ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

روز پانزدهم/ حمله به پایگاه‌های آمریکایی الظفره،شیخ عیسی العدیری/ حمله به مقر کومله و پایگاه نواتیم/ بروزرسانی می شود

در جریان چهل و ششمین موج از حملات جدید، دقایقی پیش، بیش از ۱۰ محل اختفای فرماندهان ارتش رژیم صهیونیستی هدف موشک‌های سپاه قرار گرفت.
کد خبر: ۱۳۶۲۷۵۴
| |
214430 بازدید
|

روز پانزدهم/ محل اختفای فرماندهان ارتش رژیم صهیونی هدف موشکهای ایرانی/بروزرسانی می شود


به گزارش تابناک، در جریان چهل و ششمین موج از حملات جدید، دقایقی پیش، بیش از ۱۰ محل اختفای فرماندهان ارتش رژیم صهیونیستی هدف موشک‌های سپاه قرار گرفت.
گزارش‌ها حاکی از اصابت مستقیم به مواضع یاد شده است. طبق گزارشها هم اکنون تیم‌های امدادی و نظامی در محل حضور پیدا کردند. میزان تلفات در حال ارزیابی است.

در اطلاعیه شماره ۳۷ عملیات وعده صادق ۴ روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی آمده است:

به پشتوانه لبیک صادقانه ملت ایران به نخستین فراخوان رهبر معظم انقلاب و حضور حیرت‌انگیز مردم در راهپیمایی روز جهانی قدس، رزمندگان دلیر نیروی هوافضای سپاه، نیروی دریایی سپاه، ارتش ج.ا و حزب‌الله موج «چهل و پنجم» عملیات وعده صادق ۴ با رمز مبارک «یاصاحب الزمان» را بصورت مشترک و هم افزا در عصر روز جمعه به یاد «شهید حاجی زاده» و «شهید محمود باقری» علیه اهداف دشمن آمریکایی _ صهیونی با موفقیت اجرا کردند.

در این عملیات موشک‌های نقطه زن سوخت جامد «خیبرشکن» و پهپادهای تهاجمی بصورت انبوه و مؤثر روانه اهداف دشمنان شدند.

انهدام زیرساخت‌های فرماندهی شمالی صهیونیست‌های اشغالگر و مکان تجمع نیروهای آمریکایی پس از اخطار خروج از منطقه، برجسته ترین اهداف راهبردی در طراحی این عملیات بوده اند.

در راستای دستیابی به اهداف فوق مراکزی در «حیفا»، «قیساریه»، شهرک های «زرعیت» و «شلومی» و همچنین مجتمع نظامی _ صنعتی «حولون» توسط پهپادهای حزب‌الله و موشکهای هوافضای سپاه پاسداران مورد هدف قرار گرفتند. مکان‌های تجمع نیروهای متجاوز آمریکایی پس از اخطار خروج از منطقه شامل پایگاه‌های «الظفره» و «اربیل»، توسط موشک‌ها و پهپادهای نیروی دریایی سپاه و ارتش ج.ا مورد شناسایی و اصابت سنگین و پرحجم قرار گرفتند.

حماقت دشمنان متجاوز در بمباران منطقه مجاور راهپیمایی روز جهانی قدس در تهران و واکنش با صلابت و تاریخی حاضرین، صحنه حقیقی و تاریخی «تجاوز» و «مقاومت» را به همگان نشان داد. ملت مقاوم ایران نشان دادند که آماده اند تا در خیابان‌ها نیز باقدرت از تروریست های دشمن استقبال کنند.

سردار تنگسیری فرمانده نیروی دریایی سپاه نوشت: ‏گزارش به ملت شریف ایران!‏اهدافی مشخص و کلیدی در پایگاه‌های آمریکایی الظفره، شیخ عیسی و العدیری در چند موج پی‌درپی مورد حمله دریادلان نیروی دریایی قرار گرفتند.‏

سردار تنگسیری افزود: رادارهای پاتریوت، برج کنترل، آشیانه‌ها هواپیما، رمپ مرکزی و مخازن سوخت هواگردها از اهدافی بودند که در آتش سوختند.

قالیباف: آمریکا پیاده نظامش را به‌خاطر اسرائیل درون چرخ گوشت انداخته است
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۲۳:۵۶

رئیس مجلس با انتشار فهرستی از اهداف موشک‌های ایران تأکید کرد که هگزت، وزیر جنگ آمریکا پیاده نظام این کشور را به خاطر اسرائیل  درون چرخ گوشت انداخته است.

قالیباف در پست حساب خود در شبکه ایکس نوشت: وضعیت فهرست اهداف: رادارها، باتری‌ها، تانکرهای سوخت‌گیری، پایگاه‌های نظامی، پهپادها. خب، نظر ژنرال تلویزیونی هگزت چیست؟ بدیهی است که استراتژی درخشان فعلی این است که پیاده‌نظام را در چرخ گوشت بیندازند. آنها سربازهای بیچاره را می‌فرستند تا چیزی را که ژنرال‌ها آن را خراب کردند، درست کنند. برای اسرائیل بمیرید!

سناتور آمریکایی: روسای جمهور قبلی آن‌قدر احمق نبودند که با ایران بجنگند
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۲۳:۴۹

کریس مورفی: ترامپ باور داشت که ایران تنگه هرمز را نمی‌بندد. اشتباه می‌کرد.

ترامپ هیچ طرحی برای بازگشایی تنگه ندارد و شاید اصلاً طرحی وجود نداشته باشد.

کشورهای حاشیه خلیج فارس در حال اتمام رهگیرهای خود برای متوقف کردن موشک‌ها و پهپادهای ایران هستند، و ترامپ هیچ طرح نهایی برای پایان جنگ ندارد. 

صادقانه بگویم، روسای جمهور قبلی آن‌قدر احمق نبودند که جنگی مانند این را آغاز کنند.

پزشکیان: مدعی صلح جهانی بیش از ۱۶۰ کودک خردسال میناب را قتل‌عام کرد
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۲۳:۴۵

روز پانزدهم/ حمله به پایگاه‌های آمریکایی الظفره،شیخ عیسی العدیری/ حمله به مقر کومله و پایگاه نواتیم/ بروزرسانی می شود

پزشکیان: مدعی صلح جهانی بیش از ۱۶۰ کودک خردسال میناب را قتل‌عام کرد 

آنکه این فجایع را می‌بیند و سکوت می‌کند شریک ناخواسته جنایتکار است.

شبکه خبر: انهدام سه فروند پهپاد دشمن در آسمان تهران
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۲۳:۴۳

تعداد پهپادهای منهدم شده به ۱۱۸ فروند رسید.

بحرین ۶ نفر دیگر را به دلیل حمایت از ایران دستگیر کرد
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۲۳:۳۶

بحرین ۶ نفر را دستگیر و آن‌ها را به حمایت از ایران، انتشار اخبار غلط و تحریک به حمله متهم کرده است.‌

روز پانزدهم/ حمله به پایگاه‌های آمریکایی الظفره،شیخ عیسی العدیری/ حمله به مقر کومله و پایگاه نواتیم/ بروزرسانی می شود

اکونومیست: جنگ آمریکا علیه ایران ممکن است بحرین را به زانو درآورد
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۲۳:۳۳

روز پانزدهم/ حمله به پایگاه‌های آمریکایی الظفره،شیخ عیسی العدیری/ حمله به مقر کومله و پایگاه نواتیم/ بروزرسانی می شود

جزیره کوچکی که میزبان ناوگان پنجم نیروی دریایی آمریکا است، اکنون با شلیک موشک‌ها و مسدودشدن تنگه هرمز، با تهدید وجودی مواجه شده است.

اسقاط یک هواگرد متخاصم در غرب تهران
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۲۳:۳۱

لحظاتی قبل یک هواگرد متخاصم در غرب تهران توسط پدافند هوایی ساقط شد.

فرماندار قشم: حمله به شهرک صنعتی طولای قشم ۵ مجروح برجا گذاشت
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۲۳:۲۸

در پی چندین نوبت حمله به شهرک صنعتی در جزیره قشم، دو تن از نیروهای واحد آتش‌نشانی قشم و ۳ تن از نگهبانان شرکت‌های تولیدی در جریان حمله دوم دچار مجروحیت شدند.

سازمان هواپیمایی کویت: فرودگاه بین‌المللی کویت با پهپاد مورد حمله قرار گرفت.
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۲۳:۲۲

در این حمله سیستم راداری فرودگاه آسیب دید. اما تلفاتی نداشت.

سوئیس دو درخواست پرواز هوایی آمریکا را رد کرد
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۲۳:۲۲

در بیانیه شورای فدرال سوئیس آمده است: «با استناد به قانون بی‌طرفی، شورای فدرال دو درخواست مطرح شده در رابطه با جنگ ایران را رد کرد.» 

براساس این بیانیه، یک درخواست پرواز مربوط به تعمیر و نگهداری و دو درخواست پرواز برای هواپیماهای ترابری بوده است.

شنیده شدن صدای انفجار در پایگاه بغداد
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۲۳:۱۹

منابع عراقی خبر دادند پایگاه آمریکایی «ویکتوری» در نزدیکی فرودگاه بغداد هدف قرار گرفتن است.

پهپادهای انهدامی و نقطه زن نیروی هوافضای سپاه در حال شناسایی محل اختفای سربازان تروریست ارتش آمریکا در منطقه می‌باشند
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۲۳:۱۲

روابط عمومی سپاه: 

موج پنجاهم عملیات وعده صادق۴ با رمز مبارک "یازهرا سلام الله علیه" تقدیم به شهیدان بزرگوار سپهبد پاسدار شهید علی شادمانی و سرلشکر پاسدار شهید حاج حسین همدانی علیه پایگاه‌های ارتش تروریستی آمریکا واقع در الظفره، فجیره، جفیر، ناوگان پنجم دریایی، علی السالم، الازرق و همچنین رادارهای هشدار اولیه مستقر در منطقه که نقش محافظ برای رژیم صهیونیستی را داشتند توسط پهپادهای انهدامی و نقطه زن نیروی هوافضای سپاه پاسداران به اجرا درآمد.

مردم منطقه از محل اختفای سربازان آمریکایی فاصله بگیرند.

پاسخ قالیباف به تفنگداران آمریکا، تجزیه‌طلبان و خائنان
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۲۳:۰۷

روز پانزدهم/ حمله به پایگاه‌های آمریکایی الظفره،شیخ عیسی العدیری/ حمله به مقر کومله و پایگاه نواتیم/ بروزرسانی می شود

اولین عکس از ‎هواپیماهای سوخت‌رسان نابود‌شده آمریکایی در عربستان
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۲۲:۵۱

روز پانزدهم/ حمله به پایگاه‌های آمریکایی الظفره،شیخ عیسی العدیری/ حمله به مقر کومله و پایگاه نواتیم/ بروزرسانی می شود

وال‌استریت ژورنال که قبلا انهدام ۵فروند از این هواپیماها درعربستان را داده بود حالا تصاویر آن منتشر شده است.

واکنش فرمانده نیروی دریایی سپاه به درخواست کمک ترامپ از کشورهای دیگر برای بازکردن تنگهٔ هرمز
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۲۲:۳۴

سردار تنگسیری: آمریکایی‌ها به‌دروغ ادعای نابودی نیروی دریایی ایران را داشتند. بعد به‌دروغ ادعای اسکورت نفتکش‌ها را کردند. حالا هم از دیگران درخواست نیروی کمکی دارند.

البته این را یادآور می‌شویم که تنگه هرمز هنوز به‌شکل نظامی مسدود نشده و صرفا کنترل می‌شود.

هم‌‌اکنون؛ صف کیلومتری نفتکش‌ها پشت تنگه هرمز
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۲۲:۲۵

روز پانزدهم/ حمله به پایگاه‌های آمریکایی الظفره،شیخ عیسی العدیری/ حمله به مقر کومله و پایگاه نواتیم/ بروزرسانی می شود

نیوزویک: جنگ با ایران به جایی می‌رسد که شاید انتظارش را نداشته باشید
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۲۲:۱۷

روز پانزدهم/ حمله به پایگاه‌های آمریکایی الظفره،شیخ عیسی العدیری/ حمله به مقر کومله و پایگاه نواتیم/ بروزرسانی می شود

پیامدهای این درگیری فراتر از میدان نبرد فیزیکی، به فضای سایبری و بازارهای مالی جهانی نفوذ کرده و ثابت کرده است که مرزهای سنتی جنگ دیگر وجود ندارند.

 

سخنگوی شهرداری تهران: شهروندان آسیب‌دیده از جنگ با شماره ۱۸۱۱ تماس بگیرند
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۲۲:۰۵

عبدالمطهر محمدخانی، سخنگوی شهرداری تهران: شهروندان آسیب‌دیده از جنگ با شماره ۱۸۱۱ تماس بگیرند مرکز جهادی حامی راه‌اندازی شد.

درخواست نتانیاهو از زلنسکی برای همکاری در زمینه رهگیری پهپادهای ایران
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۲۲:۰۴

یدیعوت آحرونوت به نقل از منابع: نتانیاهو درخواست گفتگو با زلنسکی برای همکاری در زمینه رهگیری پهپادهای ایران را مطرح کرده است.

عراقچی: ایران از برادران همسایه خود می‌خواهد نیروهای متجاوز خارجی را از سرزمین‌هایشان بیرون کنند
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۲۱:۵۱

روز پانزدهم/ حمله به پایگاه‌های آمریکایی الظفره،شیخ عیسی العدیری/ حمله به مقر کومله و پایگاه نواتیم/ بروزرسانی می شود

چتر امنیتی‌ای که آمریکا سال‌ها آن را تبلیغ می‌کرد، اکنون آشکار شده که پر از حفره است؛ چتری که نه‌تنها بازدارنده نبوده، بلکه عملاً زمینه‌ساز تنش و بحران شده است. ایالات متحده حالا ناچار شده از دیگران، حتی از چین، درخواست کند تا به آن برای امن نگه داشتن تنگه هرمز کمک کنند.

ایران از برادران همسایه خود می‌خواهد نیروهای متجاوز خارجی را از سرزمین‌هایشان بیرون کنند؛ به‌ویژه به این دلیل که تنها دغدغه و اولویت این نیروها دفاع از اسرائیل است.

۲۷ عملیات ضد آمریکایی مقاومت عراق در ۲۴ ساعت گذشته
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۲۱:۴۹

مقاومت اسلامی عراق از انجام ۲۷ عملیات پهپادی و موشکی طی ۲۴ ساعت اخیر علیه نظامیان تروریست آمریکایی خبر داد.

هیچ شهیدی در حملات شب گذشته خارک نداشتیم/ مراکز بهداشتی درمانی خارگ، آسیبی ندید
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۲۱:۴۱

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: در حملات گذشته آمریکایی ـ صهیونی تعدادی مصدوم شدند و با تمهیدات نیروهای نظامی و ارگان های مختلف از جمله شرکت نفت، هیچ شهیدی نداشتیم.

در‌حمله‌ شب گذشته مراکز بهداشتی و درمانی نیز آسیبی ندیدند.

خوشبختانه ذخیره خون در استان بوشهر وضعیت بسیار خوبی دارد.

میزان ذخیره خون بین ۱۰ تا ۱۱ روز و بگونه‌ای است که می توانیم به استان‌های مجاور نیز در این زمینه کمک‌رسانی کنیم.

واکنش محتاطانه انگلیس به درخواست واشنگتن برای اسکورت نفتکش‌ها
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۲۱:۳۷

وزارت دفاع انگلیس در واکنش به ادعاها و فشارهای غیرقانونی واشنگتن برای پیوستن متحدان به مأموریت اسکورت نفتکش‌ها در تنگه هرمز، موضعی محتاطانه اتخاذ کرد و از هرگونه اعلام حمایت از این طرح خودداری کرد.

یک سخنگوی وزارت دفاع انگلیس در اظهارنظری محتاطانه اعلام کرد که لندن در حال رایزنی با شرکا و متحدان خود درباره طیف مختلفی از گزینه‌ها برای تأمین امنیت نفتکش‌ها در منطقه است.

او با این حال از طرح ادعایی کاخ سفید حمایت نکرد.

نفت ۱۳۵ دلاری؛ جهان در آستانه انفجار انرژی؟
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۲۱:۲۷

جنگ ایران با آمریکا و اسرائیل، بازار نفت را وارد فاز بحران کرده است. قیمت‌ها به محدوده‌های بی‌سابقه رسیده‌اند و معامله نفت عمان تا ۱۳۵ دلار پیش رفته؛ عددی که فقط یک رکورد نیست، بلکه زنگ هشدار برای اقتصاد جهانی است.

‌هم‌زمان، آمریکا با صدور مجوز ۳۰ روزه برای خرید نفت روسیه تلاش کرده از شدت التهاب بازار بکاهد. اما آیا این تصمیم می‌تواند جلوی موج تازه تورم و رکود را بگیرد؟ یا جهان در حال ورود به خطرناک‌ترین شوک انرژی پس از دهه ۷۰ میلادی است؟

هدف قرار گرفتن یک جنگنده «اف ۳۵» رژیم صهیونیستی در آسمان ایران
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۲۱:۱۴

رسانه‌های رژیم صهیونیستی اذعان کردند که ایران چند روز پیش یک جنگنده «اف ۳۵» این رژیم را هدف گرفت و آن را در آستانه سرنگونی قرار داد.

سناتور آمریکا: ترامپ کنترل جنگ را از دست داده است/ ۴ بحران پیش روی ترامپ!
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۲۱:۰۳

کریس مورفی، سناتور کنگره آمریکا:

اکنون کاملاً واضح است که ترامپ کنترل این جنگ را از دست داده است. او در مورد توانایی ایران برای تلافی، قضاوت بدی داشت. منطقه در آتش است.

من در این مطلب آنچه را که - تا حدودی از جلسات توجیهی پشت درهای بسته - در مورد چهار بحران بزرگ فعلی آموخته‌ام، برای شما توضیح خواهم داد.

بحران اول: ترامپ معتقد بود که ایران تنگه هرمز را نخواهد بست. او اشتباه می‌کرد. و اکنون قیمت نفت در حال افزایش است.

اگر تنگه بسته بماند، رکود جهانی رخ خواهد داد. در واقع ممکن است خیلی دیر شده باشد. قیمت بنزین اولین چیزی است که افزایش می‌یابد، اما قیمت مواد غذایی بعدی است.

در حال حاضر، ترامپ هیچ برنامه‌ای برای بازگشایی تنگه ندارد. و ممکن است برنامه‌ای وجود نداشته باشد.

دارایی‌هایی که ایران برای آزار و اذیت و حمله به نفتکش‌ها استفاده می‌کند - هزاران پهپاد کوچک، قایق‌های تندرو و مین‌ها - را نمی‌توان از بین برد. آنها بسیار زیاد، بسیار پراکنده و پنهان هستند.

در مورد اسکورت‌های دریایی برای نفتکش‌ها چطور؟ این یک احتمال است، اما سخت‌تر از آن چیزی است که فکر می‌کنید.

اولاً، این امر به کل نیروی دریایی ما نیاز دارد. روزانه ۱۰۰ نفتکش به اسکورت نیاز دارند.

ثانیاً، اگر نتوانیم مین‌ها و پهپادها را نابود کنیم، کشتی‌های ما نیز در معرض خطر هستند.

بحران دوم: ما می‌توانیم موشک‌های ایران را نابود کنیم اما نه همه پهپادهای آنها را، و جنگ امروز، جنگ پهپادهاست.

ایران می‌تواند به طور نامحدود به سایت‌های نفتی منطقه حمله کند زیرا آنها پهپادهای ارزان و مسلح زیادی دارند. و در حال این کار هستند. 

اگر ترامپ به جنگ اوکراین توجه می‌کرد، متوجه می‌شد که جنگ چقدر تغییر کرده است. اما این کار را نکرد. و اشتباه کرد.

بدتر از آن، کشورهای خلیج فارس در حال اتمام سامانه‌های رهگیری برای متوقف کردن موشک‌ها و پهپادهای ایرانی هستند - به این معنی که به زودی سایت‌های نفتی بیشتری آسیب‌پذیر خواهند بود.

بحران سوم: یک جنگ منطقه‌ای گسترده‌تر در حال وقوع است، زیرا نیروهای نیابتی ایران در لبنان به اسرائیل حمله می‌کنند و نیروهای نیابتی ایران در عراق، ایالات متحده را هدف قرار می‌دهند. اسرائیل اکنون تهدید به حمله زمینی گسترده به لبنان می‌کند که می‌تواند به بحران جدید خودش تبدیل شود.

نقاط اشتعال بالقوه دیگری نیز در کمین است. تاکنون، حوثی‌های یمن نسبتاً آرام بوده‌اند. احتمالاً نه برای مدت طولانی. آنها می‌توانند قدرت خود را به دریای سرخ تحمیل کنند.

برای سوریه، این بدترین زمان برای حمله ترامپ به ایران است. سوریه می‌تواند دوباره منفجر شود.

بحران چهارم: ترامپ هیچ پایانی ندارد. ایران و نیروهای نیابتی آن می‌توانند به طور نامحدود هرج و مرج ایجاد کنند.

خب، قدم بعدی چیست؟ حمله زمینی؟ این آرماگدون خواهد بود. هزاران آمریکایی کشته خواهند شد.

اعلام پیروزی کاذب؟ سپس تندروهای جدید ایرانی که مسئول هستند، فقط آنچه را که ما نابود کرده‌ایم، بازسازی می‌کنند.

همه اینها کاملاً قابل پیش‌بینی بود. صادقانه بگویم، به همین دلیل است که روسای جمهور قبلی آنقدر احمق نبودند که جنگی مانند این را آغاز کنند.

ترامپ کنترل جنگ را از دست داده است. بهترین راه برای او در حال حاضر این است که جلوی ضررهایش را بگیرد و به این وضعیت پایان دهد. این تنها راه برای جلوگیری از یک فاجعه حتی بزرگتر است.

روابط عمومی سپاه: انهدام یک فروند پهپاد هرمس مسلح در آسمان تهران
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۲۰:۵۷

روابط عمومی سپاه از انهدام یک فروند پهپاد هرمس مسلح در آسمان تهران ساعاتی پیش توسط سامانه نوین پدافند پیشرفته سپاه و تحت کنترل شبکه یکپارچه پدافند هوایی خبر داد.

رسانه آمریکایی OAN تصاویری از آتش‌سوزی در یک پایانه صادرات نفت خام در بندر فجیره امارات پس از حمله پهپادی ایران را منتشر کرد
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۲۰:۵۶
تعداد بازدید : 9149
کد ویدیو
طرح جدید ایران برای مدیریت عبور نفتکش‌ها از تنگه هرمز
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۲۰:۵۲

روز پانزدهم/ حمله به پایگاه‌های آمریکایی الظفره،شیخ عیسی العدیری/ حمله به مقر کومله و پایگاه نواتیم/ بروزرسانی می شود 

یک مقام ارشد امنیتی به CNN: ایران درحال بررسی پیشنهادهایی است که بر اساس آن، به تعداد محدودی از نفتکش‌ها اجازه عبور از تنگه هرمز داده شود؛ مشروط بر اینکه محموله نفت با یوان چین معامله شود.

برخی طرف‌های مطلع نیز از تصمیمات مهمی در دولت چین برای همکاری بیشتر با ایران در جنگ اخیر خبر داده‌اند.

لحظه گرفتن انتقام حمله به بانک ملی و سپه با هدف قرار دادن برج سیتی‌بانک آمریکا در دبی
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۲۰:۴۷
تعداد بازدید : 11459
کد ویدیو

بعد از این حمله که بامداد امروز انجام شد، سیتی‌بانک اعلام کرد تا اطلاع ثانوی در امارات فعالیت نخواهد کرد‌.

یک فروند موشک کروز پیشرفتهٔ jassm توسط پدافند هوایی در کمیجان منهدم شد
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۲۰:۴۴

روز پانزدهم/ حمله به پایگاه‌های آمریکایی الظفره،شیخ عیسی العدیری/ حمله به مقر کومله و پایگاه نواتیم/ بروزرسانی می شود

سپاه همدان: ۸ نفر از مزدوران آمریکایی - صهیونی در همدان دستگیر شدند.
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۲۰:۳۱

این افراد تصویر و اطلاعات از مراکز نظامی و انتظامی، اماکن مورد تهاجم را برای دشمن جمع آوری می‌کردند.

این مزدوران خائن در تور اطلاعاتی سربازان گمنام امام زمان در سازمان اطلاعات سپاه گرفتار شدند.

از این عناصر وطن فروش تعدادی سلاح گرم و مقادیری مهمات کشف و ضبط شده است.

عراقچی: حمله به خارک و بوموسی از منطقه‌ای بسیار نزدیک به دبی انجام شده و ما قطعاً پاسخ خواهیم داد
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۲۰:۲۲

روشن است که اگر زیرساخت‌های انرژی ما هدف حمله قرار بگیرد، هر زیرساخت انرژی در منطقه را که متعلق به یک شرکت آمریکایی باشد یا شرکت‌های آمریکایی در آن سهام‌دار باشند، هدف قرار خواهیم داد.

دیشب آن‌ها جزایر خارک و بوموسی را با سامانهٔ راکتی توپخانه‌ای «هیمارس» هدف قرار دادند. این حملات از خاک همسایگان ما انجام شد. اکنون کاملاً روشن شده است که آن‌ها از قلمرو کشورهای همسایه برای شلیک چنین راکت‌هایی علیه ما استفاده می‌کنند و این مسئله کاملاً غیرقابل‌قبول است.

حملات دیشب توسط نیروهای ما رصد شد و اکنون مشخص شده که این راکت‌ها از امارات و از ۲ نقطه در این کشور شلیک شده؛ یکی در رأس‌الخیمه و دیگری از مکانی بسیار نزدیک به شهر دبی. بسیار خطرناک است که از مناطق پرجمعیت برای شلیک راکت علیه ما استفاده شود. ما قطعاً پاسخ خواهیم داد، اما تلاش خواهیم کرد بسیار محتاط باشیم تا هیچ منطقه مسکونی هدف قرار نگیرد.

عراقچی: همهٔ دنیا دیدند که آمریکا دربارهٔ پنهان‌شدن مقامات ما دروغ می‌گوید
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۲۰:۲۰

دیروز می‌گفتند «همه مقامات ایرانی در پناهگاه‌ها هستند» اما در همان زمان، تمام جهان دید که رئیس‌جمهور ما، رئیس مجلس، دبیر شورای‌عالی امنیت ملی و دیگر مقامات در میان مردم و در خیابان‌ها حضور داشتند؛ در میان مردمی که در حال تظاهرات بودند. بنابراین چنین ادعاهایی زیاد مطرح می‌شود.

آن‌ها به‌زودی خواهند دید که هیچ مشکلی برای رهبر جدید وجود ندارد. او پیام خود را صادر کرد و مطابق قانون اساسی در حال انجام وظایف خود است و به این کار ادامه خواهد داد.

معاون عملیات نیروی دریایی ارتش: نیروی دریایی آمریکا اگر جرئت دارد، به سواحل جاسک و تنگه هرمز انفرادی نزدیک شود
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۲۰:۰۷
امیر دریادار فرهاد فتاحی: شماری از دانشجویان دانشگاه علوم دریایی امام خمینی نوشهر ۴ بهمن، با ناوشکن دنا، ناو لاوان و ناو سوخت‌رسان و پشتیبانی بوشهر، عازم دریانوردی کارورزی بودند. 
 
پیش از شروع ماموریت، دعوت‌نامه‌ای را از کشور هندوستان گرفتیم تا یکی از یگان‌های شناور رزمی ما در رزمایش صلح و دوستی شرکت کنند.
 
در میانه مسیر، ناو دنا از ناوگروه جدا می‌شود تا ۲۶ بهمن در یکی از بنادر هندوستان در خلیج بنگال پهلو بگیرد.
 
ششم اسفند ناو دنا از رزمایش هندوستان به سمت ناوگروه ایران، در جنوب سریلانکا بازمی‌گشت که آمریکا به این ناو حمله تروریستی کرد.
 
?سریلانکا همکاری خوبی با ما داشت و غواصانش را اعزام کرد تا پیکر شهدا جمع‌آوری شود.
 
?اصول جنگ دریایی این است که اگر می‌خواهید رزم سطحی انجام دهید، باید یک گروهی را عازم درگیری کنید نه یک فروند شناور رزمی. 
 
ناوشکن دنا برای یک ماموریت آموزشی رفته بود، اگرچه مسلح بوده اما یک یگان تنها به رزم یک گروه یا ناوگروه نمی‌تواند برود. 
 
این ناو با سواحل ما بسیار فاصله داشت و ما نمی‌توانستیم در حدود ۲ هزار مایل دریایی دورتر، پشتیبانی انجام دهیم. 
 
ایران بهترین نیروهای خود را به رزمایش صلح و دوستی در هند فرستاده بود و ما آنها را در حمله ناجوانمردانه آمریکا از دست دادیم. 
 
تا الان هیچ گزارشی نبوده که یک فروند از ناوشکن آمریکا نزدیک سواحل ما شود، چون مطمئن است اگر نزدیک شود، منهدم می‌شود و به قعر دریا می‌رود.
 
نیروی دریایی آمریکا اگر جرئت دارد، به سواحل جاسک و تنگه هرمز انفرادی نزدیک شود.
 
نامه دبیر حماس به جمهوری اسلامی ایران
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۲۰:۰۵

روز پانزدهم/ حمله به پایگاه‌های آمریکایی الظفره،شیخ عیسی العدیری/ حمله به مقر کومله و پایگاه نواتیم/ بروزرسانی می شود

ما تأکید می‌کنیم که ملت ما در اینجا با پایداری و مقاومت، همواره بر عهد خود باقی خواهد ماند تا زمانی که خداوند از جانب خود پیروزی و گشایش عطا کند.

جکسون هینکل، فعال رسانه‌ای مطرح آمریکایی: ایالات متحده، دختران ۸ ماهه را در ایران بمباران می‌کند اما می‌خواهد شما باور کنید که آنها قربانی هستند.
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۲۰:۰۳

روز پانزدهم/ حمله به پایگاه‌های آمریکایی الظفره،شیخ عیسی العدیری/ حمله به مقر کومله و پایگاه نواتیم/ بروزرسانی می شود

شهادت بیش از ۱۵ نفر در حمله به شهرک صنعتی جی اصفهان
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۹:۵۵

ساعتی پیش دشمن آمریکایی - صهیونی به شهرک صنعتی جی در اصفهان حمله‌ور شد.

براساس اطلاعات اولیه در جریان حمله موشکی به شهرک صنعتی جی بیش از ۱۵ تن شهید و تعدادی نیز مجروح شده‌اند.

این حمله به یک کارخانه تولید لوازم سرمایش و گرمایش انجام شده و در زمان این تجاوز وحشیانه، تعدادی از کارگران این‌ کارخانه مشغول کار بوده‌اند.

تمسخر ترامپ به خبرنگاران صهیونیست هم کشیده شد
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۹:۴۱

روز پانزدهم/ حمله به پایگاه‌های آمریکایی الظفره،شیخ عیسی العدیری/ حمله به مقر کومله و پایگاه نواتیم/ بروزرسانی می شود

 ‏تال اشنایدر، خبرنگار تایمز اسرائیل: با اینکه ترامپ ۱۰۰٪ قابلیت‌های ایران را نابود کرده است، آنها (ایرانیان) همچنان به ما شلیک می‌کنند. و همانطور که آویو میزراحی به من گفت، رژیم با سقوط خود همکاری نمی‌کند.

حملات جدید به سه پایگاه منطقه‌ای آمریکا
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۹:۳۹
سردار تنگسیری فرمانده نیروی دریایی سپاه نوشت: ‏گزارش به ملت شریف ایران!‏اهدافی مشخص و کلیدی در پایگاه‌های آمریکایی الظفره، شیخ عیسی و العدیری در چند موج پی‌درپی مورد حمله دریادلان نیروی دریایی قرار گرفتند.‏
 
سردار تنگسیری افزود: رادارهای پاتریوت، برج کنترل، آشیانه‌ها هواپیما، رمپ مرکزی و مخازن سوخت هواگردها از اهدافی بودند که در آتش سوختند.
وزیر انرژی استرالیا: فقط ۱۸ روز بنزین؛ ۱۶ روز گازوئیل و ۱۴ روز سوخت هواپیما داریم
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۹:۳۶

روز پانزدهم/ محل اختفای فرماندهان ارتش رژیم صهیونی هدف موشکهای ایرانی/ حمله به مقر کومله و پایگاه نواتیم/ بروزرسانی می شود

باورتان می‌شود اینجا مقر مخفی موساد در ببت شمس بود!
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۹:۳۳
روز پانزدهم/ محل اختفای فرماندهان ارتش رژیم صهیونی هدف موشکهای ایرانی/ حمله به مقر کومله و پایگاه نواتیم/ بروزرسانی می شود
 
این تصویر بیت شمس است، جایی که مقر مخفی سازمان جاسوسی و تروریست یهود یعنی موساد بود؛ مقری که به شدت محافظت شده بود اما موشک ضد استحکامات ایران آن را در هم کوبید، به شکلی  که بعد از گذشت دو هفته از زمان انهدام این مقر، هنوز هم نتوانسته‌اند تعدادی از اجساد متعفن تروریست‌ها را خارج کنند. در هنگام اصابت موشک، بالغ بر 225 افسر موساد در آنجا حضور داشتند تا جنگ و خرابکاری علیه ایران را مدیریت کنند. 
 
اما خدای مردم ایران بزرگ‌تر از آن بود که بتوانند مخفی بمانند و این مخفی‌گاه که پیش از جنگ با اقدامات اطلاعاتی شناسایی شده بود، با دقت هر چه تمام‌تر هدف قرار گرفت تا اشک سرکرده‌های رژیم را در بیاورد. تلاش دشمن برای اینکه بگوید اینجا یک پناهگاه بوده، یک دروغ زشت و زننده بود؛ حتی یک نفر زیر ۱۸ سال به عنوان کشته و زخمی از این نقطه خارج نشدند؛ همه افسران زبده و کارکشته بودند که توسط ایران کشته شدند یا برای همیشه از کار برکنار شدند. 
 
درد این حمله البته با حملات دقیق و حساب شده بعدی بیشتر هم شد؛ فکر می‌کنم آن‌ها فکر نمی‌کردند که ایران بتواند اینجا را پیدا کرده و در هم بکوبد. آخرین اخباری که  ما داریم این است که تعدادی از افسران موساد در طبقه منفی 4 در این نقطه گیر افتاده و خفه شده‌اند... این فقط گوشه‌ای از انتقام نیروهای مسلح کشور بابت ترورها و جنایات این تروریست‌ها بود. ان‌شاءالله بعدها گزارش‌ها و اخبار دقیق‌تری از این موفقیت بزرگ منتشر خواهد شد. 

 

واکنش معاون وزیر ورزش به بازگشت سه ملی‌پوش فوتبال بانوان
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۹:۲۹
روز پانزدهم/ محل اختفای فرماندهان ارتش رژیم صهیونی هدف موشکهای ایرانی/ حمله به مقر کومله و پایگاه نواتیم/ بروزرسانی می شود
 
علیرضا رحیمی معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان در واکنش به انصراف مونا حمودی، زهرا سربالی و زهرا مشکین‌کار از درخواست پناهندگی در استرالیا و بازگشت به جمع تیم ملی فوتبال بانوان، این تصمیم را نشانه‌ای از غیرت و وطن‌دوستی ملی‌پوشان دانست.
 
رحیمی با اشاره به فضاسازی‌های رسانه‌ای علیه تیم ملی فوتبال بانوان افزود: در روزهایی که دشمنان می‌خواستند از نام تیم ملی و دختران ما ابزار جنگ روانی بسازند، این شیردختران با تصمیمی شجاعانه کنار پرچم ایران ایستادند.
 
معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان در پایان پیام خود تاکید کرد: خدا کند که بمیرم وطن‌فروش نباشم؛ و خوشا به حال شما که نام‌تان با وفاداری به ایران در تاریخ ورزش کشور ثبت شد.
ضربه سازمان اطلاعات سپاه به مزدوران آمریکایی - صهیونی در تهران و همدان
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۹:۲۷
سربازان گمنام امام زمان (عج) در تهران ۲۵ نفر از عناصر و عوامل مرتبط با گروهک‌های تروریستی را بازداشت کردند و موفق شدند در همدان هم ۸ نفر دیگر را هم شناسایی و دستگیر کنند.
 
این افراد تصویر و اطلاعات از مراکز نظامی و انتظامی، اماکن مورد تهاجم را برای دشمن جمع آوری می‌کردند اما در تور اطلاعاتی سربازان گمنام امام زمان در سازمان اطلاعات سپاه گرفتار شدند.
عراقچی: ایران به هرگونه حمله علیه تأسیسات انرژی ایران پاسخ خواهند داد
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۹:۲۳
وزیر امور خارجه: ایران به هرگونه حمله علیه تأسیسات انرژی ایران پاسخ خواهد داد.
 
در صورت هدف قرار گرفتن تأسیسات ایران، نیروهای ما تأسیسات شرکت‌های آمریکایی در منطقه یا شرکت‌هایی که آمریکا در آن‌ها سهام دارد را هدف قرار خواهند داد.
 
ما قطعاً به این حملات پاسخ خواهیم داد و در عین حال با احتیاط عمل می‌کنیم تا مناطق پرجمعیت هدف قرار نگیرند.
 
ترامپ: امیدواریم چین، فرانسه، ژاپن، کره جنوبی و بریتانیا کشتی‌هایی اعزام کنند تا تنگه هرمز تهدیدی ایجاد نکند
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۹:۱۴

ترامپ: امیدواریم چین، فرانسه، ژاپن، کره جنوبی و بریتانیا کشتی‌هایی اعزام کنند تا تنگه هرمز تهدیدی ایجاد نکند

توان ایران را هدف قرار دادیم، اما برایش آسان است پهپاد بفرستد یا مین کار بگذارد یا موشک شلیک کند

پزشکیان: ‏با گذشت ۱۵ روز از جنگ تحمیلی ظالمانه علیرغم مشکلات حمل و نقل، ارتباطات و ... به لطف همکاران ما در دولت وقفه جدی در خدمت رسانی به مردم ایجاد نشده است
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۹:۱۲

روز پانزدهم/ محل اختفای فرماندهان ارتش رژیم صهیونی هدف موشکهای ایرانی/ حمله به مقر کومله و پایگاه نواتیم/ بروزرسانی می شود

با همراهی شما مردم نجیب ایران این شرایط را سپری خواهیم کرد و هرچه را که ویران کرده‌اند بهتر از قبل خواهیم ساخت.

بیشترین شهدای حملات آمریکایی ـ صهیونی در تهران و هرمزگان
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۹:۱۱
وزارت بهداشت آخرین آمار شهدا، مصدومان و آسیب به مراکز درمانی و امدادی تا روز پانزدهم جنگ آمریکایی ـ صهیونی علیه کشورمان را اعلام کرد:
 
بستری‌های موجود ۱۳۶۷
درمان و ترخیص ۱۶۹۰۲
شهدای مدافع سلامت ۱۶ نفر
آمبولانس‌های آسیب‌دیده ۳۳ دستگاه
تعداد عمل‌های جراحی انجام شده ۷۱۳ مورد
مصدومیت تیم ملی سلامت ۱۰۱ نفر
شهید کمتر از ۵ سال ۱۲ کودک
مصدوم کمتر از ۱۸ سال ۱۲۶۰ نفر
مصدوم کمتر از دو سال ۴۵ کودک
پایگاه های اورژانس آسیب‌دیده ۴۶ واحد
مراکز درمانی آسبب‌دیده ۳۶ واحد
مراکز بهداشت آسیب‌دیده ۱۵۳ واحد
شهید کمتر از ۱۸ سال ۲۰۲ نفر 
بیمارستان‌های تخلیه شده ۶ واحد
بیشترین شهدا در تهران و هرمزگان
شهید خانم ۲۲۴ نفر
مصدوم خانم ۲۹۰۱
 
سی‌ان‌ان: حمله آمریکا به ایران به طور غیرمنتظره‌ای نتیجه معکوس داد
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۹:۱۰
حمله آمریکا به ایران به طور غیرمنتظره‌ای نتیجه معکوس داشته و منجر به تشدید سریع جنگ به یک درگیری آشکار با پیامدهای جدی اقتصادی و سیاسی شده است.
 
طرح آمریکا در تغییر رهبری ارشد ایران با چهره‌هایی «همکارتر با واشنگتن » شکست خورده و این ترور منجر به فروپاشی رژیم نشده، بلکه به افزایش انعطاف‌ناپذیری آن مبدل شد.
کانال عبری کان: موشک ایران باعث خسارت به بیش از ۱۰ ساختمان در ایلات شد
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۸:۰۱

 رسانه عبری کان گزارش داد یک موشک ایرانی لحظاتی قبل حدود ۱۰ منطقه در شهر ایلات در جنوب اسرائیل را هدف قرار داده است. این حمله باعث خسارت و مجروح شدن چند نفر شده است.

مزدک میرزایی، مجری وطن‌فروش اینترنشنال: لذت‌بخش است مردم ایران کشته می‌شوند!
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۷:۵۹

مزدک میرزایی، مجری خائن و وطن‌فروش شبکه اسرائیلی اینترنشنال: لذت‌بخش است مردم ایران کشته می‌شوند!

 اگر بجای ورزشگاه ۱۲ هزار نفری، ورزشگاه ۱۰۰ هزار نفری آزادی را هم میزدن مشکلی نداشت!

 

تعداد بازدید : 12768
کد ویدیو
 قالیباف: این جنگ ثابت کرد که پایگاه‌های آمریکا برای هیچ کشوری امنیت نمی‌آورند
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۷:۵۲

روز پانزدهم/ محل اختفای فرماندهان ارتش رژیم صهیونی هدف موشکهای ایرانی/ حمله به مقر کومله و پایگاه نواتیم/ بروزرسانی می شود

به گزارش تابناک؛ محمدباقر قالیباف رییس مجلس نوشت: این جنگ یک چیز را به وضوح ثابت کرد: پایگاه‌های آمریکایی در منطقه ما از هیچ‌کس محافظت نمی‌کنند - آنها منبع تهدید هستند. آمریکا همه را فدای اسرائیل می‌کند و به هیچ‌کس جز اسرائیل اهمیت نمی‌دهد.

 هر کسی که آمریکا به او لباس بپوشاند، به معنای واقعی کلمه برهنه است!

دست‌نوشته ۳ سال پیش شهید سرلشکر نصیرزاده: از اینکه از خیل شهدا جا مانده‌ام دلم گرفته
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۷:۵۱

روز پانزدهم/ محل اختفای فرماندهان ارتش رژیم صهیونی هدف موشکهای ایرانی/ حمله به مقر کومله و پایگاه نواتیم/ بروزرسانی می شود

امروز سه‌شنبه مورخه ۱۴۰۱/۱۲/۲۳ از یادمان فتح‌المبین، محل شهادت تعدادی از بهترین فرزندان این مرز و بوم زیارت کردم و به حال این عزیزان غبطه خوردم و از این‌که از خیل شهدای عزیز جا مانده‌ام دلم گرفته.

ان‌شاءالله لایق باشیم راه آنها را ادامه دهیم و در قیامت شفیع ما باشند.

استاندار تهران: ۱۰ هزار واحد مسکونی آسیب دیده است
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۷:۴۸

 

استاندار تهران: اوضاع امنیتی در پایتخت به لطف حمایت مردم خوب است.

۱۰ هزار واحد مسکونی به دلیل حملات امریکایی صهیونیستی آسیب دیده یا به طور کامل ویران شده است.

با وجود حمله به تاسیسات زیرساختی غیرنظامی به دلیل اقداماتی که با حمایت ملت اتخاذ شد، با مشکل مواجه نشدیم.

ترامپ عصبانی شد/ هواپیماهای سوخت‌رسان آسیب ندیده‌اند
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۷:۴۵

روز پانزدهم/ محل اختفای فرماندهان ارتش رژیم صهیونی هدف موشکهای ایرانی/ حمله به مقر کومله و پایگاه نواتیم/ بروزرسانی می شود

رئیس‌جمهور آمریکا در واکنش به خبر منتشرشده در روزنامه وال‌استریت ژورنال درباره آسیب دیدن ۵ هواپیمای سوخت‌رسان ایالات متحده در حمله موشکی ایران به پایگاه «شاهزاده سلطان» عربستان، نوشت: 
«یک پایگاه چند روز پیش مورد حمله قرار گرفت، اما هواپیماها «مورد اصابت» یا «تخریب» قرار نگرفتند. چهار تا از پنج هواپیما تقریباً هیچ آسیبی ندیدند و هم‌اکنون دوباره در خدمت هستند. یکی کمی آسیب بیشتری دید، اما به زودی دوباره پرواز خواهد کرد. هیچ‌کدام تخریب نشدند یا نزدیک به آن نبودند، همان‌طور که رسانه‌های اخبار جعلی در تیترهایشان گفته‌اند. نیویورک تایمز و وال‌استریت ژورنال (به‌ویژه) و دیگر «روزنامه‌ها» و رسانه‌های پست فطرت در واقع می‌خواهند ما جنگ را ببازیم. گزارش‌های وحشتناک آن‌ها کاملاً برعکس واقعیت‌های واقعی است!»

 

وزیر انرژی استرالیا: فقط 18 روز بنزین؛ 16 روز گازوئیل و 14 روز سوخت هواپیما داریم
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۷:۴۰

روز پانزدهم/ محل اختفای فرماندهان ارتش رژیم صهیونی هدف موشکهای ایرانی/ حمله به مقر کومله و پایگاه نواتیم/ بروزرسانی می شود

سپاه: حمله به شعب بانک‌های آمریکایی به تلافی تجاوز دشمن به دو بانک ایران
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۷:۳۵

سردار نائینی: حمله به شعب بانک‌های آمریکایی در پاسخ به تجاوز دشمن به دو بانک ایرانی بوده است و اگر دشمن این اقدامش را تکرار کند کلیه شعب بانک های آمریکایی در منطقه هدف مشروع ما خواهد بود.

وزیر حمل و نقل هند: دو تانکر حامل گاز مایع از تنگه هرمز عبور کرده‌اند
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۷:۳۴

روز پانزدهم/ محل اختفای فرماندهان ارتش رژیم صهیونی هدف موشکهای ایرانی/ حمله به مقر کومله و پایگاه نواتیم/ بروزرسانی می شود

رویترز به نقل وزیر حمل و نقل هند: دو تانکر حامل گاز مایع از تنگه هرمز عبور کرده‌اند.

۲۲ کشتی با پرچم هند در غرب تنگه هرمز حضور دارند

 سفیر ایران در هند:
 کشور به برخی از کشتی‌های هندی اجازه عبور از تنگه هرمز را داده است و این یک استثنای نادر در بحران به وجود آمده در عرضه جهانی انرژی است.

موشک اخیر ایرانی شلیک شده به ایلات دارای کلاهک خوشه‌ای بود
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۷:۳۱

هاآرتص: موشک اخیر ایرانی که به ایلات اصابت کرد، دارای کلاهک خوشه‌ای بود و به چندین ساختمان آسیب رساند.

مشاور ترامپ: آمریکا پیروزی را اعلام کند و از ایران خارج شود
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۷:۲۹

روز پانزدهم/ محل اختفای فرماندهان ارتش رژیم صهیونی هدف موشکهای ایرانی/ حمله به مقر کومله و پایگاه نواتیم/ بروزرسانی می شود

دیوید ساکس، وزیر هوش مصنوعی و رمز ارز کاخ سفید ترامپ در مصاحبه‌ای اعلام کرده است اکنون زمان مناسبی برای اعلام پیروزی و خروج از درگیری ایران است و «باید سعی کنیم راه‌حلی برای خروج پیدا کنیم.»

اسکات ریتر: حمله به خارک خودکشی است
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۷:۲۸

روز پانزدهم/ محل اختفای فرماندهان ارتش رژیم صهیونی هدف موشکهای ایرانی/ حمله به مقر کومله و پایگاه نواتیم/ بروزرسانی می شود

«اسکات ریتر» کارشناس نظامی و اطلاعاتی آمریکایی که پیشتر بازرس سازمان ملل در بخش سلاح‌های کشتار جمعی نیز بوده است، در پیامی  به گزارش‌های رسانه‌ای پیرامون احتمال اعزام تفنگداران آمریکایی به خلیج فارس و اقدام نظامی زمینی آمریکا و حمله به جزیره خارک واکنش نشان داد و آن را خودکشی و تکرار فاجعه‌بار عملیات در جزیره «کو تانگ» واقع در خلیج تایلند دانست که به کشتار نیروهای آمریکایی انجامید.

برخورد یکی دیگر از موشک‌های به ایلات اشغالی
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۷:۰۹
تعداد بازدید : 9313
کد ویدیو
افزایش دسترسی مردم به اسکناس
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۷:۰۷

روز پانزدهم/ محل اختفای فرماندهان ارتش رژیم صهیونی هدف موشکهای ایرانی/ حمله به مقر کومله و پایگاه نواتیم/ بروزرسانی می شود

در پی تحولات اخیر و افزایش تقاضای عمومی برای وجه نقد، بانک مرکزی با رویکردی هوشمندانه جهت تسهیل دسترسی مردم به اسکناس، سقف برداشت روزانه از خودپردازها را به ۵ میلیون ریال افزایش داد. 

جهش دقت حملات موشکی ایران در ۴۸ ساعت اخیر؛ اصابت‌ها دو برابر شد
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۷:۰۵

روز پانزدهم/ محل اختفای فرماندهان ارتش رژیم صهیونی هدف موشکهای ایرانی/ حمله به مقر کومله و پایگاه نواتیم/ بروزرسانی می شود

سردار سیدمجید موسوی: در ۴۸ ساعت گذشته نرخ اصابت موشک‌های ایران به اهداف جنایتکاران آمریکایی و صهیونیستی ۲ برابر شده است.

آغوش آسمان به‌روی موشک‌های غول‌پیکر ایرانی گشوده شده و تنبیه متجاوز ادامه دارد...

صدای آژیرها در ایلات واقع در جنوب سرزمین‌های اشغالی
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۷:۰۴
تعداد بازدید : 8182
کد ویدیو
خط لوله حبشان-فجیره عقیم شد؟
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۷:۰۲

روز پانزدهم/ محل اختفای فرماندهان ارتش رژیم صهیونی هدف موشکهای ایرانی/ حمله به مقر کومله و پایگاه نواتیم/ بروزرسانی می شود

صبح امروز، ایران برای دومین بار در جنگ رمضان به بندر فجیره امارات، حملات پهپادی کرد و بخشی از پایانه نفتی آن را از کار انداخت.

منطقه نفتی فجیره در حال حاضر تقریباً ۷۰ میلیون بشکه ظرفیت ذخیره‌سازی فرآورده‌های نفتی در ۱۵ مجتمع بزرگ دارد.

خط لوله حبشان-فجیره با حداکثر ظرفیت حدود ۲ میلیون بشکه در روز، این بندر را به میادین نفتی ابوظبی متصل می‌کند.

این خط لوله مسیری جایگزین برای صادرات نفت امارات بدون نیاز به عبور از تنگه هرمز است، به همین دلیل زدن فجیره اهمیت بالاتری برای ایران دارد.

 هراس امنیتی در رژیم صهیونسیتی: دوربین‌ها را از اینترنت جدا کنید
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۶:۵۹

روز پانزدهم/ محل اختفای فرماندهان ارتش رژیم صهیونی هدف موشکهای ایرانی/ حمله به مقر کومله و پایگاه نواتیم/ بروزرسانی می شود

سامانه ملی سایبری رژیم صهیونیستی با صدور یک هشدار فوری از شهرک‌نشینان و نهادهای اسرائیلی خواست دوربین‌های امنیتی متصل به اینترنت را قطع یا دسترسی به آنها را محدود کنند.

در سندی که این سامانه منتشر کرده، آمده است دوربین‌های متصل به شبکه به دلیل اطلاعات حساسی که منتقل می‌کنند و همچنین اتصال ناامنشان، یک «خطر امنیتی» محسوب می‌شوند. طبق این دستورالعمل، این خطر در زمان‌های اضطراری و به‌ویژه در اطراف مناطقی که رفت‌وآمد نیروهای ارتش اسرائیل در جریان است، افزایش می‌یابد.

این نهاد امنیتی هشدار داده در چارچوب جنگ جاری، انتظار می‌رود «عوامل دشمن» برای دسترسی غیرمجاز به دوربین‌ها تلاش کنند تا از این طریق اطلاعاتی درباره تحرکات و فعالیت‌ها در مناطق عملیاتی به‌دست آورند.

در این سند به تجربه حماس اشاره شده که پیش از عملیات خود علیه اسرائیل، با هک دوربین‌های امنیتی اطراف نوار غزه موفق به جمع‌آوری اطلاعات گسترده شده بود.

سامانه ملی سایبری اسرائیل تأکید کرده در صورت نیاز به استفاده از دوربین‌ها، باید دسترسی فقط به آدرس‌های IP مشخص محدود شود، از VPN با رمزگذاری قوی استفاده گردد و حتماً رمز عبور پیش‌فرض تجهیزات تغییر داده شود.

مداحی حاج حسین فخری برای رهبر شهید انقلاب
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۶:۵۶
تعداد بازدید : 7814
کد ویدیو
هشدار فوری به ساکنان امارات
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۶:۵۴

روز پانزدهم/ محل اختفای فرماندهان ارتش رژیم صهیونی هدف موشکهای ایرانی/ حمله به مقر کومله و پایگاه نواتیم/ بروزرسانی می شود

به ساکنان و مقیمان مناطق مشخص‌شده در نقشه در کشور امارات متحده عربی اعلام می‌شود که فوراً از محدوده بنادر جبل علی، خلیفه و فجیره فاصله بگیرند.

این مناطق به‌دلیل حضور و اختفای نیروهای نظامی ایالات متحده در میان تأسیسات غیرنظامی، به اهدافی مشروع تبدیل شده‌اند و در ساعات آینده مورد هدف قرار می‌گیرند.

از تمامی شهروندان، کارکنان بنادر و افرادی که در اطراف این تأسیسات حضور دارند درخواست می‌شود برای حفظ جان خود هرچه سریع‌تر این مناطق را ترک کنند.

میانگین زمان حضور امدادگران در مناطق آسیب‌دیده از جنگ ۴ دقیقه است
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۶:۵۳

 

رئیس جمعیت هلال‌احمر: از روز نخست جنگ رمضان، تمامی مستندات حملات هوایی دشمن دژخیم، دسته بندی و آماده شده است و به صورت روزانه برای مجامع جهانی مانند: دادگاه بین‌المللی لاهه و سایر مجامع در راستای پیگیری‌های حقوقی ارسال می‌شود.

میانگین حضور امدادگران در صحنه عملیات ۴ دقیقه است.

برگزاری مراسم تدفین شهید شمخانی در امامزاده صالح (ع)
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۶:۵۲
تعداد بازدید : 7976
کد ویدیو
موشک‌باران مقر لشکر ۱۴۶ ارتش رژیم صهیونیستی در نهاریا
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۶:۳۴

 

حزب‌الله از حملات موشکی کوبنده به مقر لشکر ۱۴۶ ارتش رژیم اشغالگر در جعتون در شرق نهاریا خبر داد.

شنیده شدن صدای ۵ انفجار در تل‌آویو در پی حمله موشکی اخیر از سوی ایران
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۶:۳۳

رادیو اسرائیل: صدای ۵ انفجار در تل‌آویو در پی حمله موشکی اخیر از سوی ایران شنیده شد

شلیک دوباره موشک‌ها از ایران به فاصله چند دقیقه از موج قبلی
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۶:۳۳

شلیک دوباره موشک‌ها از ایران به فاصله چند دقیقه از موج قبلی

انفجار کنترل‌شده مهمات جنگ در سیرجان
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۶:۳۳

 

سخنگوی شورای تأمین استان کرمان: صدا‌هایی که در سیرجان شنیده می‌شود مربوط به آثار حملات قبلی است و هیچ حمله جدیدی در این شهرستان رخ نداده است.

صدا‌هایی که در برخی از نقاط شهرستان سیرجان شنیده می‌شود ناشی از اطفاء حریق و لکه‌گیری در هنگام عملیات پاکسازی بوده است.

هیچ حمله جدید دیگری در این منطقه صورت نگرفته و وضعیت در شهرستان سیرجان تحت کنترل است.

حمله موشکی به پایگاهی نظامی در نزدیکی فرودگاه کرکوک
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۶:۳۲

یک پایگاه نظامی در نزدیکی فرودگاه کرکوک در معرض ۲ حمله موشکی قرار گرفت.

در این پایگاه نظامیان فرانسوی به‌عنوان بخشی از ائتلاف بین‌المللی مستقر هستند.

در نتیجه این حمله آسیب‌هایی به باند فرودگاه وارد شد به‌طوریکه در این منطقه آتش‌سوزی رخ داد و پس از حمله ستون‌های دود بلند شد.

تعداد بازدید : 7990
کد ویدیو
لحظهٔ انهدام پهپاد MQ9 مسلح در بندرعباس توسط سامانه نوین پدافند پیشرفته سپاه
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۶:۲۹
تعداد بازدید : 8498
کد ویدیو
اعتراض شهروند آمریکایی ساکن کالیفرنیا از مشاهده قیمت بالای سوخت در پمپ بنزین
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۶:۱۳

تعجب و اعتراض شهروند آمریکایی ساکن کالیفرنیا از مشاهده قیمت بالای سوخت در پمپ بنزین: «ما بدبخت شدیم. خیلی بدبخت شدیم. وای خدای من. ۸ دلار برای هر گالن بنزین در کالیفرنیا. واقعاً نگاه کنید. این قیمت واقعیه. من قبلاً هرگز همچین چیزی ندیده بودم. خدای من!»

تعداد بازدید : 9664
کد ویدیو
انتقاد تند مجری سرشناس آمریکایی به نفوذ تل‌آویو در واشنگتن
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۶:۰۵
تعداد بازدید : 9743
کد ویدیو

«تاکر کارلسون» مجری سرشناس آمریکایی: ما به معنای واقعی حاکمیت نداریم. واضح است که نداریم.

وقتی داریم دنباله‌رو کشوری با ۹ میلیون جمعیت می‌شویم و به سمت جنگی که ممکن است جایگاهمان را به عنوان ابرقدرت از دست بدهیم، یعنی حاکمیت نداریم.

 توتولو مربی ایتالیایی تیم ملی والیبال: درد شما درد ماست؛ ترسی از بازگشت به ایران ندارم
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۶:۰۲
تعداد بازدید : 9357
کد ویدیو
ترس را می‌توان در نتانیاهو دید؛ با این سرعت اسرائیل فرو می‌پاشد
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۵:۵۳

روز پانزدهم/ محل اختفای فرماندهان ارتش رژیم صهیونی هدف موشکهای ایرانی/ حمله به مقر کومله و پایگاه نواتیم/ بروزرسانی می شود

آلون میزراحی یهودی اسرائیلی ضدصهیونیست : برای خودم هم دقیقاً روشن نیست چه عاملی باعث می‌شود این حرف را بزنم، ولی برای یک بومی اهل توجه (در اسرائیل)، یک جای کار در اسرائیل می‌لنگد: یک وضع عجیب و پکر. یک چیزی سر جایش نیست. شاید مسئله به سلامتی نتانیاهو مربوط باشد یا به از دست دادن نوعی قابلیت راهبردی؛ نمی‌دانم. اما لحن قطعاً تغییر کرده، و ترس و درد را می‌توان مشهودتر دید. به‌نظرم اگر اوضاع با همین سرعت پیش برود، ظرف حدود یک ماه دیگر، این کشور کم‌کم و تکه‌تکه فرومی‌پاشد.

تصاویر شلیک موشک‌های موج ۴۹ عملیات وعده صادق ۴
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۵:۵۲
تعداد بازدید : 10319
کد ویدیو
ویدیوی با کیفیت از اصابت نفتکش آمریکایی Safesea در نزدیکی بندر ام‌قصر عراق
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۵:۵۰
تعداد بازدید : 10207
کد ویدیو
شعب بانک «سیتی بانک» آمریکا در دبی و منامه هدف حمله قرار گرفت.
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۵:۴۳

 المیادین به نقل از یک منبع آگاه: شعب بانک «سیتی بانک» آمریکا در دبی و منامه هدف حمله قرار گرفت.

این منبع به المیادین گفت: این حمله بامداد امروز با پهپادهای ناشناس انجام شده و در پی آن در این شعبه‌ها آتش‌سوزی رخ داده است.

پایگاه‌های آمریکایی زیر آتش سنگین موشکی و پهپادی نیروی دریایی سپاه
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۵:۳۵

 

نیروی دریایی سپاه پاسداران در سحرگاه امروز طی سه فوج تهاجم در موج «چهل و نهم» عملیات وعده صادق 4 با رمز «یارسول الله صلی الله علیه و آله» همزمان پایگاه‌های تروریستهای آمریکایی در منطقه را زیر ضرب آتش سنگین موشکی و پهپادی قرار دادند.

در این عملیات موفق یگانهای موشکی و پهپادی ایران رادارهای پاتریوت، برج کنترل، سوله های دفاع هوایی پایگاه «الظفره» را زیر  ضرب کوبنده  پهپادهای انهدامی و موشکهای بالستیک نقطه زن قرار دادند.

 پایگاه «شیخ عیسی» نیز با انواع موشک و پهپاد مورد اصابت قرار گرفت و رادارهای هشدار اولیه پایگاه، آشیانه هواپیماها، رمپ مرکزی و مخازن سوخت هواگردهای آمریکایی منهدم و در آتش سوختند. 

پایگاه بالگردی «العدیری» نیز زیر ضربات آهنین موشکی و پهپادی  قرار گرفت. در این پایگاه سوله های تجهیزات  محل تجمع تروریست ها، سوله های نگهداری  بالگردی این پایگاه منهدم گردید.

تنگه هرمز نیز با تسلط کامل بطور هوشمند تحت کنترل نیروی دریایی سپاه قرار دارد و عبور نفتکش ها و کشتی های تجاری متجاوزان و همپیمانان آنها از تنگه هرمز کماکان ممنوع است. در صورت جابجایی یا تردد، مورد اصابت قرار خواهند گرفت.

تصاویری از حملات موفق به تأسیسات نفتی فجیره در امارات
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۵:۲۵
تعداد بازدید : 11528
کد ویدیو
نشنال اینترست: ایران ضربه خورد، اما از پا نیفتاد
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۵:۱۹

روز پانزدهم/ محل اختفای فرماندهان ارتش رژیم صهیونی هدف موشکهای ایرانی/ حمله به مقر کومله و پایگاه نواتیم/ بروزرسانی می شود

ارزیابی‌های اخیر نشان می‌دهد که حتی حملات نظامی گسترده نیز احتمالاً منجر به فروپاشی نظام ایران نخواهد شد.

جمهوری اسلامی در طول چندین دهه یاد گرفته که چطور از جنگ با عراق، تحریم‌های اقتصادی و موج‌های مکرر آشوب‌ها سالم عبور کند.

پیام آیت‌الله سیدجعفر شبیری زنجانی، دوست دیرین رهبر شهید انقلاب
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۵:۱۷

روز پانزدهم/ محل اختفای فرماندهان ارتش رژیم صهیونی هدف موشکهای ایرانی/ حمله به مقر کومله و پایگاه نواتیم/ بروزرسانی می شود

یا مولای یا بقیه‌الله روحی لک الفداء
هرگز تصور نمی‌کردم روزی را درک کنم و شاهد شهادت مظلومانه و مقتدرانه رفیق دیرینم، سید علی باشم؛ عزیز و دوست هشتادساله‌ای که همچون امیر المومنین  (ع) و حسین بن علی (ع) درماه مبارک رمضان به همراه فرزند و کودکانش  به دست شقی‌ترین دشمنان، یعنی صهیونیست‌های جنایتکار، به فیض عظمای شهادت نائل آمد. شهادتی که در میان علمای اسلام کم‌نظیر است و این اندوه جانکاه، جز با نابودی کامل اسرائیل و تحقق رجعت آن سید حکیم در پرتو ظهور حضرتت، التیام نمی‌یابد.

این جانب در حالی که در حرم ملکوتی امام رضا(ع) داغدار بودم، خبر انتخاب حضرت آیت‌الله امام سید مجتبی حسینی خامنه‌ای از سوی خبرگان محترم رهبری، مرا تا حدی تسکین داد. کسی که بیش از پنج دهه است او را از نزدیک می‌شناسم و به عمق معنویت، سجایای اخلاقی، زهد، علم و اجتهادش واقفم. این ویژگی‌های برجسته، به ویژه اجتهاد و تهجد ؛ عشق و عاطفه به مردم ؛ توسل و ارتباط خاص با امام رئوف از دوران کودکی، در گفتار و نوشتار امام شهیدمان نیز مورد تأکید قرار گرفته است.

خدای سبحان را شاکرم که ثمره اخلاص آن سید مظلوم و مقتدر را در سال ۱۳۴۸، در قالب تولد سید خراسانی دیگری رقم زد؛ ذخیره‌ای برای این نظام و انقلاب که پیش از پیروزی انقلاب امام خمینی(ره) پا به عرصه وجود نهاد.

از خداوند جبار و منتقم، در این حرم مطهر رضوی، خاضعانه مسئلت دارم همان‌گونه که غیبت صغری با زعامت عثمان بن سعید و فرزندش آغاز شد، با زعامت  سید مجتبی، غیبت کبری به پایان رسد و جهان به دست منجی عالم بشریت، حضرت صاحب‌الامر(عج) پر از عدل و داد گردد و انتقام مادرمان فاطمه زهرا(س) و سید الشهدا حسین بن علی (ع) و تمام مظلومان عالم را بگیرد.

در پایان، شهادت جانگداز امام شهیدمان را به امت اسلام، مستضعفان جهان، منتظران ظهور و به ویژه به سید مجتبی عزیز و فرزندان و خانواده گرامی‌شان تسلیت عرض نموده و این انتخاب شایسته را که بی‌گمان با عنایت ولی‌عصر(عج) بر قلب خبرگان رهبری در جوار حرم مطهر کریمه اهل بیت  فاطمه معصومه(س) نقش بسته است، به امت اسلام و به شخص ایشان تبریک می‌گویم.

در این شب‌های با فضیلت ماه مبارک رمضان، از درگاه خداوند متعال، پیروزی قاطع امت اسلام بر صهیونیست‌ پلید و آمریکای جنایتکار و سلامتی و عافیت رهبر عزیزمان همراه با پیشرفت و اصلاح امور ایران عزیز به‌دست توانمند و با کفایتش را مسئلت می‌نمایم.

سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء: مردم امارات این مناطق را تخلیه کنند
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۵:۱۲

سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء: بندرها و برخی شهرهای امارات مبدأ حمله به کشور ماست؛ مردم امارات این مناطق را تخلیه کنند

بسم الله قاصم الجبارین 

ارتش متجاوز آمریکا به‌دلیل ویرانی پایگاه‌های نظامی خود در منطقه، در پناه بنادر و اسکله‌ها و در مخفیگاه‌های شهرهای کشور امارات، جزیره ایرانی بوموسی را هدف موشک‌های خود قرار داده است.

به سران کشور امارات اعلام می‌داریم جمهوری اسلامی ایران حق مشروع خود می‌داند در دفاع از حاکمیت ملی و سرزمین خود، مبدأ شلیک موشک‌های دشمن آمریکایی را در بنادر کشتیرانی، اسکله‌ها و مخفیگاه نظامیان آمریکا در پناه برخی از شهرهای امارات را مورد اصابت و هدف قرار دهد.

از مردم مسلمان کشور امارات و مراکز جمعیتی می‌خواهیم نسبت به تخلیه بنادر، اسکله‌ها و مخفیگاه آمریکایی‌ها در شهرهای امارات، اقدام نمایند تا آسیبی به آن‌ها نرسد.

إِنَّ ٱللَّهَ عَزِيزࣱ ذُو ٱنتِقَام

تعداد بازدید : 10232
کد ویدیو
حمله به یکی از کارخانه های تولید کننده صنایع غذایی در سیرجان
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۵:۰۷

یکی از کارخانه های تولید کننده صنایع غذایی در سیرجان صبح شنبه مورد حمله قرار گرفت و در آتش سوخت. 

بخشنامه به‌کارگیری نیروهای داوطلب درمانی در شرایط جنگی ابلاغ شد
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۵:۰۶

بر اساس ابلاغ معاونت درمان وزارت بهداشت، دانشگاه‌های علوم پزشکی مجاز به استفاده از نیروهای داوطلب و مهمان شدند.

روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی می‌توانند در شرایط جنگی از نیروهای داوطلب و کادر درمان مهمان استفاده کنند.

 

بازجویی از مدیران گروه‌های واتس‌اپ در دبی به دلیل انتشار پست‌هایی درباره حملات ایران
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۵:۰۵

فایننشال تایمز: مدیران گروه‌های پلتفرم واتس‌اپ در دبی به دلیل انتشار پست‌هایی درباره حملات ایران مورد بازجویی قرار گرفتند

 در همین راستا، ده‌ها نفر بازداشت شده‌اند. آنها به دلیل انتشار تصاویری از پیامدهای حملات، با جریمه‌هایی تا سقف ۵۰ هزار دلار یا حتی حبس روبرو هستند.

مقامات امارات متحده عربی یادآوری می‌کنند که ضبط یا پخش ویدیوهای حملات اکیداً ممنوع است.

نقض قانون می‌تواند منجر به عواقب جدی، از جمله اخراج از کشور شود.

روسیه ۱۳ تُن کمک‌های بشردوستانه به ایران ارسال کرد
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۵:۰۳

روز پانزدهم/ محل اختفای فرماندهان ارتش رژیم صهیونی هدف موشکهای ایرانی/ حمله به مقر کومله و پایگاه نواتیم/ بروزرسانی می شود

خبرگزاری تاس: این محموله شامل دارو،جعبه کمک‌های اولیه و سایر لوازم پزشکی است که ابتدا به جمهوری آذربایجان ارسال و سپس از طریق مرز آستارا با کامیون به ایران منتقل شد.

وضعیت کشتی‌هایی که در تنگه هرمز هدف قرار گرفتند
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۴:۴۸

روز پانزدهم/ محل اختفای فرماندهان ارتش رژیم صهیونی هدف موشکهای ایرانی/ حمله به مقر کومله و پایگاه نواتیم/ بروزرسانی می شود

روز پانزدهم/ محل اختفای فرماندهان ارتش رژیم صهیونی هدف موشکهای ایرانی/ حمله به مقر کومله و پایگاه نواتیم/ بروزرسانی می شود

روز پانزدهم/ محل اختفای فرماندهان ارتش رژیم صهیونی هدف موشکهای ایرانی/ حمله به مقر کومله و پایگاه نواتیم/ بروزرسانی می شود

روز پانزدهم/ محل اختفای فرماندهان ارتش رژیم صهیونی هدف موشکهای ایرانی/ حمله به مقر کومله و پایگاه نواتیم/ بروزرسانی می شود

شنیده شدن صدای مهیب انفجار در اصفهان
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۴:۴۴

 صدای مهیب  انفجار در اصفهان شنیده شد.

خنثی‌‌سازی مهمات عمل‌نکرده در گیلانغرب، مردم نگران صدای انفجارها نباشند
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۴:۳۹

 

فرماندار گیلانغرب اعلام کرد: در راستای پاکسازی مهمات عمل‌نکرده، امروز شاهد انفجارهای کنترل‌شده مهمات در منطقه «ویژه‌نان» خواهیم بود و صدای مهیب انفجار در نقاط مختلف شنیده خواهد شد.

 مهاجرانی: تعداد شهدای زن۲۲۳ و تعداد مصدومین زن ۲ هزار و ۷۲۹ نفر است
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۴:۳۷

از کادر درمان که جانانه پای کار کشور ایستادند، تشکر می‌کنم.

۴۳ واحد پایگا‌ه‌های اورژانس آسیب دیده و ۳ واحد به صورت کامل تخریب شده است.

۳۲ دستگاه آمبولانس‌ آسیب دیده است.

۳۵ مرکز درمانی و ۱۵۲ واحد بهداشتی آسیب دیده است.

۱۶ نفر از کادر سلامت، شهید شدند.

تعداد بازدید : 10191
کد ویدیو
بغداد: پدافند هوایی سفارت آمریکا در زمان حمله کار نکرد
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۴:۲۸

روز پانزدهم/ محل اختفای فرماندهان ارتش رژیم صهیونی هدف موشکهای ایرانی/ حمله به مقر کومله و پایگاه نواتیم/ بروزرسانی می شود

مقام امنیتی عراق: سامانه پدافند هوایی سفارت آمریکا در بغداد، زمانی که هدف حمله یک پهپاد قرار گرفت، کار نکرد.

بخشی از این سامانه پدافندی در حمله دچار آسیب شده است.

منابع عبری از شنیده شدن حداقل دو صدای انفجار  خبر می‌دهند
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۴:۲۵

منابع عبری از شنیده شدن حداقل دو صدای انفجار  خبر می‌دهند.

ایران اجازه عبور دو فروند کشتی هندی را از تنگه هرمز بدهد
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۴:۱۶


منابع آگاه به این موضوع اعلام کرده‌اند که مذاکرات در سطوح بالا در حال انجام است و هدف اصلی آن حل و فصل مسائل مربوط به امنیت دریایی و تجارت نفتی میان دو کشور است.

استفاده از سلاح‌های ارتقا یافته در عملیات‌های آینده
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۴:۱۶

روز پانزدهم/ محل اختفای فرماندهان ارتش رژیم صهیونی هدف موشکهای ایرانی/ حمله به مقر کومله و پایگاه نواتیم/ بروزرسانی می شود

 سردار رضا طلایی نیک سخنگوی وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح در حاشیه مراسم تشییع پیکر دریاسالار شهید شمخانی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با اقتداء به فرمانده معظم کل قوا، دشمن را تا انتقام سخت‌تر و ریشه‌کنی تهدیدات و تکمیل زنجیره‌های شکست تعقیب خواهیم کرد و ادامه عملیات‌ها را در جهت تکمیل زنجیره شکست‌های دشمن شاهد خواهیم بود. وی افزود: هر چقدر جلوتر برویم استفاده از سلاح‌های ارتقا یافته در حوزه‌های گوناگون به ویژه موشک‌های بالستیک و انواع موشک‌ها با قدرت تخریبی بیشتر، قدرت مانور پذیری بالاتر و قدرت دقت و نقطه‌زنی بیشتر خواهد شد. سخنگوی وزارت دفاع گفت: طبق یک برنامه و تدبیر هوشمندانه، نیرو‌های مسلح به موازاتِ قرار گرفتن دشمن در بن‌بست و سراشیبی که روند آن را شاهد هستیم، شدت و تداوم عملیات‌ها را تقویت خواهند کرد و این موازنه قدرت به نفع رزمندگان با شگفتانه‌های جدید و به کارگیری سلاح‌های قدرتمندتر توسط نیرو‌های مسلح ادامه خواهد داشت.

جروزالم پست: حمله شدیدتر ایران به پایگاه آمریکا در بندر «الشعیبه» کویت
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۳:۱۴

جروزالم پست: حمله ایران به پایگاه آمریکا در بندر «الشعیبه» کویت شدیدتر از آن چیزی بود که در گزارش‌های اولیه به آن اشاره شد

در پی این حمله بیش از ۳۰ سرباز آمریکایی به بیمارستان منتقل شدند.

 حال ۲۰ تن از آنها وخیم است.

هشدار سخنگوی قرارگاه مرکزی حضرت خاتم‌الانبیا(ص) به امارات
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۳:۱۱

سخنگوی قرارگاه مرکزی حضرت خاتم‌الانبیا(ص): حق مشروع خود می‌دانیم مبدأ شلیک موشک های دشمن در برخی شهرهای امارات را هدف قرار دهیم.

 از مردم مسلمان کشور امارات و مراکز جمعیتی می‌خواهیم نسبت به تخلیه بنادر ، اسکله ها و مخفیگاه آمریکایی ها در شهرهای امارات اقدام نمایند تا آسیبی به آنها نرسد.

۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۳:۰۳

محسن رضایی: پایان جنگ در دستان ماست. ما تنها زمانی پایان جنگ را بررسی خواهیم کرد که اولاً غرامت کامل تمام خسارات خود را از ایالات متحده دریافت کنیم و ثانیاً تضمین ۱۰۰ درصد برای آینده داشته باشیم که بدون خروج ایالات متحده از خلیج فارس امکان‌پذیر نیست.

بنابراین، شرط دوم، خروج ایالات متحده از خلیج فارس است.

تعداد بازدید : 13539
کد ویدیو
تصاویری از حمله هوایی به مناطق مسکونی
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۳:۰۰
تعداد بازدید : 13768
کد ویدیو
آقاجانپور: هنوز بسیاری از شگفتانه های دفاعی را رو نکردیم
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۲:۵۵

 

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی وزارت دفاع: در دوره وزارت امیر نصیر زاده تغییر و تحولات زیادی در راستای ارتقای توانمندی‌های دفاعی در حوزه وزارت دفاع به وجود آمد.

من مطمئنم که آرزوی او شهادت بود و به شهادت رسید. هنوز بسیاری از شگفتانه های دفاعی را رو نکردیم.

قدردانی عراقچی از کمک سریلانکا برای انتقال پیکر ملوانان ناوشکن دنا
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۲:۴۴

روز پانزدهم/ محل اختفای فرماندهان ارتش رژیم صهیونی هدف موشکهای ایرانی/ حمله به مقر کومله و پایگاه نواتیم/ بروزرسانی می شود

سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ايران، جمعه شب ۲۲ اسفندماه با ویجیتا هرات وزیر امور خارجه سریلانکا تلفنی گفت‌وگو کرد.وزیر امور خارجه ایران ضمن تشریح آخرین وضعیت ناشی از تجاوز نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران، از اهتمام دولت سریلانکا برای امداد و نجات ملوانان ناوشکن دنا که در جریان حمله وحشیانه و غیرقانونی آمریکا به این ناوشکن در روز ۱۳ اسفندماه به شهادت رسیدند، و نیز مساعدت در انتقال پیکر پاک ۸۴ نفر از این شهدا به میهن، ابراز امتنان کرد.در این گفت‌وگو طرفین همچنین درباره مناسبات دو جانبه رایزنی کردند.

 کار بزرگ شیخ نعیم قاسم
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۲:۳۵

رسانه صهیونیستی یدیعوت آحرونوت: پس از نزدیک به ۲ هفته جنگ بین اسرائیل و ایران و حزب‌الله، مشخص شد که دبیرکل حزب‌الله، توانسته بزرگ‌ترین تصمیم‌گیرنده باشد و زنجیره فرماندهی و کنترل را حفظ کند.

تصاویری از اصابت موشک ایران به اهداف خود در بئر سبع
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۲:۳۳

روز پانزدهم/ محل اختفای فرماندهان ارتش رژیم صهیونی هدف موشکهای ایرانی/ حمله به مقر کومله و پایگاه نواتیم/ بروزرسانی می شود

تصاویری از اصابت موشک ایران به اهداف خود در بئر سبع
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۲:۳۲
تعداد بازدید : 14144
کد ویدیو
اطلاعیه شماره ۲۷ ارتش
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۲:۳۱

اطلاعیه شماره ۲۷ ارتش: با یاد فرماندهان رشید و شهید ایران عزیز، امیر سپهبد موسوی، سردار سپهبد پاکپور و امیر سرلشکر نصیرزاده؛ در ادامه عملیات  پهپادی،  از بامداد امروز، سازمان اطلاعات امان، واحدهای عملیات سایبری ۸۲۰۰ و پردازش داده و محل تجمع تعدادی از جنگنده های رژیم اشغالگر قدس در سرزمین های اشغالی هدف حملات پهپادی ارتش جمهوری اسلامی ایران قرار گرفت.

«امان» بخشی از ساختار اطلاعاتی رژیم صهیونیستی در جنگ رمضان و واحد ۸۲۰۰ مسئولیت جمع‌آوری سیگنال‌های اطلاعاتی، رهگیری ارتباطات دیجیتال و عملیات‌های سایبری تهاجمی را بر عهده دارد.‌

حملات پهپادی به سمت سرزمین‌های های اشغالی ادامه دارد و رزمندگان ارتش جمهوری اسلامی ایران به یاری خدای بزرگ و با تمام توان، منتقم خون‌های پاک هموطنان عزیز، رهبر شجاع و فرماندهان دلاور خود خواهند بود.

ترامپ به دنبال قربانی کردن هگست در جنگ با ایران است
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۲:۲۴

روز پانزدهم/ محل اختفای فرماندهان ارتش رژیم صهیونی هدف موشکهای ایرانی/ حمله به مقر کومله و پایگاه نواتیم/ بروزرسانی می شود

 روزنامه تلگراف: وزیر جنگ ترامپ در مصاحبه‌ها ظاهر می‌شود، در شکست دادن ایران لاف می‌زند و می‌گوید جنگ «تازه شروع شده است»

ترامپ گاهی اوقات لحنی معتدل‌تر یا متناقض‌تر داشته و مدعی است که این درگیری می‌تواند به زودی پایان یابد.

مقامات سابق آمریکایی می‌گویند که این تضاد می‌تواند عمدی باشد

اگر جنگ محبوبیت خود را از دست بدهد یا به شکست بیانجامد، هگست انتقادات را جذب خواهد کرد و از نظر سیاسی سپر ترامپ می‌شود.

مشاور ترامپ: وقت خروج از جنگ با ایران است
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۲:۱۶

 

مشاور هوش مصنوعی کاخ سفید: باید برای یافتن راه خروج از جنگ تلاش کنیم.

وقتی تشدید درگیری به جای خوبی منتهی نمی‌شود، پس باید به کاهش درگیری فکر کنید. 

کاهش درگیری یعنی تلاش برای رسیدن به نوعی توافق آتش‌بس یا نوعی توافق حاصل از مذاکره با ایران.

پایان دادن به درگیری واضحاً همان چیزی است که بازارها دوست دارند ببینند.

 کارشناس بی‌بی‌سی: تنگه هرمز در مشت ایران است
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۲:۱۵

 

محمد قائدی، استاد روابط بین‌الملل در گفتگو با بی‌بی‌سی: فرستادن نیروهای آمریکایی به ایران غیرممکن است و عملیات ویژه نظامی در تنگه هرمز یا کنترل نهادهای سیاسی ایران نیز بسیار بعید است.

ایران توانایی دارد ماه‌ها تنگه هرمز را مختل کند و امنیت اسرائیل و منطقه را به چالش بکشد.

تعداد بازدید : 13042
کد ویدیو
 آغاز مراسم وداع با دریاسالار شهید علی شمخانی در تهران
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۲:۱۲
تعداد بازدید : 13297
کد ویدیو
هم اکنون صدای شنیده شدن انفجار در اصفهان
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۲:۰۹

در اصفهان صدای انفجار شنیده شد.

درخواست رهبران ۳ کشور آمریکای لاتین برای توقف جنگ
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۲:۰۷

روسای‌جمهور چپ‌گرای ۳ کشور بزرگ آمریکای لاتین یعنی مکزیک، کلمبیا و برزیل در بیانیه‌ای مشترک و هماهنگ خواستار توقف جنگ ایران و آغاز مذاکرات دیپلماتیک شدند.

ناو آبراهام لینکلن از دور عملیاتی خارج شد
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۲:۰۱
روز پانزدهم/ محل اختفای فرماندهان ارتش رژیم صهیونی هدف موشکهای ایرانی/ حمله به مقر کومله و پایگاه نواتیم/ بروزرسانی می شود
سردار ابوالفضل شکارچی سخنگوی ارشد نیروهای مسلح خطاب به سران کشورهای مسلمان منطقه تأکید کرد:‌ به ایران اسلامی و مردم مسلمان اعتماد کنید و برای اتحاد جهان اسلام علیه کفر، شرک و نفاق به رهبری آمریکا و صهیونیست‌ها متحد شویم.وی افزود: به قدرت پوشالی آمریکا اعتماد نکنید، آمریکایی که حتی توان دفاع از ارتش متزلزل خود را ندارد و نخواهد توانست امنیت کشورهای مسلمان و منطقه را تامین نماید.
 
ناو آبراهام لینکلن از دور عملیاتی خارج شد
سخنگوی ارشد نیروهای مسلح گفت: بزرگترین ناو جنگی آمریکا آبراهام لینکلن، که با اسم آن وحشت ایجاد می کردند و منابع مسلمانان را غارت می‌کردند توسط قدرت کشور مسلمان ایران از دور عملیاتی خارج و با شکست تاریخی، مجبور به فرار شد و این شکست در تاریخ ماندگار گردید.سردار شکارچی بیان کرد: تمام پایگاه های نظامی آمریکا در منطقه که چندین دهه با استفاده از منابع مسلمانان، روی آنها سرمایه گزاری شده بود تا با شعار امنیت منطقه منابع و ثروت کشورهای مسلمان را غارت کنند ویران شد و فرماندهان و سربازان آمریکایی مستقر در آن ها به خاک و خون کشیده شدند.
 
ایران در مقابل هر متجاوزی پیروز است
وی تصریح کرد: کشور مسلمان ایران در میدان عمل به مقابل چشم همسایگان خود ثابت کرد که در مقابل هر متجاوزی و در هر سطحی پیروز است و آمریکا دیگر قدرت جهانی نیست و باید بساط خود از منطقه غرب آسیا را جمع کند.
سخنگوی ارشد نیروهای مسلح تأکید کرد: ایران قادر است مدارس ویران شده کودکان، منازل، ساختمان‌های اداری، فروشگاه ها، اماکن خدمت رسانی به مردم و خسارات مادی که به ملت شریف ایران به دست جنایتکاران آمریکایی صهیونی تخریب شده است را با توکل بر خداوند متعال و با حمایت مردم همیشه در صحنه بازسازی کند.سردار شکارچی تأکید کرد: آنچه قابل بازسازی نیست آبرو، قدرت پوشالی و ارتش متزلزل و شکست خورده آمریکا و بی پناهی رژیم صهیونیستی است.
انهدام یک پهپاد آمریکایی در بندرعباس
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۱:۵۷

یگان‌های پدافند هرمزگان توانستند یک فروند پهپاد ام‌کیو ۹ آمریکایی را در حوالی بندرعباس ساقط کنند.

 

تعداد بازدید : 12843
کد ویدیو
نفت ۱۰۴ دلاری در روز پانزدهم جنگ
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۱:۵۰

بازار نفت در مرز ۱۰۴ دلار در هر بشکه به مدت ۲ روز بسته شد.

 نفت هفته اول جنگ را با ۶۷ دلار شروع کرد و حالا طی دو هفته ۳۷ دلار افزایش پیدا کرده است.

محل اصابت موشک حزب‌الله در شمال سرزمین‌های اشغالی
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۱:۴۸
تعداد بازدید : 13387
کد ویدیو
باغ کتاب تهران از امروز دوباره فعال است
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۱:۲۵

روز پانزدهم/ محل اختفای فرماندهان ارتش رژیم صهیونی هدف موشکهای ایرانی/ حمله به مقر کومله و پایگاه نواتیم/ بروزرسانی می شود

باغ کتاب تهران که در پی شهادت رهبر معظم انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی در روزهای گذشته تعطیل بود، از امروز مجدداً فعال است.

در همین زمینه تمامی بخش‌های خدماتی، فرهنگی و آموزشی باغ کتاب از امروز ۲۳ اسفندماه فعالیت خود را از سر گرفته‌اند. ساعت کاری مجموعه از ۱۱ تا ۲۰ است.

شهادت ۱۱۲ نفر در حملات آمریکایی ـ صهیونی به کردستان
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۱:۱۹

 

روز پانزدهم/ محل اختفای فرماندهان ارتش رژیم صهیونی هدف موشکهای ایرانی/ حمله به مقر کومله و پایگاه نواتیم/ بروزرسانی می شود

رئیس اورژانس استان کردستان: در حمله آمریکایی ـ صهیونی به استان، ۱۱۲ نفر به شهادت رسیدند.

در پی این حملات  ۹۶۹ نفر از شهروندان کردستانی مجروح و تحت درمان قرار گرفته‌اند.

در حال حاضر ۲۷ نفر در بخش‌های عادی و ۵ نفر در بخش مراقبت‌های ویژه (ICU) بستری هستند.

شرایط در جزیره خارک تحت کنترل است
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۱:۱۷

 

تمامی کارکنان صنعت نفت در جزیره خارگ در سلامت کامل به سر می‌برند و هیچ آسیبی به آن‌ها وارد نشده است.

زیرساخت‌های حیاتی نفتی جزیره هیچ‌گونه آسیبی ندیده‌اند و فعالیت آن‌ها ادامه دارد.

هم‌اکنون انفجار های شدید و پی در پی در تبریز
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۱:۰۷

هم‌اکنون انفجار های شدید و پی در پی در تبریز

بازداشت مهره‌های موساد که طرح ترور 35 مقام کشوری و لشکری را داشتند
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۱:۰۵

بازداشت مهره‌های موساد که خودشان را برای یک جنگ شهری آماده کرده بودند؛  این ۲۰ نفر طرح ترور ۳۵ مقام کشوری و لشکری را داشتند.

 

تعداد بازدید : 15153
کد ویدیو
وزیر خارجه اسبق قطر: باید از ایران الگو برداری کنیم 
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۱:۰۳

حمد بن جاسم: کشورهای منطقه باید از ایران در بومی‌سازی صنایع موشکی پیشرفته علی‌رغم تحریم‌ها الگوبرداری کنند.

این جنگ در منطقه ما نیز مانند دیگر جنگ‌ها پایان خواهد یافت، اما درس‌ها و عبرت‌هایی وجود دارد که کشورهای عضو شورای همکاری باید از آن بیاموزند.

عزاداری برای امام شهید در لکنهو هند
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۱:۰۱

مراسم عزاداری در رثای رهبر شهید انقلاب با حضور هزاران نفر از دلباختگان آن پیشوای احرار و آزادگان در لکنهو هند برگزار شد.

تعداد بازدید : 14066
کد ویدیو
حمله موشک‌های دشمن به سه نقطه در استان کرمان
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۰:۴۷

روز پانزدهم/ محل اختفای فرماندهان ارتش رژیم صهیونی هدف موشکهای ایرانی/ حمله به مقر کومله و پایگاه نواتیم/ بروزرسانی می شود

رحمان جلالی در تشریح جزییات این حمله اعلام کرد: در پی حملات آمریکایی ـ صهیونیستی به کشور، صبح امروز ۲۳ اسفندماه سه نقطه در استان کرمان مورد اصابت موشک‌های دشمن قرار گرفت.

وی افزود: در این حملات دو نقطه در شهرستان سیرجان و یک نقطه در شهرستان رفسنجان هدف قرار گرفت که بلافاصله پس از وقوع حادثه، نیروهای امدادی، آتش‌نشانی و دستگاه‌های مسئول در محل حاضر شدند.

سخنگوی شورای تأمین استان کرمان تصریح کرد: عملیات اطفای حریق در حال انجام و اوضاع تحت کنترل قرار دارد و دستگاه‌های مربوطه در حال مدیریت شرایط هستند و پس از بررسی‌های دقیق جزییات خسارات وارده اعلام خواهد شد.

وی ادامه داد: مردم اخبار و اطلاعات مربوط به این حادثه را صرفاً از منابع رسمی دنبال کنند.

راه‌اندازی سامانهٔ ۱۸۱۱ برای رسیدگی به آسیب‌دیدگان جنگ تهران
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۰:۴۶

مظفر، عضو شورای‌شهر تهران اعلام کرد: 
ایت‌های روانی و مشاوره
غربالگری روانی اجتماعی در هتل‌های محل اسکان آسیب‌دیدگان
پاکسازی معابر
ارزیابی خسارات وارده به منازل
ارزیابی خسارات وارده به خودروها
اسکان اضطراری

مارک اسپر، وزیر جنگ سابق ترامپ: صادقانه بگویم، فکر می‌کنم ایرانی‌ها این استقامت را دارند.
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۰:۳۹

وزیر دفاع دولت اول ترامپ: تحمل ایرانیان بالاتر از آمریکاست

خبرنگار: 
به نظر شما کدام توان تحمل بیشتری در این جنگ دارند؟ ایرانیان یا آمریکایی‌ها؟

مارک اسپر، وزیر دفاع دولت اول ترامپ:
صادقانه بخواهم بگویم، فکر می‌کنم ایرانی‌ها

 

تعداد بازدید : 14703
کد ویدیو
مزار شهید سرلشکر خلبان عزیز نصیرزاده وزیر دفاع دولت چهاردهم
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۰:۳۸

روز پانزدهم/ محل اختفای فرماندهان ارتش رژیم صهیونی هدف موشکهای ایرانی/ حمله به مقر کومله و پایگاه نواتیم/ بروزرسانی می شود

مراسم تشییع و تدفین شهید نصیرزاده ۱۰ صبح امروز در قطعه ۲۴ بهشت زهرا (س) برگزار می‌شود.

انصارالله: تصمیم برای ایستادن در کنار ایران گرفته شده است
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۰:۳۳
 روز پانزدهم/ محل اختفای فرماندهان ارتش رژیم صهیونی هدف موشکهای ایرانی/ حمله به مقر کومله و پایگاه نواتیم/ بروزرسانی می شود
 
محمد البخیتی، عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله به المیادین گفت که هماهنگی کاملی میان کشورهای محور مقاومت، از جمله یمن وجود دارد.او افزود که تصمیم برای ایستادن در کنار ایران در یمن گرفته شده است و تأکید کرد که آنها اوضاع را زیر نظر دارند و همان‌گونه که سید عبدالملک الحوثی، رهبر انصارالله اشاره کرده، دست روی ماشه است. وی اشاره کرد که مشارکت یمن فقط مسئله زمان است و در این زمینه نیز هماهنگی کاملی وجود دارد.عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن، اعلام کرد ایران حق دارد همه پایگاه‌های آمریکایی در منطقه را که از آن‌ها علیه ایران حمله صورت می‌گیرد، هدف قرار دهد.
وی در گفت‌وگو با شبکه المیادین افزود: تمام اتهام‌هایی که پیش‌تر علیه ایران مطرح می‌شد، امروز فرو ریخت و حقیقتِ موضع ایران در حمایت از آرمان‌های امت برای همگان روشن شد.البخیتی با تأکید بر ضرورت موضع‌گیری منطقه‌ای تصریح کرد: «همه کشورهای منطقه باید تجاوز آمریکا را محکوم کرده و در این رویارویی در کنار ایران بایستند.»او خاطرنشان کرد: «طرفی که هدف قرارگرفته امروز تنها ایران نیست، بلکه همه کشورهای عربی و اسلامی هستند.»عضو دفتر سیاسی انصارالله همچنین خطاب به ملت‌های منطقه گفت: «این نبردی است که بر ما تحمیل شده و باید آن را پیش ببریم تا شروط خود را تحمیل کنیم.» وی این رویارویی را «نبردی سرنوشت‌ساز» توصیف کرد و گفت که «نتیجه آن پیروزی حق خواهد بود.»البخیتی در ادامه اظهار داشت: «واشنگتن دغدغه‌ای نسبت به امنیت کشورهای حوزه خلیج فارس ندارد و می‌خواهد آن‌ها را در جنگ‌ها علیه ایران گرفتار کند.»
در سخنرانی پیشین، سید عبدالملک الحوثی خطاب به ایران اعلام کرد: «دست‌های ما روی ماشه است و هر زمان که شرایط ایجاب کند آماده مداخله هستیم.»همچنین روز گذشته راهپیمایی‌های گسترده در میدان‌ها و شهرهای یمن به مناسبت روز جهانی قدس برگزار شد که در آن بر ایستادن کامل یمن در کنار جمهوری اسلامی ایران تأکید و از حملات علیه دشمنان تقدیر شد.در این راهپیمایی‌ها همچنین بر حمایت از حزب‌الله و مقاومت در عراق تأکید شد.
دستگیری ۱۳ فرد مشکوک به اقدامات ضد امنیتی در قم
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۰:۳۱

روز پانزدهم/ محل اختفای فرماندهان ارتش رژیم صهیونی هدف موشکهای ایرانی/ حمله به مقر کومله و پایگاه نواتیم/ بروزرسانی می شود

 

روابط عمومی سپاه امام علی بن ابی‌طالب(ع) استان قم با صدور اطلاعیه‌ای خبرداد: بنا بر اعلام فرماندهی عملیات قرارگاه دفاعی و امنیتی سپاه امام علی بن ابیطالب علیه السلام طی اقدام عوامل اطلاعات و عملیات بسیج تعداد ۱۳ نفر از عوامل مشکوک به اقدامات ضد امنیتی به همراه سه دستگاه ماهواره استارلینک جهت سیر مراحل قضایی و امنیتی دستگیر شدند.

همچنین در یکی از تورهای ایست و بازرسی ورودی استان قم عوامل بسیج تعداد ۱۴۰۰ تیغه سلاح سرد شامل چاقو، قمه و شمشیر کشف و تحویل عوامل فراجای استان گردید.

ضمن تشکر و قدردانی از همکاری مردم شریف استان در تامین امنیت پایدار، سپاه استان قم به صورت شبانه روزی از طریق سامانه ۱۱۴ آماده دریافت گزارشات امنیتی و اطلاعاتی شما هم استانی های گرامی برای مقابله باهرگونه عوامل خرابکار و برهم زننده آرامش و امنیت داخلی می کند.

 اسپوتنیک: حزب‌الله برای انتقام‌ بازگشته است
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۰:۲۳

تحلیلگران نظامی به اسپوتنیک گفتند که علیرغم ادعاهای اولیه درباره تضعیف شدید توانمندی‌های حزب‌الله، این گروه با سازماندهی مجدد نیروهای خود و اجرای حملات موشکی و پهپادی گسترده، نشان داد که همچنان بازیگری تعیین‌کننده در معادلات جنگی منطقه است.

بازگشت قدرتمندانه حزب‌الله نشان‌دهنده تاب‌آوری بالا و وجود لایه‌های متعدد فرماندهی است که اکنون برای گرفتن انتقام خون فرماندهان خود و پاسخ به حملات علیه ایران، آماده ورود به مرحله جدیدی از جنگ است.

تشییع شهید سرلشکرخلبان عزیز نصیرزاده وزیر دفاع دولت چهاردهم
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۰:۲۰
تعداد بازدید : 14245
کد ویدیو
6 شهید در حمله به شهر ایوان ایلام / نوزاد  ۶ ماهه قربانی شد
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۰:۲۰

معاون سیاسی امنیتی استانداری ایلام:  صبح امروز رژیم جنایتکار و تروریستی آمریکا و صهیونیست‌ها به یک منزل مسکونی در ایوان حمله کردند، این حمله باعث انفجار شدید در شهر ایوان و تخریب یک ساختمان مسکونی شد.

متأسفانه در این حادثه شش نفر از اعضای یک خانواده که در این ساختمان سکونت داشتند من جمله یک کودک شش ماهه به شهادت رسیدند

نزدیک به ۴ میلیون ویو / یکی از پربازدیدترین توییت های این هفته
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۰:۱۴

روز پانزدهم/ محل اختفای فرماندهان ارتش رژیم صهیونی هدف موشکهای ایرانی/ حمله به مقر کومله و پایگاه نواتیم/ بروزرسانی می شود

ترجمه:
مردی که تقریباً 20 سال حکومت کرد، کشوری ضعیف، دشمنانی قوی، شهروندانی فاسد و سربازانی کشته شده از خود به جا گذاشته است. این پوچی، این فساد، باید پایان یابد. نتانیاهو دشمن واقعی مردم اسرائیل است

انفجار در مدرسهٔ یهودی‌ها در هلند
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۰:۱۲

 

رویترز به نقل از مقامات هلندی، از انفجار و آسیب به مدرسهٔ یهودی‌ها در آمستردام خبر داد.

انتقاد شدید نخست وزیر اسپانیا از سیاست‌های ترامپ و نتانیاهو
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۰:۰۲

روز پانزدهم/ محل اختفای فرماندهان ارتش رژیم صهیونی هدف موشکهای ایرانی/ حمله به مقر کومله و پایگاه نواتیم/ بروزرسانی می شود

پدرو سانچز: شما نمی‌توانید از کسانی که جهان را به آتش می‌کشند، حمایت کنید و سپس از دود ناشی از آن شکایت کنید.

رژیم صهیونیستی پیشنهاد رئیس جمهور لبنان برای انجام مذاکرات مستقیم را رد کر
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۰۹:۵۹

روز پانزدهم/ محل اختفای فرماندهان ارتش رژیم صهیونی هدف موشکهای ایرانی/ حمله به مقر کومله و پایگاه نواتیم/ بروزرسانی می شود

خبرگزاری رویترز: رژیم صهیونیستی پیشنهاد «ژوزف عون» رئیس جمهور لبنان برای مذاکرات مستقیم را که پیشنهادی تاریخی بود، به بهانه «دیرهنگام و ناکافی بودن» رد کرد.

وزیر خارجه رژیم صهیونیستی اعلام کرد که تل‌آویو آماده گفت‌وگو با دولت لبنان درباره عادی‌سازی روابط است اما مشکل فعلی این است که گفت‌وگو با بیروت، شلیک از خاک لبنان را متوقف نمی‌کند.

مکان‌های مرتبط با تجارت نفت در خارک هدف قرار نگرفتند
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۰۹:۵۷

سی‌ان‌ان به نقل از مقامات آمریکایی:  بمباران جزیره خارک ایران توسط آمریکا، مکان‌های مرتبط با تجارت نفت را هدف قرار نداده است.

هاشم، خبرنگار الجزیره: هیچ دیپلماسی در هیچ سطحی در جریان نیست
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۰۹:۵۶

 روز پانزدهم/ محل اختفای فرماندهان ارتش رژیم صهیونی هدف موشکهای ایرانی/ حمله به مقر کومله و پایگاه نواتیم/ بروزرسانی می شود

هاشم، خبرنگار الجزیره: یک منبع آگاه در تهران به من گفت گزارش‌ها مبنی بر ارسال پیام از طریق عمان، فرانسه یا هر کس دیگری صحیح نیست و هیچ دیپلماسی در هیچ سطحی در جریان نیست.

زیدآبادی: ترامپ‌به موجودی بسیار خطرناک برای خاورمیانه تبدیل شده است
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۰۹:۵۴

روز پانزدهم/ محل اختفای فرماندهان ارتش رژیم صهیونی هدف موشکهای ایرانی/ حمله به مقر کومله و پایگاه نواتیم/ بروزرسانی می شود

زیدآبادی، فعال سیاسی:
«همه چیز فدای هیچ! 
دونالد ترامپ با بداهه‌نوازی جنگی را پیش می‌برد که نه دلیل روشن و متقنی برای شروع آن داشت و نه هدف روشن و متقنی برای پایان آن در ذهن دارد.

در بارهٔ انگیزهٔ حمله‌اش به ایران فقط همینقدر می‌دانیم که او در خیال وارد کردن ضربه‌ای سهمگین به ایران و بالا رفتن دست‌های جمهوری اسلامی بلافاصله پس از آن بود.

جنگ اما به خلاف تصور او طولانی شده و ابعاد و پیامدهایی خارج از ظرفیت مغز کوچک او پیدا کرده است.

به همین دلیل عصبانی و سردرگم است. وقتی یک آدم مغرور و خودشیفته احساس عجز و ناکامی کند، رفتارش جنون‌آمیز می‌شود، جنونی که در موشک‌باران بی‌وقفهٔ ایران و هدف قرار دادن جزیرهٔ خارک، خود را عیان کرده است.

ترامپ اصولاً مخاطرات جنگی چنین ویرانگر در سال 2026 میلادی در این بخش بسیار حساس از جهان را درک نمی‌کند. به گمان او قدرت تخریب تسلیحات ارتش آمریکا برای فیصله دادن به هر مسئله و مشکلی کافی است، اما نمی‌داند که در این گوشه از جهان، قدرتِ سلاح محدودیت‌های خود را دارد و او به جای به کارگیری بی‌رحمانهٔ آن، باید به ده‌ها مؤلفهٔ دیگر هم بیاندیشد و این همان چیزی است که مشخصاً از او برنمی‌آید.

از این رو ترامپ برای منطقهٔ خاورمیانه به موجودی بسیار خطرناک تبدیل شده است. با راهی که او در پیش گرفته است، خاورميانه در معرض هرج و مرجی ویرانگر قرار گرفته و چه بسا هست و نیست منطقه و جهان در آتش آن بسوزد.

ترامپ در واقع همه‌چیز را فدای هیچ می‌کند. ظاهراً نه در داخل آمریکا و نه در خارج آن، نیرویی برای متوقف کردن او نیز وجود ندارد.

جزیره خارک برای ۲۰۰۰ و یکمین بار بمباران شد!
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۰۹:۵۲

روز پانزدهم/ محل اختفای فرماندهان ارتش رژیم صهیونی هدف موشکهای ایرانی/ حمله به مقر کومله و پایگاه نواتیم/ بروزرسانی می شود

قبل از ترامپ، صدام، خارک را ۲۰۰۰ بار بمباران کرده بود.

اما بنابر اسناد صادرات نفت از ترمینال بین‌المللی خارک، در طول ۸ سال جنگ، نه تنها فروش نفت صفر نشد، بلکه میانگین روزانه حدود ۱.۵ میلیون بشکه را نیز به ثبت رساند.

همتایان ‎خارک در منطقه را بشناسید

▫️عربستان سعودی (پایانه رأس تنوره و  راس الجعیفه)
▫️امارات (پایانه فجیره و جبل علی)
▫️قطر (پایانه راس لفان)
▫️کویت (پایانه مینا الاحمدی)
▫️بحرین (پایانه ستره)

محل اصابت یکی از موشک‌های ایران در شوهام در نزدیک تل‌آویو
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۰۹:۲۶
تعداد بازدید : 16781
کد ویدیو
حنظله سراغ رئیس سابق آمان رفت
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۰۹:۲۳

روز پانزدهم/ محل اختفای فرماندهان ارتش رژیم صهیونی هدف موشکهای ایرانی/ حمله به مقر کومله و پایگاه نواتیم/ بروزرسانی می شود

گروه هکری حنظله در تازه‌ترین عملیات خود علیه اهداف امنیتی رژیم صهیونیستی، از نفوذ به صندوق ایمیل «تامیر هیمن» رئیس پیشین سازمان اطلاعات نظامی اسرائیل (امان) که هم‌اکنون ریاست مؤسسه مطالعات امنیت ملی را بر عهده دارد، خبر داد.

به گزارش وبینو، بر اساس اعلام این گروه، بیش از ۵۰ هزار ایمیل از مکاتبات هیمن استخراج و منتشر شده است. 

حنظله خطاب به هیمن نوشته‌: «همه مکاتبات فوق محرمانه‌ات را افشا شده بدان؛ هر گفت‌وگوی طبقه‌بندی شده، هر طرح راهبردی، هر تلاش ناامیدانه برای باهوش جلوه دادن خودت، حالا برای دانلود در اختیار جهان قرار دارد.

آتش سوزی در بندر نفتی الفجیره پس از حمله موشکی ایران
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۰۹:۲۱

روز پانزدهم/ محل اختفای فرماندهان ارتش رژیم صهیونی هدف موشکهای ایرانی/ حمله به مقر کومله و پایگاه نواتیم/ بروزرسانی می شود

تصویرى از آتش‌بار و رادار سامانه پدافندی سفارت آمریکا در بغداد که ساعتی پیش منهدم  شد
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۰۹:۲۱

روز پانزدهم/ محل اختفای فرماندهان ارتش رژیم صهیونی هدف موشکهای ایرانی/ حمله به مقر کومله و پایگاه نواتیم/ بروزرسانی می شود

آسوشیتدپرس هم گزارش داده كه یک بالگرد در سفارت آمریکا در بغداد مورد اصابت موشک قرار گرفت

تاکید حماس بر حق پاسخگویی ایران به تجاوزات آمریکایی-صهیونی
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۰۹:۱۹

روز پانزدهم/ محل اختفای فرماندهان ارتش رژیم صهیونی هدف موشکهای ایرانی/ حمله به مقر کومله و پایگاه نواتیم/ بروزرسانی می شود

حماس، تجاوزات آمریکایی-صهیونی علیه ایران را به شدت محکوم و تأکید کرد که این تجاوزات امنیت و صلح منطقه و جهان را تهدید می‌کند.

جنبش حماس همچنین بر حق ایران به پاسخ به این تجاوزات با تمامی ابزارهای لازم بر اساس احکام و قوانین ببن‌المللی تأکید کرد.

اعتراف رسانه‌های آمریکایی به آسیب دیدن ۵ سوخت‌رسان خود در عربستان
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۰۹:۱۸

روز پانزدهم/ محل اختفای فرماندهان ارتش رژیم صهیونی هدف موشکهای ایرانی/ حمله به مقر کومله و پایگاه نواتیم/ بروزرسانی می شود

رسانه‌های آمریکایی امروز شنبه اعتراف کردند پنج فروند هواپیمای سوخت‌رسان این کشور مدل KC-135 طی یک هفته گذشته در عربستان آسیب دیده‌اند.

سوخت‌رسان‌های یاد شده در نتیجه اصابت موشک‌های ایران به پایگاه هوایی «امیر سلطان» در منطقه «الخرج» دچار آسیب شده‌اند‌.

این رسانه‌ها نوشتند تعمیر هواپیماهای آسیب دیده ممکن است چند هفته زمان ببرد.

جلد جدید مجله اکونومیست: حمله ترامپ به ایران، حمله‌ای علیه اقتصاد جهان بود!
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۰۹:۱۷

روز پانزدهم/ محل اختفای فرماندهان ارتش رژیم صهیونی هدف موشکهای ایرانی/ حمله به مقر کومله و پایگاه نواتیم/ بروزرسانی می شود

سیدحسین موسویان در تلویزیون TRT ترکیه: ممکن است ما با یک جنگ بی پایان مواجه شویم 
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۰۹:۰۰

روز پانزدهم/ محل اختفای فرماندهان ارتش رژیم صهیونی هدف موشکهای ایرانی/ حمله به مقر کومله و پایگاه نواتیم/ بروزرسانی می شود

 هر دو طرف تا کنون پیروز نشده‌اند؛ مقاومت کرده‌اند.

نمی توانم تصور کنم که آمریکا نیروی زمینی به ایران اعزام کند.

اگر آمریکا خواهان رابطه سالم باشد، ایران مخالفتی ندارد.

 این "معامله بزرگی" است که آقای ترامپ باید دنبال کند و به ۴۷ سال خصومت با ایران خاتمه دهد 

 حملۀ پهپادی به مواضع آمریکا در عراق 
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۰۸:۵۸

 

یک منبع امنیتی عراقی دقایقی پیش در گفت‌وگو با شبکه الجزیره از وقوع یک حمله پهپادی جدید علیه مواضع آمریکا در اطراف پایتخت خبر داد.

براساس این گزارش، این حمله اردوگاه پشتیبانی لجستیک آمریکا در نزدیکی فرودگاه بین‌المللی بغداد را هدف قرار داده است.

محل استقرار آتش‌بار و رادار سامانه پدافندی سفارت آمریکا در بغداد
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۰۸:۵۶

روز پانزدهم/ محل اختفای فرماندهان ارتش رژیم صهیونی هدف موشکهای ایرانی/ حمله به مقر کومله و پایگاه نواتیم/ بروزرسانی می شود

تصویر هوایی از محل استقرار آتش‌بار و رادار سامانه پدافندی سفارت آمریکا در بغداد که ساعتی پیش منهدم شد

یک منبع امنیتی عراقی به الجزیره گفت: حمله به سفارت آمریکا در بغداد باعث تخریب سامانه پدافند هوایی آن شد.

المیادین: بلند شدن ستون‌های دود از سفارت آمریکا در بغداد همچنان ادامه دارد.

بسته شدن ورودی‌ها و خروجی‌های منطقۀ سبز بغداد توسط نیروهای امنیتی عراق
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۰۸:۵۴

 به‌دنبال انهدام سامانۀ پدافندی سفارت آمریکا، نیروهای امنیتی عراق ورودی‌ها و خروجی‌های منطقۀ سبز بغداد را بستند.

منطقۀ سبز میزبان سفارت اشغالگران آمریکایی است.

گزارشی از وضعیت جزیره خارک بعد از حمله امریکا 
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۰۸:۵۳

ساعتی پیش جزیره خارک هدف حملات هوایی دشمن قرار گرفت.

منابع میدانی به خبرنگار فارس اطلاع دادند که در جریان این حملات صدای بیش از ۱۵ انفجار در جزیره شنیده شده است.

دشمن تلاش کرد در جریان این حملات به پدافند ارتش، پایگاه دریای جوشن، برج مراقبت فرودگاه و آشیانه بالگرد فلات قاره آسیب وارد کند.

مشاهدات میدانی نیز از بلندشدن دود غلیظ از جزیره حکایت دارد.

این منابع اعلام کردند هیچ یک از زیرساخت‌های نفتی در این حملات آسیبی ندیده است؛ ایران درباره پیامدهای حمله به زیرساخت‌های انرژی کشور هشدار داده بود که در این صورت همه زیرساخت‌های نفت‌وگاز منطقه که آمریکا و هم‌پیمانانش در آن ذی‌نفع هستند، به آتش کشیده می‌شود و نابود خواهد شد.

ترامپ پس از این حملات مدعی شده که آمریکا تمام اهداف نظامی را در جزیره خارک هدف قرار داده است.

دشمنان پیشتر از نابودی کامل سامانه‌های پدافندی جزیره نیز خبر داده بودند که فعالیت مجدد پدافند در جزیره ساعتی پس از آن دور حملات به خارک، ادعای آنان را باطل کرد.

ترامپ همچنین پیشتر بارها مدعی انهدام کامل توان موشکی ایران شده است اما موج حملات موشکی و پهپادی به دور چهل و هشتم رسیده است.

حمله به خارک تنش را در سراسر خلیج فارس تشدید می کند
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۰۸:۵۲

 

دنیس سیترونوویچ، رئیس سابق میز ایران در اطلاعات نظامی اسرائیل، در واکنش به حمله هوایی به خارک، گفت: نمی‌خواهم خبر بد بدهم، اما علی‌رغم اظهارات رئیس‌جمهور آمریکا، ایران تسلیم نخواهد شد و اجازۀ عبور کاملاً آزاد از تنگه هرمز را نخواهد داد. دلیلش ساده است: تهران به خوبی می‌داند که این یکی از بزرگترین اهرم‌های فشار استراتژیک آن در جنگ است.

اگر آمریکا تأسیسات نفتی بزرگ در جزیره خارک یا جاهای دیگر را هدف قرار دهد، ایران احتمالاً در سراسر خلیج فارس تنش را تشدید خواهد کرد.

این بازتاب یک سوءتفاهم مکرر در واشنگتن دربارۀ نحوۀ تفکر ساختار ایران است. ایران خود را درگیر جنگی برای بقا می‌بیند و در چنین موقعیتی به‌شدت به توانایی‌های نامتقارن خود متکی خواهد شد، از جمله تهدید مختل‌کردن تنگه هرمز.

بمباران سنگین‌تر و تهدیدهای قوی‌تر بعید است محاسبات ایران را تغییر دهد. از دیدگاه آن‌ها، فشار بر بازارهای انرژی جهانی دقیقاً همان سازوکاری است که می‌تواند واشنگتن را به سمت پایان دادن به جنگ سوق دهد.

تا زمانی که آمریکا درگیری را گسترش دهد، فوری‌ترین اثر آن احتمالاً افزایش قیمت نفت خواهد بود. حملاتی مانند آنچه در خارک گزارش شد، به تنهایی بعید است این واقعیت را تغییر دهد.

آتلانتیک: رهبری [آیت‌الله] مجتبی خامنه‌ای ایدۀ تغییر رژیم ایران را به شکست کشاند
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۰۸:۵۱

روز پانزدهم/ محل اختفای فرماندهان ارتش رژیم صهیونی هدف موشکهای ایرانی/ حمله به مقر کومله و پایگاه نواتیم/ بروزرسانی می شود

فهرست دستاوردهای ارائه‌شده توسط فرماندهی مرکزی ایالات متحده، که رهبری اقدامات نظامی در خاورمیانه را برعهده دارد، هیچ آسیب جدیدی به برنامۀ هسته‌ای ایران وارد نکرده است.

اکنون با نفت حدود ۱۰۰ دلار در هر بشکه، جنگ باعث چیزی شده که آژانس بین‌المللی انرژی آن را بزرگ‌ترین اختلال عرضۀ نفت در تاریخ می‌داند.

کاخ سفید بارها گفته که جنگ در زمانی که رئیس‌جمهور پس از «تسلیم بی‌قید و شرط» ایران انتخاب کند، پایان خواهد یافت. اما جنگ‌ها به ندرت به این سادگی پایان می‌یابند.

انهدام سامانۀ پدافندی سفارت آمریکا در بغداد
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۰۸:۵۰

منابع عراقی اعلام کردند که رادار سفارت آمریکا در بغداد مورد هدف یک پهپاد انتحاری قرار گرفته است.

تعداد بازدید : 14628
کد ویدیو
کاخ رشک اصفهان با بیش از ۲۰۰ سال قدمت در پی حملات روزهای اخیر تخریب شد
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۰۸:۴۳

روز پانزدهم/ محل اختفای فرماندهان ارتش رژیم صهیونی هدف موشکهای ایرانی/ حمله به مقر کومله و پایگاه نواتیم/ بروزرسانی می شود

تصویر خبرگزاری فرانسه از وضعیت امروز دوبی
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۰۸:۴۱

روز پانزدهم/ محل اختفای فرماندهان ارتش رژیم صهیونی هدف موشکهای ایرانی/ حمله به مقر کومله و پایگاه نواتیم/ بروزرسانی می شود

نبرد تمام عیار رزمندگان حزب‌الله با نظامیان صهیونیست
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۰۵:۲۵
منابع لبنانی از درگیری شدید رزمندگان حزب‌الله با گروهی از نظامیان رژیم اشغالگر که قصد ورود به اطراف شهرک الخیام را داشتند خبر می‌دهند.
 
 درگیری اولیه از ساعاتی پیش آغاز شد و شدت یافته است.
حمله موشکی حزب‌الله به پایگاه عین زیتیم در شمال فلسطین اشغالی
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۰۵:۲۵

 حزب‌الله لبنان در بیانیه‌ای اعلام کرد که پایگاه عین زیتیم واقع در شمال شهر صفد را با هدف حملات موشکی هدف قرار داده است.

پست اخیر گلنوش خسروی ملی پوش فوتبال بانوان ایران
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۰۵:۱۵

روز پانزدهم/ محل اختفای فرماندهان ارتش رژیم صهیونی هدف موشکهای ایرانی/ حمله به مقر کومله و پایگاه نواتیم/ بروزرسانی می شود

 مرا هیچ چیز محبوب‌تر از وطن نیست

آثار اصابت قطعات موشک به منطقهٔ الجلیل علیا
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۰۵:۱۴
تعداد بازدید : 21107
کد ویدیو
برخورد موشک‌های ایرانی به حیفا در سرزمین‌های اشغالی
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۰۵:۰۷
تعداد بازدید : 22152
کد ویدیو
صدای انفجار این بار در شرق بغداد شنیده شد
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۰۵:۰۵
 منابع خبری از شنیده شدن صدای انفجار در شرق بغداد خبر می دهند.
 
هنوز ماهیت و منبع این انفجار مشخص نیست. 
 
اردوغان: ترکیه وارد جنگ علیه ایران نخواهد شد
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۰۵:۰۴
رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه، تاکید کرد که ترکیه وارد جنگ جاری اسرائیل و آمریکا علیه ایران نخواهد شد.
 
 اردوغان گفت که ترکیه وارد جنگ جاری بین ایران، (رژیم) اسرائیل و آمریکا نخواهد شد و درعین حال بر آمادگی کشورش برای مقابله با همه تهدیدات تاکید کرد.
اجرای موج ۴۸ عملیات وعده صادق ۴ با رمز مبارک یا قمربنی هاشم (ع)
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۰۴:۵۷

روز پانزدهم/ محل اختفای فرماندهان ارتش رژیم صهیونی هدف موشکهای ایرانی/ حمله به مقر کومله و پایگاه نواتیم/ بروزرسانی می شود

روابط عمومی سپاه از اجرای موج ۴۸ عملیات وعده صادق ۴ بارمز مبارک یا قمربنی هاشم (ع) تقدیم به شهدای والامقام شیرازی و ابراهیم زاده هم‌زمان با حزب الله لبنان علیه اهدافی در سرزمینهای اشغالی، خبر داد.

سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا(ص):آمریکا و صهیونیست‌ها تقاص تک‌تک خون‌های به ناحق‌ریخته شده و غرامت آسیب‌های وارده را پس خواهند داد.
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۰۴:۴۵
تعداد بازدید : 20181
کد ویدیو
فرمانده هوافضای سپاه: در ۴۸ ساعت گذشته نرخ اصابت موشک‌های ایران به اهداف جنایتکاران آمریکایی و صهیونیستی ۲ برابر شده است.
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۰۴:۴۳

روز پانزدهم/ محل اختفای فرماندهان ارتش رژیم صهیونی هدف موشکهای ایرانی/ حمله به مقر کومله و پایگاه نواتیم/ بروزرسانی می شود

توئیت عراقچی درباره وضعیت رقت انگیز اروپا
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۰۳:۲۷

وزیر امور خارجه در پیامی به تشریح وضعیت رقت بار آمریکا و اروپا پس از جنگ علیه ایران پرداخت.

 سید عباس عراقچی در پیامی در شبکه ایکس نوشت: آمریکا ماه‌ها تلاش کرد با فشار و زورگویی هند را وادار کند واردات نفت از روسیه را متوقف کند. اما تنها دو هفته پس از جنگ با ایران، کاخ سفید اکنون به جهان، از جمله هند، التماس می‌کند که نفت خام روسیه را خریداری کنند.

وی افزود: اروپا تصور می‌کرد با حمایت از جنگ غیرقانونی علیه ایران، حمایت آمریکا را در برابر روسیه به دست خواهد آورد. واقعاً رقت‌بار است.

آسیب به ۵ هواپیمای سوخت‌رسان آمریکا در پی حملات ایران
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۰۳:۱۷


منابع آمریکایی از آسیب به پنج هواپیمای سوخت‌رسان این کشور در پی حملات ایران در پایگاه شاهزاده سلطان عربستان خبر دادند.

روزنامه وال استریت ژورنال گزارش داد که ۵ هواپیمای سوخت‌رسان نیروی هوایی آمریکا در پایگاه هوایی «سلطان» در عربستان سعودی مورد هدف قرار گرفته و آسیب دیده‌اند.
به گفته دو مقام آمریکایی، این هواپیماها در حالی که روی زمین پارک شده بودند، در جریان یکی از حملات موشکی یا پهپادی ایران به این پایگاه نظامی آسیب دیدند.  ان‌ها مدعی شدند که این هواپیماها به طور کامل از بین نرفته و در حال تعمیر هستند.
پایگاه شاهزاده سلطان که در جنوب شرقی ریاض واقع شده، میزبان نیروهای آمریکایی و تعدادی از هواپیماهای پشتیبانی عملیات در منطقه، از جمله هواپیماهای سوخت‌رسان KC-135 و KC-46 بوده است.
اعلام خبر آسیب به این پنج سوخت‌رسان پس از آن است که بامداد پنج‌شنبه هفته گذشته نیز دو هواپیمای سوخت‌رسان آمریکا در غرب عراق هدف حملات نیروهای مقاومت قرار گرفتند که یکی از آن‌ها سرنگون شد و 6 خدمه آن کشته شدند.

ترامپ : به خارک حمله کردیم
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۰۲:۴۵

رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد ارتش این رژیم به تاسیسات نظامی خارک حمله کرده است.

 

اطلاعیه سپاه درباره موج جدید حملات موشکی
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۰۲:۰۶

 

موج ۴۷ عملیات وعده صادق ۴ بارمز مبارک یا رسول الله (ص) به پاس مجاهدتهای دو امیر قهرمان ملی اجرا شد.
روابط عمومی سپاه از اجرای موج ۴۷ عملیات وعده صادق ۴ بارمز مبارک یا رسول الله (ص) به پاس مجاهدتهای دو امیر قهرمان ملی خبر داد.


به گزارش سپاه نیوز، روابط عمومی سپاه اعلام کرد: موج ۴۷ عملیات وعده صادق ۴ بارمز مبارک یا رسول الله (ص) به پاس مجاهدتهای دو امیر قهرمان ملی، تقدیم به شهیدان نصیرزاده و شمخانی، علیه اهدافی در سرزمینهای اشغالی صحرای نقب و بئرالسعب، نواتیم، شهرلود مخفیگاه تجزیه طلبان کومله و پایگاه نظامیان تروریست امریکا در العدید با شلیک موشکهای سوخت جامد خیبر شکن و سوخت مایع قدر باعنایت الهی به صورت کاملا موفق به اجرا در آمد.

محله دروازه ری قم مورد اصابت قرار گرفت
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۰۱:۵۹

 منطقه دروازه ری قم مورد اصابت پرتابه های دشمن قرار گرفت.

به گزارش مهر، مرتضی حیدری معاون سیاسی امنیتی استاندار قم گفت:
منطقه دروازه ری مورد اصابت پرتابه های دشمن آمریکایی و صهیونیستی قرار گرفته است.

وی تاکید کرد: مردم تا حد ممکن اطراف محل انفجار را خالی کنند.

شنیده شدن چندین صدای انفجار در غرب بندرعباس 
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۰۱:۵۸

 از دقایقی پیش موج جدیدی از حملات در شهر بندرعباس آغاز شده است.

به گزارش مهر، بامداد شنبه، بعد از ساعت‌ها آرامش نسبی و انهدام یک پهپاد پیشرفته در بندرعباس، موج جدیدی از درگیری‌های ناشی از تجاوز دشمن آمریکایی و صهیونیستی به نقاطی از شهر بندرعباس گزارش شده است.

شبکه یکپارچه پدافند در بندرعباس با اهداف متخاصم درگیر شده و چندین صدای انفجار در نقاط شهر به گوش رسیده است.

تمرکز درگیری‌ها بر روی غرب شهر بندرعباس بوده است.

حمله به مقر گروهک های تجزیه طلب
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۰۱:۳۴

منابع خبری از حمله سنگین به مقر گروهک های تجزیه طلب در اقلیم کردستان عراق خبر می دهند.

اصابت مستقیم موشک به نقب
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۰۱:۱۶

رسانه های صهیونیستی از اصابت مستقیم موشک ایران به مناطقی در نقب خبر دادند.

نقب منطقه ای فوق امنیتی در سرزمین های اشغالی است که پایگاه های نظامی و هسته ای رژیم در آن قرار دارد.

ایران : به ترکیه موشک نزده ایم
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۰۱:۱۰

قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء، هرگونه شلیک موشک به سوی کشور ترکیه را از سوی نیروهای مسلح ایران تکذیب کرد.

سخنگوی قرارگاه، ترکیه را «کشور دوست و همسایه» خواند و تأکید کرد انتشار چنین اخباری، به سوابق شیطنت سران آمریکا و رژیم صهیونیستی ارتباط دارد. 

قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء اعلام کرد: به نظر می‌رسد چنین اقدامی با هدف برهم زدن روابط دو کشور ایران و ترکیه از سوی آمریکا و رژیم صهیونی صورت گرفته باشد که نیاز به بررسی دارد.

هلاکت خاخام ارشد صهیونی به دست ایران
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۰۰:۳۳

کالمان مایر بر خاخام ارشد اشکنازی که خواستار نابودی غزه شده بود در حملات موشکی ایران به درک واصل شد.

مردم محل شهادت شهیده روز قدس را گلباران کردند
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۰۰:۱۹

روز پانزدهم/ محل اختفای فرماندهان ارتش رژیم صهیونی هدف موشکهای ایرانی/بروزرسانی می شود

شهید مریم‌ سادات رفیعی صبح جمعه ۲۲ اسفندماه همزمان با راهپیمایی روز جهانی قدس در حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی و تروریست‌های آمریکایی به شهادت رسید.

5 پهپاد مهاجم صهیونیستی آمریکایی در تور پدافندی سپاه
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۰۰:۱۸

روابط عمومی سپاه از رهگیری و انهدام 5 پهپاد مهاجم و مسلح رژیم‌صهیونیستی و ارتش متجاوز آمریکایی در 3 ساعت اخیر توسط سامانه نوین پدافند پیشرفته سپاه خبر داد.

به گزارش سپاه نیوز، در اطلاعیه شماره ۳۹ عملیات وعده‌صادق۴ روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی آمده است: 

5 پهپاد مهاجم و مسلح رژیم‌صهیونیستی و ارتش متجاوز آمریکایی در 3 ساعت اخیر توسط سامانه نوین پدافند پیشرفته سپاه و تحت کنترل شبکه یکپارچه پدافند هوایی کشور رهگیری و شکار شدند.

پهپاد پیشرفته «اوربیتر 4» در تبریز، پهپاد «هرمس» در 2 شهر اندیمشک و تهران و پهپاد «MQ9» در شهرهای فیروزه آباد و بندرعباس منهدم شدند. 

شایان ذکر است تاکنون 114 فروند انواع پهپادهای جاسوسی، رزمی و تهاجمی از ابتدای جنگ تحمیلی توسط سامانه نوین پدافند پیشرفته سپاه منهدم شده اند.

۶ شهید در حملۀ موشکی به یک روستا در استان مرکزی
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۰۰:۱۶

ساعتی پیش، دشمن آمریکایی صهیونیستی در جنایت جدید خود، روستای خیزآب خمین را هدف حملات موشکی خود قرار داد که بر اثر آن ۶ نفر به شهادت رسیده و ۷ تن مجروح شدند.

پیام سپاه به سران صهیونیست : آسمان و زمین برای شما بی دفاع شده
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۰۰:۱۶

در اطلاعیه شماره ۳۸ عملیات وعده صادق۴ آمده است:

موج چهلم و ششم عملیات وعده صادق ۴ لحظاتی قبل با رمز مبارک «یاصاحب الزمان عجل الله تعالی فرجه» با هدیه به ارواح طیبه شهیدان «محمد باقری و غلامعلی رشید» در کوتاهترین زمان پس از موج قبلی علیه مراکز و نیروهای متخاصم آمریکایی و صهیونیستی اجرا شد.

در راستای هدف شکار فرماندهان جنایتکار صهیونیستی و آمریکایی ۱۰ نقطه اختفا و اسکان در سرزمین‌های اشغالی و ۳ مکان تجمع و اختفای آمریکایی ها در منطقه مورد شناسایی و هدف قرار گرفتند.

در این عملیات ۷ نقطه در تل آویو، ۲ نقطه در «ریشون لتسیون» و ۱ نقطه در «شوهام» در سرزمین‌های اشغالی و ۳ مکان تجمع فرماندهان قاتل آمریکایی در پایگاه های «ملک سلطان»، «ویکتوریا» و «اربیل» مورد هدف موشکی و پهپادی قرار گرفتند.

فرماندهان شرور آمریکایی و صهیونیستی! آسمان و زمین برای شما بی دفاع شده و درهای جهنم تا کشتار آخرین جنایتکار کودک کش بسته نخواهد شد.

امشب، کربلا
۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۰۰:۰۵

روز پانزدهم/ محل اختفای فرماندهان ارتش رژیم صهیونی هدف موشکهای ایرانی/بروزرسانی می شود

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۲۰
در انتظار بررسی: ۵۳
انتشار یافته: ۲۴
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۰۱ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۳
لطفا یک آلبوم از عکس و نام وطن فروشان حامی آمریکا و اسرائیل تهیه کنید و در موزه عبرت تهران نگهداری کنید برای ثبت در تاریخ که نام این احمقان تا ابد در تاریخ ایران با ننگ باقی بمونه و آیندگان بهشون لعنت بفرستن
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۵۶ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۳
حالا که پدافند های آمریکا از کار افتاده و پایگاه هاشون هم دارد جاده صاف و تبدیل به پارکینگ و زمین مناسب کشاورزی می‌شود. بهتر است حملات به تل آویو افزایش یابد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۰۳ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۳
محکم باشید که هفته سرنوشت سازی در پیش است. دولت باید رسما اعلام کند به دلیل مخاطرات امنیتی، هیچ جشن خیابانی ای در سه شنبه چهارشنبه وجود ندارد. قوه قضائیه باید در جنگ فعالتر عمل کند. اینهمه جاسوس و قبل از آن اینهمه اغتشاشگر بازداشتی ولی هیچ خبری از مجازات نیست
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۲:۳۷ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۳
متوجه هستید که هنوز ناتو وارد نشده است همینطور که ما موشک میزنیم آنها هم از راه دور میتوانند بزنند و فرت و فرت تولید کنندپس لازمه که پشت دستتون را پر نگه دارید..
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۲۱ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۳
چین باید کمک کنه چون این جنگ به خاطر رقابت چین و آمریکاست و ما داریم هزینشو میدیم.
آرش کمان گیر
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۱۴ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۳
ناتو نخواهد آمد کافیه دو دقیقه به کوبیدن خاک اروپا با موشک های ایران تداوم بستن تنگه هرمز فکر کنی.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۲:۵۵ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۳
میگویم چه قدر صداهای انفجار نزدیک بود و همه چیز می لرزید. پس خارگ را دارد میزند. خارگ با قایق با سرعت سی کیلمتر بر ساعت یک ساعت با گناوه فاصله دارد و به گناوه بسیار نزدیک هست(من هرگز نفهمیدم با وجود در یک راستا بودن خارگ و گناوه و بسیار نزدیک بودنشان چرا ان را جزو شهر بوشهر قرار داده اند، البته یک دلیل داشتند به دلیل امنیتی که گمانم و شاید بی معنا باشد)
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۴۰ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۳
وسط دعوا نرخ تعیین می کنی؟
بوشهر هم شنیده شد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۲:۵۵ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۳
خارگ تاسیسات نظامی مگه دارد. همه خارگ صنعتی هست
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۲:۵۶ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۳
فردا ببینیم با این بمباران خارگ قیمت نفت چه قدر بالا برود؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۲۱ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۳
تأسیسات نفتی را نزده
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۳۲ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۳
در عوضش باید مقر و اردوگاه های باقی مانده آمریکا رو موشک باران کرد
تورک
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۵:۳۴ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۳
باید سر تک‌تک اسراییلی ها رو از بیخ برید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۶:۵۱ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۳
بمب اتم بسازین به هر قیمتیه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۲۵ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۳
جنگ بسه 😥😥🥺
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۳۳ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۳
وقتی اونا حمله کردند دیگه موقع دفاع و پاسخ هست
حداقل باید تا دو ماه جنگید بعدش آتش بس
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۳۶ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۳
کار ایران دفاع و پاسخ هست
جنگ رو اونا شروع کردند اما پایانش با اخراج آمریکا از خاورمیانه و پیروزی ایرانه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۴۳ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۳
راهبرد آمریکا اشغال جزیره های سه گانه ایران هست وقتی این جزیره ها مال ایران نباشند تنگه هرمز هم نیست. الان نیروی آبی خاکی را برای همین داره میاره به هوش باشید
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟