صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

ارتقای سطح مبادلات اقتصادی و تجاری ایران و قزاقستان

معاون اول رئیس‌جمهور در جریان سفر به قزاقستان برای شرکت در اجلاس اوراسیا با نخست وزیر این کشور دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
کد خبر: ۱۲۸۶۱۰۵
| |
2709 بازدید
ارتقای سطح مبادلات اقتصادی و تجاری ایران و قزاقستان

محمدرضل عارف در این دیدار با اشاره به اشتراکات فرهنگی و تمدنی دو کشور بر ضرورت ارتقاء سطح همکاری اقتصادی و تجاری دو کشور و فعال‌تر شدن کمیسیون‌های مشترک تاکید کرد.

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، معاون اول رئیس‌جمهور ایران همچنین با اشاره به زمینه‌های توسعه همکاری‌های دو کشور در حوزه‌های فرهنگی و گردشگری از نخست وزیر قزاقستان برای شرکت در اجلاس خزر که اواخر بهمن‌ماه در تهران برگزار می‌شود، دعوت کرد.

عارف همچنین با اشاره به پیشرفت کشور ایران در حوزه فناوری اطلاعات گفت: جمهوری اسلامی ایران آمادگی دارد تجربیات خود را در زمینه فناوری‌های نوظهور به کشور‌های همسایه منتقل کند.

نخست وزیر قزاقستان نیز در این دیدار با تبریک سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران بر تقویت کمیسیون‌های مشترک دو کشور تأکید کرد.

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات
آخرین اخبار