به گزارش تابناک به نقل از مهر، گوشی تلفن همراه دانشجویان تا سقف ۲۵ میلیون تومان و لپتاپ نیز تا سقف ۵۰ میلیون تومان بیمه خواهند شد.
حسین سیمایی در مراسم امضای این تفاهمنامه، گفت: حادثه تلخ درگذشت مرحوم «امیرمحمد خالقی» که هنوز تلخی آن در خاطر همگان باقی است، ما را بر آن داشت تا به فکر بیمه کردن تلفن همراه و لپ تاپ دانشجویان باشیم تا در صورت بروز حوادث مشابه، دانشجویان عزیز به خاطر حفظ این اموال با خطر مواجه نشوند.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری افزود: پس از بررسیها و مذاکرات گسترده با شرکتهای مختلف بیمه، در نهایت به همکاری با شرکت بیمه پارسیان رسیدیم و روز سهشنبه این تفاهمنامه به امضا رسید.
وی خاطر نشان کرد: بر اساس این تفاهمنامه، گوشی تلفن همراه دانشجویان تا سقف ۲۵ میلیون تومان و لپتاپ نیز تا سقف ۵۰ میلیون تومان بیمه خواهند شد.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: از ۱۵ فروردینماه سال آینده (۱۴۰۴) سامانهای معرفی خواهد شد که دانشجویان میتوانند با ثبت مشخصات تلفن همراه و لپتاپ خود و نیز وارد کردن شماره دانشجویی در آن، پیامکی دریافت کنند که تائیدیه بیمه تجهیزات آنها خواهد بود.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.