پایان فرار ۸ ساله قاتل متواری شهروند اصفهانی

جانشین فرمانده انتظامی استان اصفهان گفت: متهمی که در سال ۹۵ شهروندی را در اصفهان به قتل رسانده و به خارج از کشور متواری شده بود در عملیات مأموران پلیس اطلاعات دستگیر شد.
کد خبر: ۱۲۹۸۸۲۴
| |
3445 بازدید

پایان فرار ۸ ساله قاتل متواری شهروند اصفهانی

به گزارش تابناک اصفهان به نقل از خبرگزاری پلیس سردار محمدرضا هاشمی فر بیان داشت: پس از وقوع قتل شهروندی در سال ۹۵ در شهر اصفهان با سلاح گرم و متواری شدن قاتل، بررسی موضوع به صورت ویژه در دستور کار مأموران انتظامی این فرماندهی قرار گرفت.

جانشین فرمانده انتظامی استان ادامه داد: در بررسی‌های اولیه مأموران مشخص شد قاتل که به انگیزه سرقت اموال مقتول دست به این جنایت زده بود، پس از ارتکاب جرم به صورت غیر قانونی از کشور متواری می‌شود.

این مقام ارشد انتظامی افزود: در این راستا با کار اطلاعاتی و رصد هوشمندانه مأموران پلیس در سازمان اطلاعات فرماندهی انتظامی استان مشخص شد متهم پس از ورود با کشور، با جعل مدارک هویتی در یکی از استان‌های جنوبی مخفی شده است.

سردار هاشمی فر تصریح کرد: مأموران ضمن هماهنگی قضائی و با شناسایی مخفیگاه متهم به استان مورد نظر اعزام و در عملیاتی هماهنگ وی را پس از ۸ سال زندگی مخفیانه دستگیر و برای انجام اقدامات قانونی به مرجع قضائی تحیل دادند. 

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت