محسن نامجو در سخنان عنوان کرده نام و مفهوم ایران متعلق به صد سال پیش است! روایت نزدیک از ایران متعلق به فردوسی است که قریب هزار سال پیش سروده است: «که ایران چو باغیست خرم بهار / شکفته همیشه گل کامکار / اگر بفکنی خیره دیوار باغ / چه باغ و چه دشت و چه دریا، چه راغ» و بارها در اشعارش نام ایران آمده است اما روایت کهن تری نیز در دسترس است. بهرام دوم یا وهرام دوم | 𐭥𐭫𐭧𐭫𐭠𐭭 ت.ت. 'وَرَهْرانْ' یا بهرامِ بهرام در شاهنامه، پنجمین شاهنشاه ایران و انیران از خاندان ساسان که قریب 1800 سال پیش بر ایران حکومت میکرد، نام ایران را بر سکههای طلا ضرب کرده بود. اظهارات عجیب این خواننده سنتی و تصویر و متن این سکه تاریخی را میبینید.
من ویدیو را ندیدم ولی استنباط شما و نقل تاریخ شما درسته ولی در اروپا تا عصر رضا شاه ایران را پرشیا میگفتند و از آن زمان به اسرار دولت تمام خارجیها ملزم شدند که به جای آن ایران را که جغرافیای گستردهتر دارد بکار بگیرند هنوز هم بعضی لغات از آن زمان به جا مانده مثل خلیج فارس یا پرشین گلف و پرشین کت یا هر گیاه و جاندار ایرانی که لفظ پرشین و پرسیکوس در آن به کار رفته است .
پروفسور آرتور اپهام پوپ ( ۱۹۶۹ – ۱۸۸۱ میلادی ) ایران شناس مشهور امریکایی در کتاب " شاهکارهای هنر ایران " که در سال ۱۳۳۸ توسط دکتر پرویز خانلری به زبان فارسی ترجمه شده است ، می نویسد : « کلمه ایران به فلات و توابع جغرافیایی آن حتی در هزاره پیش از آمدن آریاییان نیز اطلاق می شود »
سلام علیکم
خوبه که به این شبهه جواب دادید . ولی این فرد (نامجو) ارزش جواب دادن نداره ، در سوابقش از هتاکی به مقدسات دینی تا خوندن اشعار فاخر فارسی با صدایی شبیه زوزه گرگ (بدون اغراق) در کنسرتی در آلمان ، اون هم به اسم نوآوری. لفظ خواننده سنتی برای چنین موجودی خیلی خیلی زیاد و نچسبه.
باید مدعی العموم بر علیه این اعلام جرم کنه ! هیچ فرقی با جریحه دار کردن عفت عمومی یا توهین به مقدسات نداره همونطوری که دین برای ما مقدسه ! سرزمین مادری و پیشینه فرهنگی ما هم برامون مقدسه! 8 سال فقط در یک جبهه براش شهید و جانباز و.. دادیم