صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

پایان تجمع جمعی از کسبه پاساژ علاءالدین

جمعی از کسبه و موبایل فروشان مجتمع تجاری علاءالدین تهران، با تجمع در خیابان جمهوری اسلامی و بستن مغازه‌های خود، نسبت به نوسانات شدید نرخ ارز و آسیب رسیدن به بازار موبایل اعتراض کردند.
کد خبر: ۱۳۴۸۵۱۰
| |
19539 بازدید
|
پایان تجمع جمعی از کسبه پاساژ علاءالدین

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، ساعاتی قبل جمعی از کسبه و موبایل‌ فروشان مجتمع تجاری علاءالدین تهران در واکنش به آنچه «نوسانات شدید نرخ ارز و بی‌ثباتی قیمت‌ها در روزهای اخیر » می شد، با پایین کشیدن کرکره مغازه‌های خود، اعتراض‌شان را نسبت به شرایط بازار با سر دادن شعارهایی از جمله نیروی انتظامی حمایت، حمایت» اعلام کردند.

به گفته برخی کسبه، افزایش لحظه‌ای قیمت ارز طی هفته‌های اخیر، امکان قیمت‌گذاری دقیق کالا و انجام معاملات را از فعالان بازار گرفته و فضای بی‌اعتمادی میان فروشنده و خریدار ایجاد کرده است. به باور آنان، نوسانات غیرقابل پیش‌بینی نرخ ارز باعث شده بسیاری از فروشندگان از انجام معامله خودداری کنند و مشتریان نیز در انتظار ثبات نسبی بازار، خریدهای خود را به تعویق بیندازند.

در روزها و هفته‌های گذشته نرخ ارز با شتابی کم‌سابقه افزایش یافته  است؛ موضوعی که مستقیماً بر بازار تلفن همراه و تجهیزات دیجیتال اثر گذاشته و هزینه واردات، قیمت تمام‌ شده کالا و سرمایه در گردش واحدهای صنفی را به شدت تحت تأثیر قرار داده است.

برخی از موبایل‌فروشان معترض اعلام کردند که ادامه این وضعیت، خطر تعطیلی گسترده واحدهای صنفی و تشدید رکود بازار را به همراه دارد. آنان خواستار اقدام فوری سیاست‌گذاران اقتصادی برای مهار نوسانات ارزی و ایجاد چشم‌انداز روشن در بازار شدند و تأکید کردند بدون ثبات اقتصادی، ادامه فعالیت حرفه‌ای برای فعالان این صنف ممکن نخواهد بود.

در نهایت پس از کمتر از یک ساعت، با گفت‌وگوهای صورت‌ گرفته، تجمع اعتراضی خاتمه یافت و بیشتر مغازه‌ها فعالیت خود را از سر گرفتند؛ هرچند فعالان بازار تأکید دارند تا زمانی که روند پرنوسان نرخ ارز کنترل نشود، نگرانی‌ها درباره آینده بازار موبایل و قدرت خرید مردم همچنان پابرجا خواهد بود.

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۸
در انتظار بررسی: ۴
انتشار یافته: ۱۵
قفل هوشمند گاردمن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۱۹ - ۱۴۰۴/۱۰/۰۷
ما که سالهاست قیمتهامون بر اساس سکهطلا است. البته وتقی قیمت که بالا میره فروش ما کم میشه ولی حداقل مردم سردرگم نمیشن که قیمت برای امروز چنده و در واقع اونا فقط باید قیمت سکه را از بازار بگیرن
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۲۴ - ۱۴۰۴/۱۰/۰۷
تجمع؟؟؟عخی
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۳۱ - ۱۴۰۴/۱۰/۰۷
بدبخت ها نمیدونند موبایل را چند باید بفروشند بنظرم باید یک ماهی برن به تعطیلات بعد با قیمت دو برابر موبایل بفروشند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۳۹ - ۱۴۰۴/۱۰/۰۷
وقتی میگویند دلار می رود بالا بخرید باید فکر چنین روزی را هم میکردند.بعدش هم قرار نیست همه موبایل بخرند .
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۶:۵۸ - ۱۴۰۴/۱۰/۰۸
واقعا برای این دیدگاه تون متاسفم.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۴۶ - ۱۴۰۴/۱۰/۰۸
انها دلتر را خریده اند و دارند مشکل قیما موبایل است که باید به قیمت ارز ازاد است و قیمت گران کردن بیش از ارز استفروش مشخص نیست البته راه حل
عبدالوحاب
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۰۲ - ۱۴۰۴/۱۰/۰۷
کسبه در تمام اصناف ایران کامل میداند چطور کار کند ، وکی درب معازه ببندد، ک انگ اعتصاب نگیرند،، تز این موبایلیون ، بخر ،،،، نفروش،،
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۲۵ - ۱۴۰۴/۱۰/۰۷
هنوز خوابید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۱۴ - ۱۴۰۴/۱۰/۰۸
هر چی بدبختی داریم از این بازاری ها و کسبه هست . نون به نرخ روز خورا
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۱۷ - ۱۴۰۴/۱۰/۰۸
یک تجمع بعد برگشتند سر کار و کاسبی اشان ال سی دی آیفون را 4 میلیون گران کردند !
علیرضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۲:۱۷ - ۱۴۰۴/۱۰/۰۸
چه عجب بی خبر از ی های کاسب بازار تهران هم ی حرکت ی زدند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۲۸ - ۱۴۰۴/۱۰/۰۸
با کی صحبت کردن و برگشتن سرکارشان؟!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۰۱ - ۱۴۰۴/۱۰/۰۸
بهشون گفتن هر قیمتی دلتان میخواهد بفروشید.
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات