خط و نشان کانادا برای آمریکا

دوگ فورد، استاندار آنتاریوی کانادا اعلام کرد که این استان اضافه بهای ۲۵ درصدی بر صادرات برق به سه ایالت میشیگان، مینه‌سوتا و نیویورک آمریکا اعمال خواهد کرد.
کد خبر: ۱۲۹۳۶۲۱
| |
3186 بازدید
خط و نشان کانادا برای آمریکا

به گزارش تابناک به نقل از مهر، استاندار آنتاریوی کانادا از اعمال افزایش ۲۵ درصدی بهای برق صادراتی به سه ایالت آمریکا خبر داد.

به گفته وی، حتی این احتمال وجود دارد که آنتاریو به طور کلی انتقال برق به این سه ایالت را متوقف کند. فورد گفته است که مصرف‌کنندگان برق در این ایالت‌ها باید انتظار داشته باشند که فیش برق‌شان ماهانه به طور متوسط ۱۰۰ دلار کانادا (۶۹ دلار آمریکا) افزایش پیدا کند و این روند تا زمانی که جنگ تجاری آمریکا علیه کانادا متوقف نشود، ادامه خواهد یافت.

فورد در موقعیت‌های مختلف اعلام کرده است که برای افزایش بها یا حتی سخت گیری‌های بیشتر در صورت عدم تغییر فوری شرایط، درنگ نخواهد کرد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت