پاپ لئو خواستار اجازه ورود کمک‌ها به غزه شد

پاپ لئو چهاردهم در اولین خطابه عمومی هفتگی خود به عنوان رهبر جدید کاتولیک‌های جهان خواستار آتش‌بس فوری در نوار غزه و لغو محاصره این باریکه به منظور اجازه یافتن ورود کمک‌های بشردوستانه به آنجا شد.
کد خبر: ۱۳۰۶۹۳۹
|
۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۶:۲۰ 21 May 2025
|
726 بازدید

پاپ لئو خواستار اجازه ورود کمک‌ها به غزه شد

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، پاپ لئو چهاردهم امروز (چهارشنبه) در سخنرانی خطاب به مستمعین در میدان سنت پیتر واتیکان از بابت تداوم خشونت‌های ویرانگر در نوار غزه و جلوگیری از ورود کمک‌های بشردوستانه به این باریکه اظهار نگرانی کرد.

پاپ لئو چهاردهم در این سخنرانی گفت: «من درخواست موکد خودم به منظور آنکه اجازه به ورود کمک‌های بشردوستانه مناسبی به این باریکه داده شده و درگیری‌ها پایان یابند تکرار می‌کنم؛ درگیری‌هایی که به خاطرش کودکان، سالمندان و بیماران هزینه‌ای سهمگین می‌دهند.»

پاپ لئو چهاردهم که نام اصلی او کاردینال «رابرت پرِووست» است روز هشتم ماه مه در پی درگذشت «پاپ فرانسیس» به رهبری کلیسای کاتولیک برگزیده شد. او چند بار در هفته‌های اول شروع به کارش به عنوان پاپ جدید به وضعیت نوار غزه اشاره کرده است.

او روز یکشنبه هم در واکنش به تداوم جنایات صهیونیست‌ها علیه فلسطینی‌ها خاطرنشان کرد: «من عمیقا به سبب اتفاقاتی که در نوار غزه رخ می‌دهند غمگین هستم.‌ای کاش آتش‌بس فوری برقرار شود! بگذارید کمک‌های بشردوستانه به مردم غیرنظامی مصیبت‌زده عرضه شوند و همه گروگان‌ها (اسرای صهیونیست) آزاد شوند.»

در حالی که «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور ایالات متحده روز دوشنبه گفت پاپ لئو چهاردهم برای میزبانی کردن از مذاکرات صلح روسیه و اوکراین اظهار تمایل کرده، اما این رهبر کاتولیک‌های جهان اشاره‌ای به جنگ اوکراین در سخنرانی خود نکرد.

در حالی که رژیم صهیونیستی روز دوشنبه مدعی اجازه دادن به ورود کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه بعد از ۱۱ هفته محاصره این باریکه شده بود، اما سازمان ملل اعلام کرد تا روز سه‌شنبه هیچ کمک بشردوستانه‌ای در غزه توزیع نشده است.

پاپ جدید گفت که وضعیت در نوار غزه «هر چه بیشتر نگران‌کننده و غم‌انگیزتر می‌شود.»

این در حالی است که پاپ فرانسیس که روز ۲۱ آوریل درگذشت نیز در آخرین ماه‌های قبل از درگذشتش انتقاد‌های خود از حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه را تشدید کرده بود.

او در ماه ژانویه وضعیت نوار غزه را «بسیار جدی و شرم‌آور» خواند در حالی که ۲ ماه قبل از آن نیز خواستار بررسی وقوع نسل‌کشی علیه فلسطینی‌ها توسط جامعه بین‌المللی شد.

رژیم صهیونیستی در تصمیمی که نشان دهنده ناخرسندی از مواضع پاپ فرانسیس و واتیکان بود، مقام سطح بالایی را برای شرکت در مراسم تشییع جنازه او نفرستاد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت