‌دهندگان آمریکایی را پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای اواخر امسال افزایش می‌دهد.

آمار اداره اطلاعات انرژی نشان داد که ذخایر نفت خام آمریکا طی هفته گذشته، ۹ میلیون بشکه کاهش یافته که بزرگترین کاهش از اوایل سپتامبر تاکنون بود. ذخایر فرآورده‌های نفتی نیز در کل آمریکا کاهش یافت. این آمار از روند صعودی قیمت نفت حمایت کردند.

تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات