جسد سوخته در پژو در بیابانهای کهریزک

به گزارش تابناک به نقل از همشهریآنلاین؛ اوایل هفته گذشته خانوادهای با حضور در شعبه نهم بازپرسی دادسرای جنایی تهران با طرح شکایتی گفتند پسرشان با خودروی پژویش از خانه بیرون رفته و دیگر بازنگشته و تلفن همراهش نیز خاموش است، کسی از او خبری ندارد و میترسند بلایی سرش آمده باشد.
ماموران مشخصات مرد گمشده را در اختیار گشتهای انتظامی قرار دادند تا شاید ردی از سرنوشتش مشخص شود. همچنین دستور قضایی مبنی بر توقیف خودروی او نیز صادر شد.
ماموران چند روز پیش از طریق دادگاه بخش کهریزک باخبر شدند تیم گشت هنگام گشتزنی در بیابانهای اطراف کهریزک جسد سوختهای را در یک خودروی پژو یافتهاند. وقتی شماره پلاک نیمسوخته خودرو را بررسی کردند، متوجه شدند متعلق به مرد گمشده است؛ بنابراین با احتمال اینکه جسد متعلق به همان مرد باشد از خانوادهاش خواستند در پزشکی قانونی حاضر شوند که آنها نیز با دیدن جسد از روی نشانهها و علائم روی بدنش او را شناسایی کردند.
عظیم سهرابی بازپرس شعبه نهم دادسرای جنایی تهران با تایید این خبر گفت: با توجه به اینکه جسد سوخته در حوزه دادگاه بخش کهریزک کشف شده بود، پرونده ـ با نبود صلاحیت رسیدگی از دادسرای جنایی تهران ـ به این بخش قضایی ارسال شد که تحقیقات پلیس برای دستگیری عامل یا عاملان این جنایت و رازگشایی از انگیزهشان از این جنایت همچنان ادامه دارد.



