تحریم دو وزیر جنجالی صهیونیستی از سوی ۴ کشور قدرتمند

وزیران خارجه استرالیا، نیوزیلند، نروژ و انگلیس در بیانیه مشترکی از تحریم های اعلام شده علیه بن گویر وزیر امنیت داخلی و اسموتریچ وزیر دارایی رژیم صهیونیستی خبر دادند.
کد خبر: ۱۳۱۰۸۸۶
|
۲۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۹:۱۹ 10 June 2025
|
2117 بازدید

به گزارش تابناک به نقل از الجزیره، وزیران خارجه استرالیا، نیوزیلند، نروژ و انگلیس در بیانیه مشترکی از تحریم های اعلام شده علیه بن گویر وزیر امنیت داخلی و اسموتریچ وزیر دارایی رژیم صهیونیستی خبر دادند.

در این بیانیه آمده است: اسموتریچ و بن گویر در ایجاد خشونت علیه فلسطینی ها نقش دارند. خشونت شهرک نشینان در کرانه باختری نقض حقوق بشر فلسطینی است. ما مراتب تاسف خود را از رنج شدید غیرنظامیان در غزه ابراز می کنیم.

همچنین در این بیانیه تاکید شده است: ما بر راهکار دو کشوری پایبندیم.

از سوی دیگر دیوید لمی وزی خارجه انگلیس گفت: ما اقداماتی برای پاسخگو کردن بن گویر و اسموتریچ به خاطر تحریک به خشونت افراطی به عمل آوردیم. این دو در راستای نقض گسترده حقوق بشر فلسطینی اقدامات تحریک کننده داشتند.

وی افزود: ما به دنبال برقراری آتش بس فوری در غزه و آزادی اسیران اسرائیلی نزد حماس هستیم.

این درحالی است که فایننشال تایمز به نقل از برخی منابع اعلام کرد که تحریم ها علیه اسموتریچ و بن گویر تحول بزرگی در رویکرد حزب کارگر انگلیس در قبال کابینه نتانیاهوست.

از سوی دیگر یوناس گاهر استوره نخست وزیر نروژ نیز گفت: سیاست کابینه اسرائیل در فلسطین صلح و امنیت به ارمغان نمی آورد. نقض حقوق بین المللی در غزه مردود است.

وزارت خارجه فرانسه نیز اعلام کرد: از کابینه اسرائیل می خواهیم که اجازه ورود فوری و گسترده کمک ها به غزه را بدهد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# کاظم صدیقی # الهه حسین نژاد # اسناد اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حق غنی سازی
نظرسنجی
عملکرد کدامیک از وزرای دولت که در آستانه استیضاح هستند، ضعیف تر است؟
الی گشت