صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

هکرها، ترامپ را تهدید کردند

رویترز گزارش کرد هکرهایی ناشناس ترامپ را تهدید کردند تا ایمیل‌های هک شده از سوی رئیس کارمندان کاخ سفید و وکیل رئیس جمهور آمریکا را افشا می‌کنند.
کد خبر: ۱۳۱۴۵۷۹
| |
4221 بازدید
هکرها، ترامپ را تهدید کردند

هکرها گفته‌اند که جزئیات ایمیل‌های هک شده «سوزان ویلز» رئیس کارمندان کاخ سفید و «لیندزی هالیگان» وکیل دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا را افشا می‌کنند.

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، این هکرها گفته‌اند که حدود ۱۰۰ گیگابایت ایمیل از حساب‌های کاربری این دو نفر به انضمام «راجر استون» مشاور ترامپ و استورمی دنیلز بازیگر فیلم‌های بزرگسالان را که ترامپ متهم است با او روابطی داشته و حق السکوت پرداخت کرده، افشا می‌کنند.

رویترز همچنین گزارش کرد که هکرها اعلام کردند احتمالا این ایمیل‌ها را می‌فروشند اما به جزئیات بیشتری اشاره‌ای نکرده‌اند.

در مه وال استریت ژورنال از قول منابعی مطلع گزارش کرد که یک هک اطلاعات دیگر در کاخ سفید اتفاق افتاده اما این بار هکرها به تماس‌های شخصی ویلز دسترسی یافته و با اعضای کنگره و مدیران اجرایی از جانب او تماس گرفتند.

منابع مطلع همچنین مدعی شده بودند که سال گذشته میلادی هکرهای ایرانی ایمیل رئیس کارکنان کاخ سفید را هک کرده و به پرونده جی.دی ونس معاون ترامپ دسترسی یافتند.

تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات