صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

توزیع شیر در مدارس از نیمه دوم آبان

کد خبر: ۱۲۶۳۳۷
| |
2309 بازدید

دبیرکمیته ملی شیر مدارس ایران گفت : عرضه شیر به بیش از 14 میلیون دانش آموز و فرهنگیان شاغل در مدارس از نیمه دوم آبان آغاز می شود.
 
علیرضا کریمیان در مصاحبه با خبرنگار واحد مرکزی خبر افزود : مناقصه تهیه شیر از شرکت های تولیدی در بسیاری استان ها برگزار شده و در برخی استان ها نیز در آستانه برگزاری است و امسال به نرخی ارزان تر از سال های گذشته خریداری و توزیع می شود.

وی در پاسخ به پرسشی درباره علت تاخیر در توزیع شیر در مقایسه با سال گذشته گفت : جامعه هدف دریافت کننده شیر در مقایسه با پارسال از 13 میلیون به بیش از 14 میلیون نفر افزایش یافته است.

کریمیان افزود : امسال افزون بر همه مقاطع تحصیلی مانند مهد کودک ها ، مدارس پسرانه و دخترانه ابتدایی و راهنمایی و دبیرستان های دخترانه ، نخستین بار در دبیرستان های پسرانه 12 استان نیز به طور آزمایشی شیر توزیع می شود وممکن است حتی در همه دبیرستان های پسرانه کشور توزیع شود.

وی اضافه کرد : امسال همچنین اعتبار شیر از طریق بانک عامل به شکل مدرسه ای توزیع می شود و در این فرایند ؛ نقش اجرایی فعالی برای مدیران مدارس و نقش نظارتی فعالی برای رییس انجمن اولیا و مربیان تعریف شده است.

کریمیان گفت: سامانه این کار طراحی شده است و درصدد هستیم اطلاعات وآمار را به تفکیک مدارس در آن ثبت کنیم که با آغاز توزیع شیر ، از این سامانه نیز بهره برداری می شود.

وی افزود : همچنین حساب مجازی و متمرکزی برای یارانه شیر ویژه مدارس در بانک عامل افتتاح شده است تا برداشت از آن کنترل شود که از طریق آن مطالبات پیمانکاران نیز پرداخت می شود ضمن آن که مدیران نیز نمی توانند اعتبار شیر را در جای دیگری هزینه کنند.

کریمیان ، ساماندهی عرضه شیر مدارس و ایجاد این سامانه را کمک بزرگی به دولت در اجرای قانون هدفمندی در بازار لبنیات بیان کرد.

وی گفت : امسال 200 میلیارد تومان اعتبار برای تهیه و توزیع شیر در مدارس اختصاص یافته است که با مدیریت بازار لبنیات برای تهیه شیر مدارس می توان نقش موثری در کنترل قیمت فراورده های لبنی داشت ضمن آن که امسال شیر مدارس را حتی با قیمتی ارزان تر ازسال قبل تهیه می کنیم.

سرانه توزیع شیر در جامعه دانش آموزی 14 کیلوگرم است که هر بار 200 سی سی و در 70 نوبت توزیع می شود.

طرح توزیع شیر در مدارس از سال 1379 در برخی مناطق کشور آغاز شد و اکنون پس از 10 سال بیشتر مدارس کشور زیرپوشش این طرح قرار گرفته اند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟