میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

رایزنی وزیر خارجه عربستان و نماینده ترامپ درباره الجولانی

وزیر خارجه عربستان و نماینده ترامپ در امور سوریه درباره آخرین تحولات و راه های حمایت از دولت محمد جولانی با یکدیگر مذاکره کردند.
کد خبر: ۱۳۱۳۷۸۴
| |
4020 بازدید
رایزنی وزیر خارجه عربستان و نماینده ترامپ درباره الجولانی

به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، فیصل بن فرحان، وزیر امور خارجه عربستان سعودی، با تام باراک، فرستاده ویژه آمریکا در امور سوریه، در ریاض دیدار کردند و درباره هماهنگی سیاست‌هایشان در قبال دولت موقت سوریه مذاکره کردند.

براساس بیانیه منتشر شده وزارت خارجه سعودی بحث درباره آنچه «راه‌های حمایت از جمهوری عربی سوریه برای کمک به افزایش امنیت، ثبات و بهبود اقتصادی آن» عنوان شده، مورد رایزنی طرفین قرار گرفت.

تام باراک که سفیر آمریکا در ترکیه است و به ماه گذشته نماینده ترامپ در امور سوریه شده در این دیدار درخصوص وضعیت تحریم های این کشور با وزیر خارجه سعودی رایزنی کرد. آنطور که وزارت خارجه سعودی بیانیه داده مساله رفع تحریم های آمریکا از دمشق یمی از خواسته های ریاض از طرف آمریکایی بوده است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت
آخرین اخبار