صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

بحران خانه: انتظار برای مالکیت 50 سال شد!

شاخص دسترسی به مسکن نشان می‌دهد یک خانوار شهری برای خرید یک خانه ۷۵ متری،در دهه ۷۰ و اوایل ۸۰ حدود ۴ تا ۶ بود؛ یعنی قدرت خرید خانوارها قابل‌قبول‌تر بود.
کد خبر: ۱۳۵۵۱۶۶
| |
996 بازدید
|
۲
بحران خانه: انتظار برای مالکیت 50 سال شد!

بهترین سال‌ها در میزان توان دسترسی به مسکن سال های ۱۳۷۷ تا ۱۳۸۰ و بدترین دوره پیش از تحریم‌ها، سال‌های ۱۳۸۶ تا ۱۳۹۳ رقم خورد که این شاخص تا ۷.۸ درصد پیش رفت.

به گزارش تابناک به نقل از فرهیختگان؛ بعد از یک بهبود کوتاه در سال‌های ۱۳۹۴ تا ۱۳۹۶، جهش نرخ ارز و تورم، ورق را برگرداند. امروز شاخص دسترسی به مسکن به ۸ تا ۹ رسیده و در سال ۱۳۹۹ حتی رکورد ۱۰.۳ را ثبت کرده است.

با این حال اگر در گذشته با پس‌انداز یک‌سوم درآمد می‌شد طی ۱۷ تا ۱۸ سال خانه‌دار شد، حالا تا سال ۱۴۰۳ طبق محاسبات، این انتظار به ۳۰ سال رسیده و برای برخی سالها (۱۳۹۹)حتی تا ۳۴ سال جلو رفته‌ است.

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۲
محمدددد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۰۹ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۳
جسارتاً خورد و خوراک و سایر هزینه ها را حساب نمی فرمایید؟؟ تورم را حساب نمی فرمایید؟؟ بهتر است بگوییم ابدی شد.
علی قلی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۵۶ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۳
خانه دار شدن
خدا بیامرزتش
جوک و لطیفه نگوئید .
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات
آخرین اخبار