میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

رایزنی وزیران خارجه عمان و انگلیس درباره ایران

وزیران امورخارجه عمان و انگلیس در یک تماس تلفنی درباره موضوعات دوجانبه، مسائل منطقه‌ای و موضوع هسته‌ای ایران بحث و تبادل نظر کردند.
کد خبر: ۱۳۱۶۲۷۸
| |
2061 بازدید

رایزنی وزیران خارجه عمان و انگلیس درباره ایران

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، «بدر البوسعیدی» وزیر امورخارجه عمان با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس از گفت‌وگوی تلفنی‌اش با «دیوید لمی» همتای خود از انگلیس خبر داد.

او گفت که در این تماس تلفنی در مورد روابط راهبردی عمان و بریتانیا، سرمایه‌گذاری و رشد اقتصادی در روابط دو طرف صحبت کرده است.

بدر البوسعیدی افزود: ما همچنین درباره موضوع هسته‌ای ایران، آتش‌بس غزه و لزوم دسترسی کامل بشردوستانه به این منطقه و صلح در خاورمیانه برای تضمین ثبات منطقه‌ای بحث و گفت‌و‌گو کردیم.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا از سهمیه بندی جدید بنزین رضایت دارید؟
الی گشت