کپی‌برداری طارمی از علی دایی

مهدی طارمی همچون علی دایی فرصت بازی در فینال مهم ترین بازی فوتبال باشگاهی در قاره اروپا را پیدا نکرد.
کد خبر: ۱۳۰۸۹۳۵
|
۱۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۷:۴۵ 01 June 2025
|
2417 بازدید
|
۱

تیم فوتبال اینتر ایتالیا با شکست سنگین ۵ بر صفر مقابل پاری سن ژرمن در فینال لیگ قهرمانان اروپا، به مقام نایب‌قهرمانی این رقابت‌ها رسید. این مسابقه که در ورزشگاه آلیانز آره‌نا شهر مونیخ برگزار شد، به شبی تاریخی برای تیم پاریسی تبدیل شد.

به گزارش تابناک به نقل از مهر، در این میان، مهدی طارمی، مهاجم تیم ملی ایران و بازیکن اینتر، نتوانست فرصت بازی در این فینال مهم را پیدا کند و تمام ۹۰ دقیقه مسابقه را از روی نیمکت تماشا کرد. سرنوشتی که طارمی تجربه کرد، بی‌شباهت به سرنوشت علی دایی، مهاجم نام آشنای فوتبال ایران، در فینال لیگ قهرمانان اروپا ۱۹۹۹ با پیراهن بایرن مونیخ نبود. دایی نیز در آن دیدار تاریخی برابر منچستریونایتد فرصت حضور در میدان را نیافت.

ترکیب نه چندان مؤثر و انتخاب‌های تاکتیکی اشتباه سیمونه اینزاگی، سرمربی اینتر، به‌عنوان یکی از عوامل کلیدی در ناکامی این تیم عنوان می‌شود. تصمیم اینزاگی مبنی بر نیمکت‌نشین کردن طارمی، نه تنها فرصت تاریخی را از مهاجم ایرانی گرفت، بلکه اینتر را نیز از بهره‌گیری از توانایی‌های این بازیکن در یکی از حساس‌ترین دیدارهای تاریخ باشگاه محروم کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۴۶ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۱
بهره گیری از توانایی؟ خخخخخخ. نه که آقای گل لیگ ایتالیا و لیگ قهرمانان بوده
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
عملکرد کدامیک از وزرای دولت که در آستانه استیضاح هستند، ضعیف تر است؟
الی گشت