گزارش تابناک از دور پنجم مذاکرات ایران و آمریکا

عراقچی: با راهکارهای عمان احتمال پیشرفت وجود دارد؛ در مسیر معقولی قرار داریم/ وزیر خارجه عمان: مذاکرات پیشرفت داشت/بقائی: زمان و مکان دور بعدی مذاکرات اعلام می‌شود

دور پنجم مذاکرات ایران و آمریکا امروز جمعه دوم خرداد در اقامتگاه سفیر عمان در رم ایتالیا به پایان رسید.
کد خبر: ۱۳۰۷۱۶۰
|
۰۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۰:۱۰ 23 May 2025
|
93176 بازدید
|

عباس عراقچی وزیر خارجه ایران گفت: ما اکنون در یک پیچ خیلی مهم گرفتار هستیم که اگر بتوانیم این پیچ را به صورت مناسب رد کنیم، مابقی مسائل شاید خیلی سخت نباشد.

به گزارش سرویس بین الملل تابناک، دور پنجم مذاکرات ایران و آمریکا امروز جمعه دوم خرداد در رم پایتخت ایتالیا به پایان رسید.

ایتالیا پیش از این نیز میزبان یک دور از چهار دور قبلی مذاکرات بوده است.

«بدر بوسعیدی» وزیر خارجه عمان پس از پایان گفتگوهای ایران و آمریکا در رم ایتالیا گفت: دور پنجم مذاکرات ایران و آمریکا امروز در رم با مقداری پیشرفت، اما بدون نتیجه‌گیری نهایی، به پایان رسید.

وی افزود: امیدواریم در روزهای آینده مسائل باقی‌مانده را روشن کنیم تا بتوانیم به سوی هدف مشترکِ دستیابی به توافقی پایدار و محترمانه پیش برویم.

عباس عراقچی وزیر خارجه ایران هم بعد از پایان دور پنجم مذاکرات با آمریکا گفت: مواضع ما کاملا روشن است و بر آن‌ها ایستادگی داریم. الان طرف آمریکایی درک بهتری از مواضع ما دارد.

وی گفت: وزیر خارجۀ عمان ایده‌هایی داشت و قرار شد کار کارشناسی بیشتری در پایتخت‌ها روی آن‌ها صورت بگیرد. این راهکارها می‌تواند احتمالا راهگشا باشد.

وی افزود: بعداز اعلام نظر دو طرف دور بعدی مذاکرات برگزار می‌شود.

عراقچی گفت: امیدوارم در یکی دو جلسه آینده بتوانیم به راهکارهایی برسیم که مذاکرات قابل پیشرفت باشد. با راهکارهای عمان برای رفع موانع، احتمال پیشرفت وجود دارد.

وی یادآور شد: مذاکرات پیچیده تر از این است که با چند جلسه کوتاه حل و فصل شود. در جلسات آینده به راهکارهای قابل پیشرفت می‌رسیم. هنوز در این مرحله نیستیم اما امیدواریم.

بقائی: زمان و مکان دور بعدی مذاکرات اعلام می‌شود
۱۴۰۴/۰۳/۰۲ - ۱۹:۲۸

اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت خارجه ایران پس از پایان دور پنجم گفتگوها با آمریکا اعلام کرد: دور پنجم مذاکرات غیرمستقیم ایران-آمریکا در رم پایان یافت. در این دور، مجدداً مواضع اصولی ایران به‌ صورت صریح و شفاف تشریح گردید. 

وی افزود: مذاکرات در فضایی آرام و حرفه‌ای برگزار شد. وزیر خارجه عمان برای عبور از موانع، راهکارها و ایده‌هایی پیشنهاد کرده بود که رئوس و محورهای آنها در این دور مورد بررسی قرار گرفت. 

بقائی گفت: قرار شد به موازات بررسی بیشتر در پایتخت‌ها، وزیر خارجه عمان کار بر روی جزییات ایده‌های پیشنهادی را ادامه داده و برای بررسی‌های تکمیلی در اختیار دو طرف قرار دهد. زمان و مکان دور بعدی مذاکرات متعاقباً تعیین و اعلام خواهد شد.

رویترز به نقل از منبع ایرانی: زمان و مکان مذاکرات بعدی را عمان مشخص می‌کند
۱۴۰۴/۰۳/۰۲ - ۱۹:۱۳

یک منبع ایرانی به رویترز گفت که پیش‌بینی می‌شود که مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا ادامه یابد و عمان زمان و مکان آن را مشخص خواهد کرد.

عراقچی: دور پنجم مذاکرات یکی از حرفه‌ای‌ترین ادوار مذاکراتی بود
۱۴۰۴/۰۳/۰۲ - ۱۹:۰۴

عباس عراقچی وزیر خارجه ایران بعد از پایان دور پنجم مذاکرات با آمریکا گفت: مواضع ما کاملا روشن است و بر آن‌ها ایستادگی داریم. الان طرف آمریکایی درک بهتری از مواضع ما دارد.

وی گفت: وزیر خارجۀ عمان ایده‌هایی داشت و قرار شد کار کارشناسی بیشتری در پایتخت‌ها روی آن‌ها صورت بگیرد. این راهکارها می‌تواند احتمالا راهگشا باشد.

وی افزود: بعداز اعلام نظر دو طرف دور بعدی مذاکرات برگزار می‌شود.

عراقچی گفت: امیدوارم در یکی دو جلسه آینده بتوانیم به راهکارهایی برسیم که مذاکرات قابل پیشرفت باشد. با راهکارهای عمان برای رفع موانع، احتمال پیشرفت وجود دارد.

وی یادآور شد: مذاکرات پیچیده تر از این است که با چند جلسه کوتاه حل و فصل شود. در جلسات آینده به راهکارهای قابل پیشرفت می‌رسیم. هنوز در این مرحله نیستیم اما امیدواریم.

وی تصریح کرد: مذاکرات پیچیده‌تر از آن است که با یکی دو جلسه حل‌وفصل شود. همینکه در حال حاضر در مسیر معقولی قرار داریم، یک پیشرفت است.

تسنیم: مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا ادامه خواهد داشت
۱۴۰۴/۰۳/۰۲ - ۱۸:۵۷

تسنیم اعلام کرد: هنوز درباره زمان بعدی مذاکرات تصمیمی گرفته نشده و قرار است وزیر خارجه عمان زمان بعدی را مشخص کنند. ایران و آمریکا برای ادامه مذاکرات اعلام آمادگی خود را به طرف عمانی اعلام کردند.

وزیر خارجه عمان: مذاکرات پیشرفت داشت
۱۴۰۴/۰۳/۰۲ - ۱۸:۴۱

«بدر بوسعیدی» وزیر خارجه عمان پس از پایان گفتگوهای ایران و آمریکا در رم ایتالیا گفت: دور پنجم مذاکرات ایران و آمریکا امروز در رم با مقداری پیشرفت، اما بدون نتیجه‌گیری نهایی، به پایان رسید.

وی افزود: امیدواریم در روزهای آینده مسائل باقی‌مانده را روشن کنیم تا بتوانیم به سوی هدف مشترکِ دستیابی به توافقی پایدار و محترمانه پیش برویم.

آکسیوس: دور پنجم مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا پس از سه ساعت پایان یافت
۱۴۰۴/۰۳/۰۲ - ۱۸:۲۷

خبرنگار آکسیوس گفت: یک منبع آگاه می‌گوید دور پنجم مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا پس از سه ساعت پایان یافت.

بقائی: مذاکرات در سطح هیئت‌های فنی ادامه دارد
۱۴۰۴/۰۳/۰۲ - ۱۸:۲۲

اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه ایران گفت: من از محل مذاکرات در رم، در مجموعه دیپلماتیک متعلق به سلطنت عمان با شما همراه هستم. مذاکرات در سطح هیئت‌های فنی همچنان ادامه دارد. در حال حاضر، آقای دکتر عراقچی مشغول گفت‌وگو با همتای عمانی خود است.

وی افزود: رئیس هیئت مذاکره‌کننده آمریکایی، ویتکاف، به دلیل برنامه‌ پروازی، دقایقی پیش محل مذاکرات را ترک کرد. با این حال، روند گفت‌وگوها با تسهیل‌گری وزیر امور خارجه عمان همچنان میان دو هیئت ادامه دارد.

بقائی گفت: در مجموع، می‌توان گفت این دور از مذاکرات در فضایی حرفه‌ای، آرام و معقول برگزار شده است. جزئیات دقیق‌تر را پس از پایان گفت‌وگوها ارائه خواهیم کرد.

ویتکاف به دلیل برنامه‌ پروازی که داشت محل مذاکرات را ترک کرد/مذاکرات در دور پنجم ادامه دارد
۱۴۰۴/۰۳/۰۲ - ۱۸:۱۹

مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و هیئت آمریکایی همچنان ادامه دارد. در حال حاضر، وزیر امور خارجه ایران در حال گفت‌وگو و رایزنی با وزیر خارجه عمان است و قرار است این رایزنی‌ها در خصوص جزئیات فنی نیز ادامه پیدا کند.

بر پایه اطلاعات موجود، استیو ویتکاف، رئیس هیئت آمریکایی، به دلیل برنامه‌ریزی پروازی، محل مذاکرات را ترک کرده است. 

گفت‌وگوها میان هیئت‌های دو کشور همچنان ادامه دارد و اکنون در سطح کارشناسی فنی در جریان است. 

در حالی که رئیس هیئت آمریکایی به دلیل تعهدات پروازی محل مذاکره را ترک کرده، کارشناسان فنی آمریکایی همچنان در حال گفت‌وگو درباره مسائل فنی هستند.

ویتکاف مذاکرات را ترک کرد
۱۴۰۴/۰۳/۰۲ - ۱۷:۵۸

خبرنگار صداوسیما اعلام کرد «استیو ویتکاف» نماینده آمریکا مذاکرات را ترک کرده اما کارشناسان فنی آمریکایی همچنان در حال مذاکره با تیم ایران هستند.

بقائی: مذاکرات در یک فضای حرفه‌ای در حال انجام است
۱۴۰۴/۰۳/۰۲ - ۱۷:۲۶

اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه ایران درباره روند دور پنجم مذاکرات غیرمستقیم ایران-آمریکا، گفت: مذاکرات در یک فضای حرفه‌ای در حال انجام است و وزیر امور خارجه عمان در گفت‌وگوهای جداگانه با مذاکره‌کنندگان ارشد ایرانی و آمریکایی، پیام‌ها و مواضع طرفین را منتقل می‌کند. 

بقائی تصریح کرد: همه ادعاهایی که راجع به مباحث مطرح‌شده در مذاکرات، در رسانه‌های خارجی منتشر شده است، گمانه‌زنی بوده و قابل تایید نیست.

تسنیم: ادعای درخواست آمریکا برای بازدید از سایت‌های نظامی ایران کذب است
۱۴۰۴/۰۳/۰۲ - ۱۷:۱۵

ادعای «درخواست امریکا برای بازدید از سایتهای نظامی ایران» و «نقل قول از وزیر خارجه عراق مبنی بر اینکه ایران باید عراق را ترک کند» اساسا کذب است.

خبرنگار صداوسیما:‌ دو ساعت از مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا می‌گذرد و همچنان در جریان است
۱۴۰۴/۰۳/۰۲ - ۱۷:۰۱

خبرنگار صداوسیما مستقر در رم ایتالیا در گزارشی عنوان کرد که دو ساعت از مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا می‌گذرد و همچنان این گفتگوها در جریان است.

رایزنی وزیران امور خارجه ایران و عمان در ایتالیا
۱۴۰۴/۰۳/۰۲ - ۱۶:۲۶

«سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و «بدر البوسعیدی» وزیر امور خارجه عمان با یکدیگر در رم دیدار و رایزنی کردند.

وزیر خارجه عمان نقش میانجی را در مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا ایفا می‌کند.

عراقچی که برای شرکت در پنجمین دور مذاکرات غیرمستقیم ایران-آمریکا به ایتالیا سفر کرده است، پیش از ظهر امروز با استقبال «محمدرضا صبوری» سفیر جمهوری اسلامی ایران در ایتالیا و حجه‌الاسلام «محمدحسین مختاری» سفیر جمهوری اسلامی ایران در واتیکان، وارد رم شد.

بقایی: دیدگاه ایران درباره مواضع متناقض آمریکا و تحریم‌ها را ابتدای مذاکرات مطرح خواهیم کرد
۱۴۰۴/۰۳/۰۲ - ۱۵:۳۰

اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران درباره آخرین جزئیات دور پنجم مذاکرات ایران و آمریکا آن را تداوم روند مذاکراتی دانست و گفت: مواضع ضدونقیض و تداوم تحریم‌های آمریکا علیه ایران حتماً در ابتدای گفت‌وگوهای غیرمستقیم، به‌صورت کاملاً صریح و جدی با طرف مقابل مطرح خواهد شد.

وی افزود: این دور در واقع ادامه روندی است که از بیست‌وسوم فروردین در مسقط عمان آغاز شد و بنابراین از این حیث، ادامه یک فرایند محسوب می‌شود. در عین حال، طبیعی است که هر دوره از مذاکرات، حساسیت‌ها و مختصات خاص خودش را داشته باشد؛ به‌ویژه با توجه به مواضع ضدونقیض و متناقضی که طی این یک هفته از سوی مقامات مختلف آمریکایی شنیده‌ایم.

وی با اشاره به دور جدید تحریم‌ها علیه جمهوری اسلامی ایران، گفت: طبیعی است که این مباحث حتماً در ابتدای گفت‌وگوهای غیرمستقیم، به‌صورت کاملاً صریح و جدی با طرف مقابل مطرح خواهد شد.

آغاز دور پنجم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در رم
۱۴۰۴/۰۳/۰۲ - ۱۵:۲۷

پنجمین دور مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا به ریاست سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه کشورمان و استیو ویتکاف، نماینده رئیس جمهور آمریکا در امور خاورمیانه با میانجی‌گری عمان در شهر رم ایتالیا آغاز شد.

ورود هیئت آمریکایی به محل مذاکرات
۱۴۰۴/۰۳/۰۲ - ۱۴:۵۸

هیئت آمریکایی مذاکره کننده با ایران به محل مذاکرات در سفارت عمان در رم وارد شد.

ورود هیئت مذاکره‌کننده ایرانی به محل مذاکرات در رم
۱۴۰۴/۰۳/۰۲ - ۱۴:۵۵

هیئت مذاکره‌کننده ایرانی به محل مذاکرات در رم وارد شد.

سی‌ان‌ان: ایرانی ها می گویند مذاکرات به نتیجه نمی رسد
۱۴۰۴/۰۳/۰۲ - ۱۴:۰۹

دو منبع ایرانی به سی‌ان‌ان گفته‌اند که بعید به نظر می‌رسد این مذاکرات به توافقی منجر شود، چرا که آمریکا بر این اصرار دارد که تهران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را برچیند — خواسته‌ای که مقامات ایرانی می‌گویند باعث فروپاشی مذاکرات هسته‌ای خواهد شد.

منابع افزودند که مشارکت ایران در مذاکرات رم صرفاً با هدف ارزیابی موضع جدید واشنگتن است، نه پیگیری یک پیشرفت احتمالی.

مختصر بودن هیئت مذاکره کننده نشان می‌دهد صحبت درباره امور فنی نیست
۱۴۰۴/۰۳/۰۲ - ۱۴:۰۲

شکل هیئت ایرانی در رم برخلاف دو دور قبلی که کارشناسان فنی در عمان حضور داشتند؛ امروز مختصر بودن هیئت در رم ایتالیا نشان می‌دهد صحبت درباره امور فنی را نخواهیم داشت.

عزیمت تیم ایرانی به سمت هتل قبل از مذاکرات
۱۴۰۴/۰۳/۰۲ - ۱۳:۵۹

عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران عازم محل مذاکرات شده و قرار است پیش از آغاز مذاکرات با «بدر بوالسعیدی»، وزیر امور خارجه عمان، میانجی مذاکرات، ملاقات کند.

حوالی ساعت ۱۴:۳۰ تا ۱۵ مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا آغاز می‌شود
۱۴۰۴/۰۳/۰۲ - ۱۳:۵۸

حوالی ساعت ۱۴:۳۰ تا ۱۵ به وقت ایران مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در رم پایتخت ایتالیا آغاز خواهد شد.

تخت‌روانچی: مواضع آمریکایی‌ها متناقض است
۱۴۰۴/۰۳/۰۲ - ۱۳:۵۶

«مجید تخت روانچی» معاون سیاسی وزیر امور خارجه ایران در گفت‌وگو با نشریه آلمانی به مسائل متعدد سیاست خارجی ایران، از جمله مذاکرات ایران و آمریکا پرداخت.

او در گفت‌وگوی خود با نشریه آلمانی «اشپیگل» که امروز جمعه منتشر شده است، تصریح کرد: «مقامات آمریکایی در مورد مسئله هسته‌ای متناقض صحبت می‌کنند. برای مثال، یک ماه و نیم پیش، آقای ویتکاف پرسید که آیا ما با غنی‌سازی اورانیوم ۳.۶۷ درصد موافق هستیم یا خیر. سپس او ناگهان موضع خود را تغییر داد. او در مصاحبه‌ای گفت که ایالات متحده با هیچ غنی‌سازی، حتی با یک درصد، موافق نیست. این هرگز در گفت‌وگوهای ما مطرح نبود. این فراتر از چیزی است که ما آماده مذاکره در مورد آن هستیم.»

تخت‌روانچی در پاسخ به سوال اشپیگل درباره احتمال شکست مذاکرات پیش از «آغاز جدی آن‌ها» گفت: «هنوز نمی‌توان با قطعیت در این مورد نظر داد. اما نحوه‌ انجام این مذاکرات توسط آمریکایی‌ها تا حدودی عجیب است. آن‌ها دائماً موضع خود را تغییر می‌دهند. گاهی اوقات می‌شنویم که رئیس‌جمهور ترامپ می‌گوید خواهان توافق با ایران است، یک یا ۲ روز بعد ایران را تهدید می‌کند. آمریکایی‌ها باید تصمیم بگیرند که آیا خواهان توافق هستند یا رویارویی؟ آن‌ها نمی‌توانند هر دو را داشته باشند.»

معاون سیاسی وزیر امور خارجه ایران در پاسخ به سوال دیگری درباره خطوط قرمز واشنگتن و تهران در مذاکرات جاری تصریح کرد: «از آمریکایی‌ها بپرسید! تا جایی که به ایران مربوط می‌شود، حقوق تضمین‌شده ایران در پیمان منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای، به‌ویژه حق غنی‌سازی مواد هسته‌ای برای اهداف صلح‌آمیز باید محترم شمرده شود.»

چیزهایی وجود دارند که ارزش آن‌ها از پول بیشتر است

او همچنین در پاسخ به سوالی ادعایی درباره مزایای «دست کشیدن از برنامه هسته‌ای» برای اقتصاد و «انزوای» ایران در بین کشورهای غربی گفت: «کشوری را به من معرفی کنید که پس از حل و فصل اختلافاتش با آمریکا، در وضعیت اقتصادی بسیار خوبی قرار دارد! همه آن‌ها در بحران اقتصادی عمیقی گرفتارند.»

خبرنگار اشپیگل از تخت‌روانچی پرسید: «منظور شما عراق و افغانستان است؟» که او گفت: من نام کشوری را نمی‌برم. حل‌وفصل اختلافات با آمریکا ممکن است دسترسی به چیزهای مشخصی را بدهد...

معاون سیاسی وزیر امور خارجه ایران همچنین در پاسخ به اظهارات خبرنگار نشریه آلمانی درباره مزایای دست کشیدن ایران از برنامه هسته‌ای خود و «حل اختلافات خود با آمریکا»، مزایایی همچون «دسترسی به ساختار مالی بین‌المللی» افزود: «اما این هیچ مشکل اقتصادی را حل نمی‌کند. چیزهایی وجود دارند که ارزششان از پول بیشتر است و نمی‌توان آن‌ را با پول سنجید. دستاوردهای حوزه انرژی هسته‌ای بهای سنگینی داشتند. در درجه اول جان دانشمندان ما که به همین دلیل ترور شدند.»

او در پاسخ به سوالی درباره دلیل مخالفت ایران با قطع غنی‌سازی اورانیوم و واردات آن از کشوری خارجی تصریح کرد: «چون نمی‌توانیم به کمک‌های خارجی تکیه کنیم. در طول ۵۰ سال گذشته، بارها از دسترسی به مواد هسته‌ای محروم شده‌ایم. ما باید خودکفا باشیم. ما در حال حاضر مواد غنی‌شده را به شکل سوخت از روسیه برای نیروگاه هسته‌ای بوشهر دریافت می‌کنیم. ایالات متحده و سایر کشورها نگران این هستند که ایران ممکن است فعالیت‌های نظامی هسته‌ای را دنبال کند. این نگرانی می‌تواند به سرعت برطرف شود. به عنوان بخشی از توافق‌نامه‌های ایمنی ما، آژانس بین‌المللی انرژی اتمی می‌تواند هر زمان و هر کجا که بخواهد، بیاید. اگر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تأیید کند که ایران از مواد هسته‌ای خود برای اهداف صلح‌آمیز استفاده کرده است، ایالات متحده چه کسی است که این برنامه هسته‌ای را ممنوع کند؟»

او همچنین در پاسخ به سوالی درباره اظهارات برخی از مقامات ایرانی پیرامون توانایی ایران برای ساخت سلاح هسته‌ای و فتوای رهبر معظم انقلاب اسلامی در برابر آن، گفت: «ما به دنبال بمب نیستیم و کسی را تهدید نمی‌کنیم. هر چیز دیگری تبلیغاتی گسترده از سوی اسرائیل است.»

معاون سیاسی وزیر امور خارجه ایران در پاسخ به سوالی درباره چرایی غنی‌سازی اورانیوم با خلوص ۶۰ درصد توسط ایران افزود: «مناطقی وجود دارند که غنی‌سازی ۶۰ درصدی در آنها ضروری است، مثلاً برای اهداف علمی، تحقیقاتی و فعالیت‌های هسته‌ای صلح‌آمیز. تا زمانی که استفاده صلح‌آمیز باشد، هیچ مخالفتی با آن وجود ندارد.»

او در واکنش به اظهارات سیاسی خبرنگار اشپیگل درباره «عدم احساس امنیت اسرائیل در پی وجود مدت زمان اندک ایران برای رسیدن به سلاح هسته‌ای» تأکید کرد: «سلاح‌های هسته‌ای بخشی از دکترین امنیتی ما نیستند، اسرائیل بین ۲۰۰ تا ۳۰۰ کلاهک هسته‌ای دارد. اسرائیل دیگران را تهدید می‌کند، نه برعکس. چگونه می‌توانید ادعا کنید که ایران اسرائیل را تهدید می‌کند؟ در واقع، اسرائیل به ایران حمله کرده است.»

پیام بقائی از رم: مصمم به صیانت از حقوق و منافع ملت ایران هستیم
۱۴۰۴/۰۳/۰۲ - ۱۳:۵۵

«اسماعیل بقائی» سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران روز جمعه و در آستانه آغاز دور پنجم گفت‌وگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا در پایتخت ایتالیا نوشت: برای ادامه روند مذاکراتی که در روز ۲۳ فروردین ۱۴۰۴ (۱۲ آوریل ۲۰۲۵) در مسقط شروع کردیم، وارد رم شدیم.

سخنگوی وزارت خارجه ایران در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: ما در حالی وارد دور پنجم مذاکرات می‌شویم که هدف ما و چهارچوب‌های تعیین‌شده برای رسیدن به آن ثابت است.

او در پایان نوشت: برنامه هسته‌ای ایران حاصل استقامت، پایمردی و مقاومت طولانی‌مدت ملتی است که به دستاوردی که با تحمل زحمت بسیار به دست آورده است افتخار می‌کند و از نمایندگانش توقع دارد برای صیانت از حقوق و منافع ملت ایران قاطع و ثابت قدم گام بردارد.

عراقچی وارد رم شد
۱۴۰۴/۰۳/۰۲ - ۱۱:۳۲

«سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران روز جمعه و به‌منظور شرکت در پنجمین دور گفت‌وگوهای غیرمستقیم تهران-واشنگتن، وارد رم شد.

در این دوره از گفت‌وگوها نیز ریاست هیأت ایران بر عهده عراقچی است و هیأت آمریکایی نیز به ریاست «استیو ویتکاف» مذاکره‌کننده ارشد این کشور در این نشست شرکت خواهد کرد. در مذاکرات امروز، «مایکل آنتون» مدیر برنامه‌ریزی سیاسی وزارت خارجه آمریکا نیز که به نوعی ریاست تیم کارشناسی آمریکا را نیز بر عهده دارد، ویتکاف را همراهی می‌کند.

پیش‌بینی می‌شود که این مذاکرات به مانند دور دوم مذاکرات در یکی از مکان‌های دیپلماتیک متعلق به سفارت عمان در رم برگزار شود.

طبق برنامه‌ریزی انجام شده، وزیر خارجه ایران پیش از آغاز رسمی مذاکرات، با وزیر خارجه عمان به عنوان واسط و میانجی این مذاکرات نیز دیدار و رایزنی می‌کند.

پنجمین دوره مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا امروز در حالی در ایتالیا برگزار می‌شود که موضوع غنی‌سازی در ایران به یکی از چالش‌های مهم این مذاکرات تبدیل شده است.

آمریکایی‌ها بر توقف غنی‌سازی در ایران اصرار دارند اما مقامات ایران تاکید کرده‌اند که غنی‌سازی، یک خط قرمز برای تهران است و موضوعی نیست که قابل مذاکره باشد.

اعلام ساعت برگزاری دور پنجم مذاکرات ایران و آمریکا
۱۴۰۴/۰۳/۰۲ - ۱۱:۱۸

پنجمین دور از مذاکرات غیرمستقیم میان جمهوری اسلامی ایران و ایالات متحده آمریکا روز جمعه، دوم خرداد ۱۴۰۴ (۲۳ مه ۲۰۲۵)، در شهر رم، پایتخت ایتالیا برگزار خواهد شد. بر اساس گزارش‌های دریافتی، این مذاکرات از ساعت ۱۳ به وقت محلی آغاز می‌شود.

عراقچی خطاب به آمریکایی‌ها: زمان تصمیم‌گیری فرا رسیده است
۱۴۰۴/۰۳/۰۲ - ۱۱:۱۵

سید عباس عراقچی در آستانه برگزاری دور پنجم گفتگوهای ایران و آمریکا در مطلبی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: برای دور پنجم مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا عازم رم هستم ،یافتن مسیر دستیابی به توافق، معادله پیچیده‌ای نیست:
سلاح هسته‌ای صفر = توافق داریم.

غنی‌سازی صفر = توافقی در کار نیست.

وی خطاب به آمریکایی‌ها تاکید کرد: زمان تصمیم‌گیری فرارسیده است...

ادامه تحریم‌ها علیه ایران، بیش از پیش جدیت آمریکا در مسیر ‎دیپلماسی را زیر سؤال می‌برد
۱۴۰۴/۰۳/۰۲ - ۱۰:۴۰

اسماعیل بقائی در مطلبی در شبکه اجتماعی ایکس با اشاره به تداوم تحریم‌های آمریکا علیه ایران نوشت: وزارت خارجه مارکو روبیو با تسری تحریم‌های آمریکا به بخش ساخت‌وساز، رکورد جدیدی را در تاریخ طولانی دشمنی و اقدامات قهرآمیز غیرقانونی آمریکا علیه ملت ایران رقم زد. این اقدام، شرورانه، غیرقانونی و ضد انسانی است.

وی تاکید کرد: تحریم‌های چندلایه آمریکا هدفی جز محروم‌سازی تک‌تک شهروندان ایرانی از حقوق بنیادین بشری نداشته‌ است و بنابراین جنایت علیه بشریت محسوب می‌شوند.

این دیپلمات ارشد جمهوری اسلامی ایران گفت: استمرار تحریم‌های آمریکا علیه ایران صرفاً مؤید این باور عمیق مردم ایران است که سیاستگزاران آمریکایی از هیچ شرارتی برای کارشکنی در مسیر توسعه و پیشرفت ایران فروگذار نمی‌کنند.

بقائی با بیان این‌که در آستانه دور پنجم مذاکرات، این اقدام بیش از پیش اراده و جدیت آمریکا در مسیر ‎دیپلماسی را زیر سؤال می‌برد، اظهار کرد: مردم ما مصمم هستند که در برابر چنین کینه‌توزی غیرمنطقی‌ای محکم و ثابت قدم بمانند.

عراقچی در راه رم
۱۴۰۴/۰۳/۰۲ - ۱۰:۳۹

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران جهت شرکت در پنجمین دور مذاکرات غیرمستقیم ایران-آمریکا راهی رم شده است.

سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران صبح امروز جمعه در راس هیاتی رسمی برای شرکت در پنجمین دور مذاکرات غیرمستقیم ایران- آمریکا عازم رم پایتخت ایتالیا شد.

قرار است پنجمین دوره مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا امروز ظهر در رم برگزار شود.

این مذاکرات به مانند چهار دور قبلی به میانجیگری عمان برگزار خواهد شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۴۷
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۹۶
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۳۳ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۲
کاش نظر مردم ایران و آمریکا هم در سرنوشت مذاکرات تاثیر داشت
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۳۰ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۲
از طریق صندوق انتخابات تاثیر دارن
محمد
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۳۲ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۲
لطف میکردی و نظرت رو میگفتی
ناشناس
| Spain |
۱۸:۴۶ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۲
نظر من رسیدن به توافق تحت هر شرایطی است .
فشار اقتصادی کمر شکن حاکم فقط با توافق برطرف میشود
ناشناس
| Germany |
۱۹:۱۵ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۲
مردم چه کاره اند؟؟!!!!!!!!!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۰۲ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۲
دو هزار و شونصد سال بعد،هراتچی زاده وزیر واخ گفت مذاکرات خوبی داشتیم و عمان هم نظرات خوبی داشت،باید ببینیم در آینده،چه اتفاقی خواهد افتاد!!!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۴۹ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۲
با امید به خدا ایشالا موفق باشید
پاسخ ها
ناشناس
| Spain |
۱۸:۴۷ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۲
با ایشالا ماشالا کار درست نمیشه
باید منطقی و عقلانی رفتار کرد
ناشناس
| Spain |
۱۹:۰۶ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۲
نوشابه شده ۶۰ هزار تومن
کدوم موفقیت ؟!!!!
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۵۸ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۲
شیعه گفتار نمیشه و نخواهد شد
مرگ بر اسرائیل و آمریکا و انگلیس
پاسخ ها
ناشناس
| United Arab Emirates |
۱۵:۱۹ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۲
مردم میخواهند زندگی کنند لز خودت مایه بگذار
ناشناس
| Spain |
۱۸:۴۸ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۲
فعلا که همه چیز به ضرر ماهاست
ناشناس
| Germany |
۱۹:۵۶ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۲
می رفتی غزه. کسی که جلوت رو نگرفته بود !
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۰۳ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۲
بحث های فومیتی و مذهبی،در مباحث کلان و ملی،مشکلی را حل نمیکنه!
فرودکوشکی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۴۷ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۲
گرفتاری ندارد آقای عراقچی
آمریکا دنبال ایران ضعیف است
پس قوی باش ومشاوره نکن. چون حاصلی ندارد. چون یک طرف شیطان است
با شیطان باید جنگید باید قوی بود
پاسخ ها
ناشناس
| United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland |
۱۵:۲۷ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۲
جوری میفرمایید آقای عراقچی که انگار اختیارات کامل دارند، نامه رسانی بیش نیستند
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۴۳ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۲
مشاوره؟
مذاکره؟
ناشناس
| Austria |
۱۷:۵۸ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۲
به کسی که ایشون رو فرستاده اونجا برا مذاکره بگید برش گردونه
مگه اختیاری داره ؟
ناشناس
| Austria |
۱۷:۵۸ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۲
البته ایشون نرفته برا مشاوره
پولی که میگیری برا کامنت حلال نیست با این سطح سواد
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۰۵ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۲
آقای کوشکی کد ملی خودت را هم بنویس،حتما یه جایی به درد میخوره!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۵۰ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۲
دقیقا
عادل
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۲:۱۰ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۲
دعای یک ملت پشت سر شماست بخواست خداوند از این امتحان سر بلند بیرون میاین
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۰۰ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۲
با دعا چیزی حل نمیشه
ناشناس
| Spain |
۱۸:۴۹ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۲
از طرف خودت حرف بزن نه ملت
ناشناس
|
Canada
|
۰۳:۰۴ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۲
پیچ میچ نداره. صهیونیست های حاکم بر آمریکا میگن ایران غنی سازی نداشته باشه وگرنه بهش حمله می کنیم و خیلی تابلو هم با سران رژیم تروریستی صهیونی رفت و آمد می کنند. ایران اگر میتونه که باید بمب اتم را بسازه تا اینها را سر جاشون بنشونه اگر به هر دلیل حال چه توانمدی علمی است یا معذوریت مذهبی، دست کم باید تسلیحات دیگه اش را انقدر افزایش بده که هر نوع حمله ای برای این سگ های هار و وحشی پرهزینه باشه.
پاسخ ها
ناشناس
| Austria |
۱۷:۵۹ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۲
جنابعالی یا برگرد ایران یا فیلتر شکن تو خاموش کن بعد نظر بده
ناشناس
| Sweden |
۱۹:۰۶ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۲
مردم ایران هم غنی سازی نمی خواهند
ناشناس
|
United States of America
|
۰۶:۱۴ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۲
این دور، دور تسلیم شدن با نشدن هستش.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۰۲ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۲
ازکدام امریکا حرف میزنید، امریکایی که نماینده ان قبل از اینکه به رئیس جمهورش گزارش دهد باید بلافاصله به نماینده اسرائیل گزارش دهد که دیگه امریکا نیست. امریکا داره سیا ستهای اسرائیل را پیاده میکنه و از خودش اراده ای ندارد.
پاسخ ها
ناشناس
| Austria |
۱۸:۰۰ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۲
ناراحتی جمع کن برو با روسیه مذاکره کن
ناشناس
|
Germany
|
۰۸:۳۰ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۲
امام رضا علیه السلام و احمد بن موسی علیه السلام پشت و پناهتون. پای خون شهدا وایستین و برای کشور عزت و آبرو در این دنیای فانی بسازید جلوی آمریکای جنایتکار و اسرائیل غاصب.
یوم ندعوا کل اناس بامامهم. ان شاء الله امام ما دنیا و قیامت اهل بیت و امام حسین علیهم السلام باشن نه یزید (ترامپ) و شمر (نتانیاهو) ...
پاسخ ها
ناشناس
| Austria |
۱۸:۰۱ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۲
به کسی که به با فیلتر شکن میاد اینجا نمیخوره این مدل حرف زدن
خاموش کن برادر خاموش کن
یا جمع کن برگرد ایران
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۴۵ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۲
خب بفرمایید تا الان چی دادیم چی گرفتیم که حالا این پیچ مونده رد کنیم.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۳۵ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۲
جیزی که تا الان دادیم مشخصه، هزینه تریلیون دلاری برای غنی سازی. چیز هم که گرفتیم نداشتن برق و گاز و ...
ناشناس
| Austria |
۱۶:۴۲ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۲
منظورش اینه یه پیچ مونده تا پیچ بعدی
ناشناس
| Spain |
۱۸:۵۰ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۲
سرمایه هامون رفته و برق هم نداریم و بیابانی شدیم
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت