میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

توصیه جالب سخنگوی طالبان به ترامپ

سخنگوی حکومت سرپرست طالبان در افغانستان تجهیزات باقی‌مانده آمریکا را غنیمت جنگی دانست و از رئیس‌جمهور آمریکا خواست تا اطلاعات خود را درباره افغانستان کامل کرده و اظهارات احساسی نداشته باشد.
کد خبر: ۱۲۹۱۸۸۱
| |
4586 بازدید
توصیه جالب سخنگوی طالبان به ترامپ

ذبیح‌الله مجاهد، سخنگوی حکومت سرپرست طالبان، تجهیزات نظامی باقی‌مانده آمریکا در افغانستان را غنیمت جنگی توصیف کرد و از دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا، خواست که اطلاعات خود را درباره افغانستان تکمیل کند و اظهارات احساسی نداشته باشد.

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری صدای افغان (آوا)، مجاهد در گفت‌و‌گو با تلویزیون دولتی افغانستان، حضور نیرو‌های چینی در پایگاه بگرام را تکذیب و تأکید کرد این پایگاه کاملاً تحت کنترل حکومت سرپرست طالبان قرار دارد.

وی همچنین از ازبکستان خواست تا بالگرد‌های افغانستان را که در این کشور نگهداری می‌شود، بازگرداند.

سخنگوی حکومت سرپرست طالبان گفت برخی کشور‌ها به دلیل ملاحظات در روابط خود با آمریکا، هنوز به‌طور رسمی ارتباط خود با حکومت طالبان را اعلام نکرده‌اند، اما در عمل با این حکومت در تماس هستند.

مجاهد اظهار داشت: حکومت سرپرست طالبان، آمریکا را به دلیل ویرانی‌هایی که طی ۲۰ سال گذشته در افغانستان برجای گذاشته، پاسخگو خواهد کرد.

این اظهارات در حالی مطرح شده است که دونالد ترامپ بار‌ها خواستار بازگرداندن تجهیزات نظامی آمریکا از افغانستان شده است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات