وزیر جنجالی: قدرت جلوگیری از آتش‌بس غزه را ندارم!

وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی اذعان کرد که قدرت جلوگیری از امضای توافق آتش‌بس در نوار غزه را ندارد.
کد خبر: ۱۲۸۳۳۷۸
| |
4373 بازدید
|
۱
وزیر جنجالی: قدرت جلوگیری از آتش‌بس غزه را ندارم!

«ایتمار بن گویر» وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی گفت: من قدرت جلوگیری از امضای توافق آتش بس در نوار غزه را ندارم.

به گزارش «تابناک» به نقل از المیادین، بر اساس این گزارش، وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی پیشتر ضمن انتقاد از توافق احتمالی آتش‌بس در غزه، آن را «توافقی برای تسلیم شدن در برابر حماس» خوانده بود.

بن گویر همچنین از اسموتریچ خواسته است تا در صورت موافقت کابینه رژیم صهیونیستی با این توافق، هر دو با هم استعفا دهند.

منابع عبری هم اعلام کردند که بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، در پی دعوت «ایتمار بن گویر» وزیر امنیت داخلی این رژیم از «اسموتریچ» وزیر دارایی، برای استعفا از کابینه، با او جلسه‌ای اضطراری برگزار کرده است.

پایگاه خبری صهیونیستی «والا» گزارش داد که نتانیاهو در دیدار با اسموتریچ تلاش کرد تا او را از استعفا از کابینه در صورت اعلام توافق آتش بس در غزه منصرف کند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۲
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۳۷ - ۱۴۰۳/۱۰/۲۵
اگر آتش بس اعلام و اجرا بشه کار اسراییل تمامه...آغاز سقوط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت