صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

قوانین مالیاتی باید اصلاح شود

کد خبر: ۱۲۴۸۱۲
| |
2543 بازدید
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به نشست امروز صبح این کمیسیون با اتحادیه طلافروشان، اظهارات نمایندگان صنف طلافروش را منطقی عنوان کرد و گفت: قوانین مالیاتی در مورد مالیات بر ارزش افزوده، ناقص هستند و باید اصلاح شوند.

به گزارش خانه ملت، "شکور اکبرنژاد "عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی  ضمن ابراز رضایت از نشست امروز صبح کمیسیون اقتصادی با اتحادیه طلافروشان در خصوص اجرا قانون مالیات بر ارزش افزوده، این جلسه را مفید عنوان کرد و گفت: پیش‌داوری‌های اشتباهی که در مورد این صنف و انتظارات آنان وجود داشت در جلسه امروز صبح برطرف شد و نمایندگان طلافروش‌ها در جلسه امروز به خوبی مشکلات این صنف در مورد مالیات بر ارزش افزوده را به نمایندگان مجلس منتقل کردند.

نماینده مردم تبریز اسکو و آذر شهر با تاکید بر لزوم بازنگری در قوانین مالیاتی، گفت: در نشست امروز صبح دلایل اتحادیه طلافروشان در مورد برخی نواقص قانونی در مورد قانون مالیات بر ارزش افزوده مطرح شد.

اکبرنژاد با اشاره به اینکه نمایندگان صنف طلافروش‌ها در صورت اصلاح و یک دست شدن قوانین در مورد مالیات پرداختی، اعتراضی نسبت به اجرای قانون مالیات نخواهند داشت، افزود: نمایندگان این صنف در جلسه امروز تبعیت خود را از قانون در صورت رفع نواقص موجود اعلام کردند و به نظر می‌رسد مجلس باید هرچه سریعتر در مورد اصلاح قوانین مالیاتی و بروز رسانی قوانین منطبق با شرایط موجود اقدام کند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...