میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

آخرین گزارش از تعداد کلاهک هسته‌ای در اختیار اسرائیل

کارزار بین المللی برای نابودی تسلیحات هسته‌ای (آیکان) اعلام کرد که رژیم صهیونیستی ۹۰ کپلاهک هسته‌ای در اختیار دارد و آمریکا در هزینه کردن برای دستیابی به سلاح هسته ای در رتبه نخست ایستاده است.
کد خبر: ۱۲۴۳۲۲۲
| |
10985 بازدید
آخرین گزارش از تعداد کلاهک هسته‌ای در اختیار اسرائیل

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر به نقل از المیادین، کارزار بین‌المللی برای نابودی سلاح‌های هسته‌ای فاش کرد که آمریکا با ۸۰ درصد هزینه در زمینه سلاح‌های هسته‌ای رتبه اول را دارد و هزینه‌های سالانه آن به ۵۱.۵ میلیارد دلار می‌رسد که بیشتر از مجموع سهم سایر کشورهای مجهز به سلاح هسته‌ای است.

گزارش این سازمان بین‌المللی نشان می‌دهد که اسرائیل ۹۰ کلاهک هسته‌ای در اختیار دارد و در سال گذشته هزینه‌های تسلیحات هسته‌ای را ۲.۴ درصد افزایش داده و حجم هزینه‌های اسرائیل برای سلاح‌های هسته‌ای را سالانه به ۱.۱ میلیارد دلار رسانده است.

«آلیسیا سندرز-زاکر» هماهنگ کننده سیاست و تحقیقات این سازمان، در مصاحبه با المیادین اشاره کرد که به دلیل عدم شفافیت در اسرائیل، دستیابی به تخمین دقیق از تعداد واقعی کلاهک های هسته ای این رژیم بسیار دشوار است، به‌ویژه که تاکنون هیچ تایید صریحی از سوی اسرائیل مبنی بر داشتن سلاح هسته ای وجود ندارد.

وی همچنین نگرانی خود را از تهدیدات اخیر اسرائیل برای استفاده از سلاح هسته‌ای در غزه، چه صریح و چه ضمنی، ابراز و تاکید کرد که این دلیل دیگری برای محکوم کردن تهدیدات به استفاده از سلاح‌های هسته‌ای و یادآوری اهمیت ادغام در کنوانسیون بین‌المللی عدم اشاعه تسلیحات هسته ای است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات