مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
تعداد بازدید : 67
کد خبر:۱۳۴۷۲۹۲
کد خبر:۱۳۴۷۲۹۲
605 بازدید
ته چین؛

طرز تهیه پیازچخردمه

پیازچخردمه یکی از غذاهای گیلانی خوش خوراک است که در واقع نوعی مرغ شکم پر است و البته به شکل اصیل اردک شکم پر است. دستور پخت این غذا را با آموزش جواد جوادی فرامی‌گیرید.
گزارش خطا
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟