صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

رکورد باد کردن بادکنک با بینی هم شکست!

مردی از اهالی ایالت آیداهو آمریکا، با کمک بینی خود ۲۸ بادکنک را باد کرد و رکوردهای گینس را شکست.
کد خبر: ۱۲۴۱۶۸۸
| |
3055 بازدید

رکورد باد کردن بادکنک با بینی هم شکست!

به گزارش تابناک به نقل از همشهری آنلاین: مردی از اهالی ایالت آیداهو آمریکا، با کمک بینی خود ۲۸ بادکنک را باد کرد و رکوردهای گینس را شکست.

«دیوید راش» اهل آیداهو بیشتر اوقات خود را به شکستن رکوردهای مختلف گینس می‌گذراند. او اکنون با شکستن رکوردی جدید به ۱۷۳مین رکورد گینس دست پیدا کرده است. دیوید راش در تازه‌ترین اقدام خود،‌ ۲۸ بادکنک را با کمک بینی خود در ۳ دقیقه باد کرد.

او پیش از این (۲ سال پیش) در مدت زمان یک دقیقه توانسته بود، ۱۰ عدد بادکنک را با بینی خود باد کند، اما این بار برای اینکه بتواند به ۲۸ بادکنک در سه دقیقه برسد، حداقل ۴۲ بار این کار را تکرار کرد.

البته رکورد باد کردن بادکنک در دست‌های «آشریتا فرمن» ۶۹ ساله نیز هست. او تاکنون ۶۰۰ رکورد رسمی گینس دارد که در حال حاضر بیش از ۲۰۰ رکورد از این تعداد همچنان بی‌رقیب مانده است.

در حال حاضر راش و آشریتا، هر دو در رکورد باد کردن بادکنک با بینی شریک هستند. دیوید راش در نظر دارد هرچه سریع‌تر از رکوردهای «سیلویو صبا» که دارای ۱۸۰ رکورد است پیشی بگیرد.

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات