میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل
پای ایران به روسیه گیر کرد

ترامپ: فرمول تحریم روسیه، در انتظار ایران است!

دونالد ترامپ در مورد لایحه تشدید تحریم‌ها علیه روسیه اظهار نظر و اعلام کرد هر کشوری که با روسیه همکاری کند، مشمول تحریم‌های شدید خواهد شد و ایران نیز ممکن است مشمول چنین لایحه‌ای‌ شود.
کد خبر: ۱۳۴۰۶۱۷
| |
18515 بازدید
|
ترامپ: فرمول تحریم روسیه، در انتظار ایران است!

دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در سخنانی گفت: جمهوری‌خواهان در حال وضع قوانینی هستند که بسیار سختگیرانه است، تحریم‌کننده و غیره و غیره، در مورد هر کشوری که با روسیه داد و ستد می‌کند.

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، وی افزود: آنها ممکن است ایران را هم مشمول چنین لایحه‌ای کنند، همانطور که می‌دانید، من آن را پیشنهاد دادم. بنابراین هر کشوری که با روسیه تجارت کند، به شدت تحریم خواهد شد.

ترامپ ادامه داد: ما ممکن است ایران را هم به این فرمول اضافه کنیم.

دونالد ترامپ از احتمال گفت‌وگو با ونزوئلا سخن گفت

رئیس‌جمهور آمریکا روز یکشنبه همچنین گفت که ایالات متحده ممکن است مذاکراتی را با نیکولاس مادورو، رئیس‌جمهور ونزوئلا، که با فشارهای فزاینده واشنگتن در بحبوحه افزایش حضور نظامی گسترده آمریکا در کارائیب روبرو است، آغاز کند.

ترامپ در وست پالم بیچ فلوریدا، پیش از پرواز به واشنگتن به خبرنگاران گفت: «ممکن است مذاکراتی با مادورو داشته باشیم و خواهیم دید که نتیجه چه خواهد شد. آنها مایل به گفت‌وگو هستند.»

دونالد ترامپ جزئیات بیشتری در مورد احتمال گفت‌وگو با مادورو، که ایالات متحده او را به ارتباط با تجارت غیرقانونی مواد مخدر متهم کرده است، ارائه نکرد، اتهامی که مادورو آن را رد می‌کند.

همچنین روز یکشنبه، مارکو روبیو، وزیر امور خارجه آمریکا گفت که ایالات متحده یک سازمان مواد مخدر منتسب به کارتل دو لوس سولز را به عنوان یک «سازمان تروریستی خارجی» تعیین خواهد کرد. دولت ترامپ ادعا کرده است که مادورو رهبری کارتل دو لوس سولز را بر عهده دارد، که مادورو نیز آن را رد می‌کند.

ترامپ در پاسخ به این سوال که آیا اعلام روبیو به معنای حمله ایالات متحده به دارایی‌ها و زیرساخت‌های مادورو در ونزوئلا است، گفت: «این به ما اجازه می‌دهد این کار را انجام دهیم، اما نگفته‌ایم که قرار است این کار را انجام دهیم.»

دونالد ترامپ که اوایل اکتبر تعامل دیپلماتیک با ونزوئلا را لغو کرده بود، در پاسخ به این سوال که علاقه مادورو به گفت‌وگو به چه معناست، گفت که نمی‌داند، اما افزود: «من با هر کسی صحبت می‌کنم.»

اظهارات ترامپ در مورد مذاکرات احتمالی در حالی مطرح شد که پنتاگون از حمله دیگری به یک قایق منتسب به مواد مخدر در شرق اقیانوس آرام خبر داد که در آن ادعا شد سه «تروریست مواد مخدر» کشته شده‌اند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۴
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۱۱
یکی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۳۵ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۶
اینم برا خودش میگه . ایران اصلا جایی برای تحریم ندارد
مهدی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۵۶ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۶
آمریکا و اروپا روزی از این تحریم کردن ها پشیمان میشوند که دیگه کار از کار گذشته و همه تحریم شدگان دست به دست هم دادند و پیشرفت کردند و اروپا و آمریکا به انزوا میروند
پاسخ ها
ناشناس
| Canada |
۱۲:۴۵ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۶
ما هم خیلی راحت فراموش می کنیم و از فرداش شروع به رابطه و داد و ستد با اروپا می کنیم تا مطمئن شویم اونها دچار سختی و مشکل نشوند! اونها دهه ها و سده ها کشورهای دیگر را اذیت می کنند ولی وقتی فرصت ما بشه خیلی راحت فراموش می کنیم.
حسن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۰۳ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۶
یک حدیث . اگر دانش در آسمانها باشد مردمانی از سرزمین پارس به آن دست پیدا خواهند کرد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۲۳ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۶
خدالعنتت کن کله زرد ایران ازاین همه تحریم هراسی تداردخدا باما است
یا مهدی عج
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۵۶ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۶
مرگ بر آمریکا لعنت بر آمریکا مرگ بر اسرائیل لعنت بر اسرائیل مرگ بر یهودی ها لعنت بر یهودی ها مرگ بر دشمنان دین اسلام لعنت الله بر دشمنان دین اسلام
علی ویکتور
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۰۶ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۶
لعنت بر نمرود زمان....آینده متعلق به ایران است...تحسین بر ایران که با وجود همه تحریم های رو به افزایش در حدود ۵۰ سال گذشته همچنان بر مدار قدرت هست و انگشت حیرت صاحب نظران و استراتژيست ها را بر دهان دارند که چطور ایران با وجود همه این سختی ها توانسته غرب را به زانو در بیاره
جاوید پوریان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۰۶ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۶
تو ی کله زرد هرچه تیر تو چنته داشتی به طرف ایران انداختی این یکی هم امتحان کن مطمئن هستم عمر تو از ایران کوتاهتره. به جایی نخواهید رسید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۲۰ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۶
ما با هرکشوری که دوست داریم تجارت میکنیم به آمریکا ارتباطی ندارد
حمید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۲۶ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۶
ترامپ جدا از همه گفتنیها ادم زرنگیه
پاسخ ها
مرگ بر ترامپ وجد وآبادش
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۳۹ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۶
غلط کرده عوضیه
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت