مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
تعداد بازدید : 1278
کد خبر:۱۳۴۴۴۷۹
کد خبر:۱۳۴۴۴۷۹
3073 بازدید
نظرات: ۵
ته چین؛

طرز تهیه باقالی پلو با گردن

باقالی پلو با گردن یکی از غذاهای لوکس است که در رستوران با قیمت بالایی سرو می‌شود اما می‌توان با هزینه منطقی تر در خانه تهیه کرد. طرز تهیه این باقالی پلو را با آموزش جواد جوادی فرامی‌گیرید.
گزارش خطا
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۵
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۰۷ - ۱۴۰۴/۰۹/۲۳
ابتدا باید به مقدار لازم پولهای خود را جمع کنید ...
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۲۰ - ۱۴۰۴/۰۹/۲۳
البته اگه تورم اجازه بده.
سالار
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۰۲ - ۱۴۰۴/۰۹/۲۳
ملت نون ندارن بخورن شما طرز پخت باقالی پلو با گردن یاد میدی !!!!
ناشناس
|
United States of America
|
۱۱:۰۹ - ۱۴۰۴/۰۹/۲۳
طرز تهیه اشکنه و بستن سنگ به شکم را هم آموزش بدید. خواهشاً
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۵۰ - ۱۴۰۴/۰۹/۲۳
مردن گردن مرغ هم نمی تونند بخرن چه برسه به گردن گوسفند.
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟