صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

حداد عادل و حسينيان كانديدا نشدند

وي هم‌چنين در پاسخ به سوالات متعددي در مورد فرد مدنظر اين فراكسيون براي رقابت با لاريجاني در انتخابات رييس فراكسيون تنها از عدم پذيرش كانديداتوري توسط حدادعادل و حسينيان خبر داد.
کد خبر: ۱۲۴۹۳۷
| |
8211 بازدید

عضو فراكسيون اصولگرايان مجلس از تغيير و تحول جدي در اين فراكسيون خبر داد و گفت: رقابت جدي بر سر رياست فراكسيون را شاهد خواهيم بود.

به گزارش ايسنا)ولي اسماعيلي، نماينده‌ي گرمي در خانه ملت در جمع خبرنگاران با اشاره به برگزاري انتخابات هيات رييسه‌ي فراكسيون اصولگرايان پس از تعطيلات هفته‌ي آينده‌ي مجلس، اظهار داشت: از 43 نفر عضو شوراي مركزي اين فراكسيون، تا كنون 35 نفر معرفي شده‌اند كه پس از تكميل اين تعداد ظرف امروز يا فردا، انتخابات نيز پس از تعطيلات مجلس برگزار مي‌شود.

اسماعيلي با بيان اين‌كه رقابت جدي بر سر رياست فراكسيون خواهد بود، خاطرنشان كرد: كانديداي جديد را تعيين كرده‌ايم اما فعلا آن را معرفي نمي‌كنيم اما تغيير و تحول جدي در فراكسيون را شاهد خواهيم بود.

وي در پاسخ به پرسش‌هايي در مورد انصراف لاريجاني از رياست فراكسيون گفت: من از خود ايشان چيزي نشنيده‌ام و فقط اين اظهارات در حد رسانه‌ها بوده است.

عضو فراكسيون اصولگرايان مجلس افزود: تنها اظهارات اعضاي شوراي مركزي و يا هيات رييسه‌ي فراكسيون در اين خصوص صحت دارد و باقي اظهارنظرها درست نمي‌باشد.

اسماعيلي هم‌چنين در پاسخ به اين پرسش كه سرنوشت فراكسيون انقلاب اسلامي با توجه به عضويت اكثريت اعضاي اين فراكسيون در شوراي مركزي فراكسيون اصولگرايان چه مي‌شود؟ گفت: اين فراكسيون به كار خود ادامه مي‌دهد.

وي هم‌چنين در پاسخ به سوالات متعددي در مورد فرد مدنظر اين فراكسيون براي رقابت با لاريجاني در انتخابات رييس فراكسيون تنها از عدم پذيرش كانديداتوري توسط حدادعادل و حسينيان خبر داد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟