نتانیاهو با چراغ سبز آمریکا، غزه را اشغال می‌کند

دبیر انجمن بین‌المللی ضدصهیونیستی با بیان اینکه نتانیاهو چراغ سبز را از آمریکا برای اشغال کامل غزه دریافت کرده، گفت: آن‌ها حاضر هستند تمام جمعیت غزه را با گرسنگی دادن و جلوگیری از ورود امکانات اولیه قتل عام کنند.
کد خبر: ۱۳۲۱۶۵۳
|
۱۷ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۰ 08 August 2025
|
838 بازدید

اهداف شوم نتانیاهو و ترامپ برای اشغال غزه

دبیر انجمن بین‌المللی ضدصهیونیستی با بیان اینکه نتانیاهو چراغ سبز را از آمریکا برای اشغال کامل غزه دریافت کرده، گفت: آن‌ها حاضر هستند تمام جمعیت غزه را با گرسنگی دادن و جلوگیری از ورود امکانات اولیه قتل عام کنند.

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، محاصره غزه و عدم ورود مواد غذایی و دارویی، علاوه‌ بر جنگ، مشکلات زیادی را ایجاد کرده و موجب شهادت انسان‌ها و کودکان زیادی شده است. این اقدام رژیم صهیونیستی از یک جنایت جنگی فراتر رفته و به یک  فاجعه و نسل‌کشی تبدیل شده است.

اخیرا نیز رسانه‌های صهیونیستی گزارش‌هایی را منتشر کرده‌اند که «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر این رژیم مصمم برای اشغال کامل غزه است.
 
کانال ۱۲ رژیم صهیونیستی در این زمینه گزارش کرد طرح پیشنهادی  شامل آغاز یک عملیات نظامی به مدت چهار تا پنج ماه، با مشارکت تقریباً ۶ لشکر، برای اشغال شهر غزه و اردوگاه‌های مرکز نوار غزه است.

براساس گزارش منتشر شده، هدف از طرح اشغال غزه، سوق دادن جمعیت نوار غزه به سمت جنوب و تشویق آنها به مهاجرت به خارج است.

«سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران نیز در نامه‌ای به دبیرکل سازمان همکاری اسلامی ‌و همچنین وزیران امور خارجه ترکیه و عربستان، خواستار برگزاری نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی به منظور بررسی فاجعه انسانی در غزه و هماهنگی برای ارائه کمک‌های فوری و بررسی ابعاد حقوقی و سیاسی قصد رژیم صهیونیستی برای اشغال دائم غزه شد.

وزیر خارجه ایران در این نامه تاکید کرد که شواهد فزاینده‌ای وجود دارد که از وجود نیت راهبردی و غیرقانونی رژیم اشغالگر برای اشغال مجدد و الحاق کامل غزه حکایت دارد. اظهارات مقامات ارشد رژیم صهیونیستی، به‌همراه تحرکات نظامی و مواضع سیاسی رژیم نشان می‌دهد که طرحی هدفمند برای محو هویت سرزمینی و سیاسی غزه از طریق کنترل دائمی، مهندسی جمعیتی، و نابودی هرگونه چشم‌انداز حاکمیت فلسطینی در جریان است. مقامات بلندپایه رژیم اشغالگر، صراحتاً از قصد خود برای «حذف غزه به‌عنوان یک موجودیت سیاسی» سخن گفته‌اند. این صرفاً یک تغییر تاکتیکی نیست —بلکه نشان‌دهنده یک طراحی راهبردی برای نابودی حاکمیت فلسطین از طریق اشغال دایم سرزمینی، جابه‌جایی اجباری جمعیت و مهندسی جمعیت است.

چراغ سبز آمریکا برای اشغال غزه

«حسین کنعانی مقدم» کارشناس مسائل فلسطین در گفت‌وگو با ایسنا با تاکید بر اینکه جنایات رژیم صهیونیستی در غزه از نسل‌کشی فراتر رفته و تبدیل به یک فاجعه انسانی و جهانی شده است، گفت: نتانیاهو و ترامپ برای پیشبرد مقاصد خودشان تلاش دارند تا سرزمین سوخته و کوچ اجباری را در غزه تحقق بخشند.

وی تصریح کرد: اکنون هم نتانیاهو چراغ سبز را از آمریکا برای اشغال کامل غزه دریافت کرده است، آن‌ها حاضرند تمام جمعیت غزه را با گرسنگی دادن به کودکان و جلوگیری از ورود امکانات اولیه و آب آشامیدنی به قتل عام برسانند، همچنین پیام‌شان این است که تا کشتن دو میلیون انسان در غزه پیشروی می کنند.

حدود ۱۰۰ کشتی از کشورهای مختلف به سمت غزه خواهند رفت

دبیر انجمن بین‌المللی ضد صهیونیستی همچنین بیان کرد: در جلسه اخیری که در مجمع سازمان‌های مردم نهاد حامی ملت فلسطین برگزار شد، تصمیم گرفته شد که همراه با کشتی‌هایی که از اسپانیا و مالزی آماده ارسال کمک از طریق دریافت هستند تا محاصره را بشکنند، ما نیز مشارکت داشته و کمک‌های مردمی را آماده کنیم.

کنعانی مقدم افزود: گفته می.شود حدود ۱۰۰ کشتی از کشورهای مختلف از جمله مالزی و اسپانیا به سمت غزه خواهند رفت. امیدواریم ما نیز بتوانیم در ارسال کمک‌ها مشارکت داشته باشیم.

وی با بیان این که «تنها راه رفع محاصره غزه همین است»، ادامه داد: امیدوار هستیم ارسال این کمک‌ها بتواند بخشی از مشکلات غزه را حل کند و در عین حال ماشین جنگ رژیم صهیونیستی متوقف شود.

دبیر انجمن بین‌المللی ضدصهیونیستی درباره گسترش جنگ توسط صهیونیست‌ها نیز اظهار داشت: این رژیم عملیاتی را از جنوب لبنان شروع کرده و بنا دارد با توجه به طرح خلع سلاح حزب‌الله لبنان، کشتار خود را در غزه گسترش دهد، به همین تحرکات بیشتری را در این منطقه و حتی سوریه خواهد داشت.
 

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟
الی گشت