صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

وزیر اقتصاد: تصمیمات خوبی برای تثبیت بازار ارز گرفته شده

وزیر امور اقتصادی و دارایی با اعلام اینکه تصمیمات خوبی برای تثبیت بازار ارز گرفته شده است، گفت: در قالب یک مصوبه ۱۷ بندی، تصمیمات مهمی برای بازگشت ارز شرکت‌ها و بهبود ثبات بازار اتخاذ شده که بخشی از آن‌ها وارد فاز اجرایی شده است.
کد خبر: ۱۳۴۸۹۹۹
| |
6554 بازدید
|
وزیر اقتصاد: تصمیمات خوبی برای تثبیت بازار ارز گرفته شده

به گزارش تابناک، علی مدنی‌زاده وزیر امور اقتصادی و دارایی، در گفت‌وگو با خبرگزاری صداوسیما در پاسخ به پرسشی درباره نگرانی‌های اخیر بازار و موضوع تثبیت نرخ ارز از سوی اصناف مختلف اظهار کرد: برای ثبات‌بخشی به بازار ارز شبانه‌روز تلاش می‌کنیم؛ خوشبختانه تصمیمات خوبی در این زمینه اتخاذ شده و مصوبه‌ای ۱۷ بندی در دستور کار قرار دارد که بخشی از اقدامات اجرایی آن آغاز شده است.

وی افزود: یکی از محورهای این مصوبه، بازگرداندن ارز شرکت‌هایی است که تاکنون ارز حاصل از فعالیت خود را به چرخه اقتصادی کشور بازنگردانده‌اند. فرآیند بازگشت آن‌ها در حال انجام است که می‌تواند به ثبات و آرامش بازار ارز کمک کند.

وزیر اقتصاد در ادامه در پاسخ به اعداد و ارقامی که در مورد ارزهای بازنگشته به کشور می‌گویند گفت: متأسفانه اعداد و ارقام نادرستی از سوی افرادی که اشراف کافی به مسائل ارزی ندارند در فضای عمومی منتشر شده است. این ارقام صحیح نیست و نباید باعث نگرانی مردم شود.

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۶
انتشار یافته: ۱۳
ارش
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۱۶ - ۱۴۰۴/۱۰/۱۰
با درود
مرد حسابی اگر این راه کارها وجود داشته چرا تا الان انجام نداده اید؟ مردم را چی فرض کردید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۲۴ - ۱۴۰۴/۱۰/۱۰
کمی زود اقدام نکرده اید جناب؟؟؟؟
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۲۵ - ۱۴۰۴/۱۰/۱۰
دلار الان ۱۳۹۷۵۰ هست . ببینیم تصمیمات مشعشع و وزین و هوشمندانه شما نتیجه اش چه خواهد بود دو روز دیگه.
ناشناس
|
Canada
|
۰۰:۳۳ - ۱۴۰۴/۱۰/۱۰
خلاصه اینه که تمام قیمتها تک نرخی و 140 هزار تومن بشود تا بلکه بتوانیم تا عید تثبیتی داشته باشیم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۳۵ - ۱۴۰۴/۱۰/۱۰
با بالا بردن قیمت ارز حالا میخواهید ارزهای خارج مانده را وارد کنید و به قیمت بالا به فروش برسانید.بیچاره مردم ایران.
ناشناس
|
Germany
|
۰۸:۴۸ - ۱۴۰۴/۱۰/۱۰
شماها اگه چیزی بلد بودین و سواد داشتین که دلار ۱۴۰ هزار تومن نمیشد
Iman
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۰۶ - ۱۴۰۴/۱۰/۱۰
ازین تصمیمات خوبتون زیاد دیدیم ولی اخرش بجای بهتر شدن گند زدید به اقتصاد و معیشت مردم ...
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۲۰ - ۱۴۰۴/۱۰/۱۰
تا الان کجا بودین ؟
آریا نامدار
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۱۱ - ۱۴۰۴/۱۰/۱۰
فقط دروغ می‌گویند. راست میگه مرخصی داریم ولی ترخیص نمی شویم .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۴۱ - ۱۴۰۴/۱۰/۱۰
نوش دارو پس از مرگ سهراب؟ چرا مقصران را مجازات نمیکنن
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات