از زمستان 1402 که فرزین سود بانکی را به 30 درصد رساند و نرخ بهره و نرخ اوراق و سود صندوقهای درآمد ثابت به 35% رسیده، تولید کشور فلج شده. وقتی سود تضمین شده بدون زحمت از سود سرمایه گذاری تضمین نشده پرریسک مثل بورس و تولید بیشتر است، یعنی نرخ بهره بالاست. یعنی تولید صرفه نداره و بهتره تولیدکننده کارخانه را تعطیل و در صندوق درآمد ثابت بگذارد.
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۳:۴۲ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۴
ثمره این کار کنترل قیمت دلار در کوتاه مدت و رشد شدید اون در آینده خواهد بود
ناشناس
||
۱۳:۴۶ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۴
همین نرخ بهره بالا عامل رشد نقدینگی و تورم است. اگر می خواهید تورم کاهش یابد باید نرخ بهره کاهش یابد.
ناشناس
||
۱۳:۴۷ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۴
فقط به زور فنر دلار را فشرده می کنند تا کی باشد که در برود.
بدلیل افزایش قیمت مواد اولیه و دستمزد و رشد هزینه های تولید، حاشیه سود شرکتها کاهش یافته و برخی مثل ذوب آهن زیانده شدند. قیمت گذاری دستوری و تعیین تعرفه دستوری صادرات و موانع مختلف تولید باید برطرف شود تا حاشیه سود شرکت ها بیشتر شود.
سال 1404 سال سرمایه گذاری برای تولید نامگذاری شده است. مسوولین کشور بیایند توضیح دهند که در جهت شعار امسال چه کاری در جهت سرمایه گذاری برای تولید انجام داده اند.
P/E صندوق درآمد ثابت 3 است و P/E متوسط بورس 10 است. معلوم است که پولها از بورس خارج و به سمت صندوق های درآمد ثابت می رود. حاشیه سود شرکت ها باید افزایش یابد که به خاطر قیمت گذاری دستوری و افزایش هزینه های تولید و ناترازی ها کاهش یافته.
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۴:۰۹ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۴
پی به ئی متوسط الان 5 شده. بسیاری از سهم ها الان پی به ئی زیر 3 دارن.
ناشناس
||
۱۴:۱۵ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۴
ای پی اس شرکتها آن طور که باید و شاید خیلی رشد نداشته و در مواردی کم شده و حتی برخی منفی شده است که به دلیل افزایش هزینه های تولید، ناترازی و قیمت گذاری دستوری است.
بهتره صندوق توسعه ملی 100 همت سهام بخرد. اگر یک دهم پولی که بانک مرکزی در بانک آینده و بانکهای ورشکسته هدر داد، وارد بورس می کرد، هم بورس سبز می شد و هم اصل پول و سودش محفوظ بود.