جیغهای زن، داد شوهرش را درآورد!
مردي به دادگاه آمد و گفت: همسرم بسيار جيغ ميزند، حتي صحبتهايش همراه با فرياد است؛ من هم ديگر عاصي شدم و بايد فرياد خودم را در دادگاه براي جدايي بزنم.
به گزارش فارس، مردي 37 ساله در دادگاه خانواده شهيد محلاتي حاضر شد و درخواست جدايي خود را به قاضي يكي از شعب ارائه كرد.
اين مرد در حضور قاضي نجفي رئيس شعبه 234 مجتمع قضايي خانواده يك، گفت: بايد از همسرم جدا شوم چرا كه ديگر تحمل فرياد زدنهاي او را ندارم.
وي با اشاره به اينكه ما 3 فرزند داريم ، با صدايي بلند افزود: همسرم صحبت كردن معمولياش همراه با حرص و فرياد است؛ زندگيمان اصلاً آرامش ندارد و من راهي براي نجات خودم جز جدايي ندارم.
زن در دادگاه خانواده شهيد محلاتي حاضر شد و گفت: شوهرم به دنبال بهانه براي جدايي ميگردد و بهانه بيمنطقتر از اين نتوانسته پيدا كند.
وي با اشاره به اينكه شوهرش خودخواه است، ادامه داد: من اگر از او جدا شوم تمام حق و حقوقم و مهريه 580 سكهام را دريافت ميكنم.
مرد بار ديگر در مقابل قاضي نجفي، گفت: همسرم نه تنها رسيدگي به من و فرزندم ندارد، بلكه با فرياد و جيغ زدن كارهاي خود را توجيه ميكند.
وي با بيان اينكه بايد از همسرم جدا شوم، ادامه داد: بايد از اين رفتارهاي همسرم دور شده و راحت زندگي كنم و اگر او فرزندانش را بخواهد همه را به او ميسپارم تا او از آنها نگهداري كند.
زن در مقابل قاضي ايستاد و افزود: من از او جدا نميشوم و دليلي براي توجيه كردن و قانع كردنش براي ادامه زندگي نميبينم و در حال حاضر او به دنبال بهانه است.
قاضي نجفي بيان كرد: حكمي مبني بر طلاق صادر نميشود ولي به دليل اصرار زوجين پرونده به كارشناسي براي حل مسئله ارجاع داده ميشود.
وي ادامه داد: زن و مرد را به مصالحه و مراوده به خاطر فرزندان و دليل بيمنطق مرد، دعوت ميكنم.



