تعداد بازدید : 267
کد خبر:۱۲۹۴۵۷۹
کد خبر:۱۲۹۴۵۷۹
4361 بازدید
تاریخ انتشار: ۰۷:۰۰ | ۱۴۰۴/۰۱/۱۱
31 March 2025
ته چین؛

نحوه انتخاب انبه رسیده

انبه میوه‌ای استوایی و شیرین با بافتی نرم و آبدار است که در انواع دسرها، اسموتی‌ها و سالادها استفاده می‌شود. طعم آن ترکیبی از شیرینی و لطافت است که بسته به میزان رسیدگی، از کمی ترش تا بسیار شیرین متغیر است. انتخاب انبه مناسب تأثیر زیادی در طعم و کیفیت نهایی غذا دارد. برخلاف تصور رایج، رنگ انبه معیار مناسبی برای تشخیص میزان رسیدگی آن نیست، بلکه باید با لمس کردن و بررسی بافت میوه انتخاب شود. هرچه انبه نرم‌تر باشد، رسیده‌تر و شیرین‌تر است. برای آشنایی با روش دقیق انتخاب بهترین انبه، ویدئو را در تابناک مشاهده کنید.
گزارش خطا
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.