بانک‌های تهران چهارشنبه تعطیل است

طبق اعلام شورای هماهنگی بانک‌ها، فردا چهارشنبه ۱۵ مردادماه بانک های استان تهران تعطیل هستند و شعب کشیک معرفی خواهند شد.
کد خبر: ۱۳۲۱۱۶۴
|
۱۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۰ 05 August 2025
|
1391 بازدید
|
۲

شورای هماهنگی بانک ها اعلام کرد: حسب اطلاعیه استانداری استان تهران مبنی بر تعطیلی کلیه دستگاه های اجرایی این استان، در روز چهارشنبه (پانزدهم مردادماه 1404) در پی تداوم گرمای شدید و ضرورت صرفه‌جویی در مصرف آب و برق، بانک های عضو این شورا در استان تهران، در تاریخ مذکور، تعطیل می باشند. 

به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، در عین حال، شعب کشیک بانک ها که اسامی آنها در وبسایت اطلاع رسانی هر بانک اعلام می گردد، به همراه واحدهای فنی و پشتیبان ستادی، از ساعت ٨ الی 12 به منظور خدمت رسانی به امور ضروری مشتریان دایر می باشند. 

نحوه فعالیت بانک ها در سایر استان ها بنا به تصمیم استانداری های متبوع است. 

از مشتریان گرامی بانک ها انتظار می رود، حتی المقدور از خدمات غیر حضوری و برخط بانک ها استفاده نمایند. 

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۵۹ - ۱۴۰۴/۰۵/۱۴
دولت اعتصاب سراسري به راه انداخته است.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۰۴ - ۱۴۰۴/۰۵/۱۴
وقتی بورس را تعطیل نمی کنند یعنی اینکه همه سازمان ها و شرکتها و .... علی الخصوص بانکها فعال هستند و کولرهای گازی شان روشن است و در حال مصرف انرژی هستند
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟
الی گشت