به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، وصیتنامه شهید دکتر محمدحسین عزیزی که مربوط به اردیبهشتماه سال ۱۴۰۴ است. او سوم اردیبهشتماه و پیش از انجام یک عمل جراحی، وصیت خود را اینگونه نوشته است:
«بسیار سعادتمند بودم که در میان شما عزیزان، خانواده مهربان، همسر و دختر مهربانم و خویشاوندان گرانقدر و دوستان عزیزتر از جان بودم. اگر به هر دلیلی از این عمل جراحی جان به در نبردم، دوست دارم پیکر ناچیز مرا، به دانشکده پزشکی تهران یا شیراز بدهند تا دانشجویان عزیز پزشکی از آن علم تشریح بیاموزند و در صورت امکان، از بافتهای آن برای نیازمندان استفاده کنند.
من زندگی را دوست داشتم!، اما به عنوان پزشک خوب میدانم که سرانجام این کالبد بیولوژیک، از کار میایستد.»
در نهایت، دکتر محمدحسین عزیزی با موفقیت این عمل جراحی را پشت سر گذاشت، اما در پی حمله جنایتکارانه رژیم صهیونیستی به میدان تجریش در جریان جنگ ۱۲ روزه، این پزشک که از چهرههای برجسته جامعه پزشکی کشور بود به فیض شهادت نائل آمد. وی از متخصصان شناختهشده گوش، حلق و بینی و جراحی سر و گردن، و عضو فرهنگستان علوم پزشکی جمهوری اسلامی ایران بود.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.