صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ملی گلد موبایل خبر

میثم مطیعی: برای حفظ سلامتی رهبر انقلاب چه کاری از ما ساخته است؟

به گزارش تابناک، میثم مطیعی از مداحان مشهور پایتخت در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی بله با اشاره به تهدیدات اخیر دشمن علیه رهبرانقلاب نوشت: نخست این نکته روشن است که ملت ایران از تهدید‌های توخالی این مردک آمریکایی علیه وجود شریف حضرت آقا، نه دل‌نگران می‌شود و نه دچار هراس.
کد خبر: ۱۳۵۳۱۴۵
| |
7105 بازدید

میثم مطیعی: برای حفظ سلامتی رهبر انقلاب چه کاری از ما ساخته است؟

میثم مطیعی در ادامه این متن، با اشاره به شخصیت ترامپ نوشته است:  این لفاظی‌ها و یاوه‌گویی‌ها بیش از هر چیز، برآمده از ترس و اضطراب درونی خود اوست؛ همان حالتی که در ادبیات سیاسی به آن «فرار رو به جلو» می‌گویند. شخصیتی عقده‌مند، گرفتار خودکم‌بینی مزمن، که می‌کوشد با هر دستاویزی خود را در صدر اخبار نگه دارد. از سوی دیگر، رهبر ما همان کسی است که از دهه شصت تا امروز، صریح و استوار گفته و بار‌ها تکرار کرده است:«من در پیشاپیش ملت، آماده‌ی شهادتم.»

در ادامه این متن آمده است: دشمن، خوارتر و زبون‌تر از آن است که بتواند کمترین آسیبی به مقتدای ما وارد کند؛ چرا که خود نیز به‌خوبی می‌داند تعرض به او، بهای سنگینی دارد و ما همه دنیایش را به آتش خواهیم کشید.

 اما پرسش اصلی این است: ما در این شرایط چه باید بکنیم؟
مسئولان امر، بی‌تردید به وظیفه‌ی قانونی و امنیتی خود عمل خواهند کرد. وظیفه‌ی ما مردم چیست؟

 بی‌گمان، دعا، توسل و تضرع به درگاه خدای متعال، همواره از مؤثرترین و مطلوب‌ترین راه‌ها بوده و هست. دوستانی که این کمترین را می‌شناسند، آگاه‌اند که اساساً خود را اهل توصیه و سفارش به دیگران نمی‌دانم و از ورود به این فضا‌ها پرهیز داشته‌ام؛ چراکه صادقانه و بی‌تعارف، خویش را در چنین جایگاهی نمی‌بینم. افزون بر این، دلایل دیگری نیز برای این احتیاط داشته‌ام که مجال بیان آن نیست.با این حال، بزرگوار ارجمندی، که به جهت ملاحظاتی از ذکر نام ایشان معذورم ـ به اینجانب سفارش کردند که برای حفظ، سلامت و صیانت وجود شریف حضرت آقا، اعمالی عبادی انجام شود و تأکید داشتند که این توصیه‌ها به اهل ایمان منتقل گردد تا هر کس به قدر وسع و توفیق خود، به آنها عمل کند.

بزرگوار ارجمندی، که به جهت ملاحظاتی از ذکر نام ایشان معذورم ـ به اینجانب سفارش کردند که برای حفظ، سلامت و صیانت وجود شریف حضرت آقا، اعمالی عبادی انجام شود و تأکید داشتند که این توصیه‌ها به اهل ایمان منتقل گردد تا هر کس به قدر وسع و توفیق خود، به آنها عمل کند.

 از آنجا که این سفارش‌ها به‌صورت امانتی به اینجانب سپرده شد، وظیفه دانستم بدون هیچ دخل و تصرفی، صرفاً در مقام ناقل و حامل پیام، عین آنها را به محضر شما بزرگواران تقدیم کنم. بدیهی است اثر و برکت این اعمال، نه به ناقل، بلکه به نیت خالص، مداومت و توکل بر خدای متعال وابسته است.
توصیه‌های مورد تأکید:

 ۱. قرائت آیةالکرسی
روزی چهل مرتبه آیةالکرسی به نیت حفظ حضرت آقا قرائت شود. اگر امکان تکرار بیشتر وجود داشت، بسیار نیکوست؛ به‌گونه‌ای که چند نوبت «چهل‌تایی» خوانده شود. گفتن یک‌بار «أعوذُ باللهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیم» در ابتدای قرائت کافی است.

 ۲. قرائت سوره مبارکه «حِجر» 
هر فرد، یک‌بار این سوره را به نیت حفظ خود و یک‌بار نیز به نیت حفظ حضرت آقا قرائت کند. البته حتی یک‌بار خواندن نیز کفایت می‌کند و به اذن الهی، بسیار مؤثر است.

۳. دعای امیرالمؤمنین علیه‌السلام در لیلةالمبیت
دعایی که در مفاتیح‌الجنان آمده و با این عبارت آغاز می‌شود:
 «أَصْبَحْتُ اللّهُمَّ مُعْتَصِماً بِذِمَامِکَ الْمَنِیعِ…» 
این دعا صبح و شب قرائت شود، در حالی که مقدار اندکی تربت حضرت سیدالشهدا علیه‌السلام در مشت گرفته شده باشد.
در شب‌ها به جای «أَصْبَحْتُ» گفته شود:
«أَمْسَیْتُ اللّهُمَّ مُعْتَصِماً بِذِمَامِکَ الْمَنِیعِ…» 
این دعا هم به نیت حفظ خود و هم به نیت حفظ حضرت آقا خوانده شود.

 ۴. دعای * «إلهی عَظُمَ البلاء» * و *دعای روز دوشنبه*
دعای شریف «إلهی عَظُمَ البلاء» دست‌کم روزی دو بار قرائت گردد.
همچنین دعای روز دوشنبه که با این عبارت آغاز می‌شود:
* «الْحَمْدُ لِلّٰهِ الَّذِی لَمْ یُشْهِدْ أَحَداً حِینَ فَطَرَ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ…» *
روزی یک‌بار خوانده شود. هر دو دعا در مفاتیح‌الجنان ذکر شده و برای حفظ و صیانت، بر مداومت روزانه بر آنها سفارش شده است.

 این بود آنچه وظیفه‌ی ابلاغ آن را بر عهده داشتم.
التماس دعا
 میثم مطیعی

ملی گلد موبایل خبر
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات