میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

واکنش هند به اقدام آمریکا در اِعمال تعرفه‌های اضافی

سخنگوی وزارت امور خارجه هند اقدام ایالات متحده علیه دهلی نو در مورد اعمال تعرفه‌های اضافی درارتباط با واردات نفت از روسیه را مورد انتقاد قرار داد و تاکید کرد: این اقدامات ناعادلانه، غیرموجه و غیرمنطقی است.
کد خبر: ۱۳۲۱۴۹۰
| |
2263 بازدید
واکنش هند به اقدام آمریکا در اِعمال تعرفه‌های اضافی

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، راندیر جیسوال سخنگوی وزارت امور خارجه هند در بیانیه ای تاکید کرد: ایالات متحده در روزهای اخیر واردات نفت هند از روسیه را هدف قرار داده است.

ما پیشتر موضع خود را در خصوص این مسائل به‌طور شفاف بیان کرده‌ایم، از جمله اینکه واردات ما بر اساس عوامل بازار و با هدف کلی تضمین امنیت انرژی ۱.۴ میلیارد نفر از مردم هند انجام می‌شود.

سخنگوی وزارت خارجه دهلی نو همچنین در این بیانیه بیان کرد: از این رو، بسیار تأسف‌برانگیز است که ایالات متحده تصمیم گرفته است به دلیل اقداماتی که چندین کشور دیگر نیز در راستای منافع ملی خود انجام می‌دهند، تعرفه‌های اضافی بر هند اعمال کند.
ما بار دیگر تأکید می‌کنیم که این اقدامات ناعادلانه، غیرموجه و غیرمنطقی است.

این مقام وزارت خارجه هند خاطرنشان کرد: هند تمامی اقدامات لازم را برای حفاظت از منافع ملی خود انجام خواهد داد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت