صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

خفت‌گیرهای پیرزنان تهرانی دستگیر شدند

فرمانده انتظامی شهرستان اسلامشهر از انهدام یک باند سرقت متشکل از ۲ مرد و یک زن خبر داد که طلاهای زنان سالخورده را به روش خفتگیری سرقت می‌کردند.
کد خبر: ۱۲۷۸۴۳۱
| |
3336 بازدید
خفت‌گیرهای پیرزنان تهرانی دستگیر شدند

محمدرضا علیزاده اسلامشهر در استان تهران اظهار داشت: در پی شکایت جمعی از زنان سالخورده اسلامشهری در خصوص سرقت طلاهای آنان در یک هفته گذشته، بررسی موضوع به صورت جدی از سوی کارآگاهان پلیس آگاهی شهرستان اسلامشهر آغاز شد.

به گزارش «تابناک» به نقل از همشهری آنلاین وی افزود: اعضای این باند سرقت ۳ نفره متشکل از ۲ مرد و یک زن با استفاده از ۲ دستگاه خودرو تیبا و پراید سفیدرنگ، با تردد در مناطق مختلف اسلامشهر، زنان سالخورده را در قالب مسافر بر شخصی سوار خودرو کرده و به بهانه خرید طلا به آنان نزدیک شده و طلاجات آنان را زورگیری و سرقت می کردند.

سرهنگ علیزاده خاطرنشان کرد: با بدست مشخصات ظاهری سارقان، در عملیات ویژه ای از سوی پلیس آگاهی سارقان حین ارتکاب جرم شناسایی و در یک تعقیب و گریز دستگیر شدند.

به گفته این مسئول، سارقان در بازجویی پلیس تاکنون به ۱۵فقره سرقت طلای بانوان سالخورده در شهرستان اسلامشهر اعتراف کردند و در بررسی های تکمیلی مشخص شد ۲ تن از سارقان سابقه دار بوده و دارای ۵۷ شاکی دیگر به اتهام سرقت بوده و نامبردگان قصد داشتند با سرقت طلاجات رضایت شکات قبلی خود را جلب نماید که توسط پلیس دستگیر شده اند.

فرمانده انتظامی شهرستان اسلامشهر با اشاره به کشف مقادیری طلا به ارزش ۱۵ میلیارد ریال یادآور شد: از شهروندان تقاضا داریم افرادی که بدین شیوه در یک ماه گذشته در شهرستان اسلامشهر مورد سرقت طلا قرار گرفتند، جهت تشکیل پرونده به پلیس آگاهی شهرستان اسلامشهر مراجعه کنند.

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات