میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

تمدید تعطیلی مدارس مازندران

کلیه مدارس استان فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر تعطیل است و  کلاس‌ها به صورت غیرحضوری برگزار می‌شود.
کد خبر: ۱۳۴۴۷۴۴
| |
814 بازدید
تمدید تعطیلی مدارس مازندران

به گزارش تابناک؛ استانداری مازندران اعلام کرد: با توجه به افزایش ۳۳ درصدی موارد ابتلا به بیماری‌های حاد تنفسی ناشی از شیوع ویروس آنفولانزا در مازندران، کلیه مدارس استان فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر تعطیل است و  کلاس‌ها به صورت غیرحضوری برگزار می‌شود.

براساس این اطلاعیه این تصمیم بر اساس گزارش‌های دانشگاه علوم پزشکی مازندران و با هدف قطع زنجیره شیوع ویروس اتخاذ شده است.

برخلاف اعلام قبلی برای برگزاری حضوری کلاس‌ها، وضعیت اپیدمیولوژیک استان باعث شد تا تغییر فوری در نحوه آموزش اعمال شود.

استانداری مازندران از خانواده‌ها و دانش‌آموزان درخواست کرد ضمن رعایت توصیه‌های بهداشتی، اطلاعیه‌های بعدی را تنها از طریق مراجع رسمی پیگیری کنند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟