صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

دو درخواست اسلامگرایان اردن از رهبر انقلاب

گفتنی است این درخواست اسلامگرایان اردن طی پیامی توسط «حمزه منصور» دبیر کل حزب "جبهه عمل الإسلامی" که شاخه سیاسی جنبش اخوان المسلمین اردن به شمار می رود، مطرح شد.
کد خبر: ۱۲۴۰۵۳
| |
11573 بازدید

به گزارش شیعه آنلاین، اخبار رسیده از کشور اردن حاکی از آن است که اسلامگرایان اردن طی درخواستی از رهبر معظم انقلاب اسلامی، حضرت آیت الله خامنه ای خواستند تا دستور تخریب و از بین بردن کامل، محل دفن «أبو لؤلؤ» قاتل «عمر بن خطاب» خلیفه دوم اهل سنت را صادر کنند.

گفتنی است این درخواست اسلامگرایان اردن طی پیامی توسط «حمزه منصور» دبیر کل حزب "جبهه عمل الإسلامی" که شاخه سیاسی جنبش اخوان المسلمین اردن به شمار می رود، مطرح شد.

در پیام اسلامگرایان خطاب به رهبر انقلاب اسلامی چنین آمده است: درخواست می کنیم دستور محو و از بین بردن مقام «أبو لؤلؤ» را صادر کنید تا وجود آن بهانه ای برای مورد احترام قرار دادن قاتل صحابه نباشد.

این عضو ارشد جنبش اخوان المسلمین اردن در ادامه پیام خود از رهبر معظم انقلاب اسلامی خواست تا به اهل سنت اجازه دهند در هر جای ایران که می خواهند، حتی تهران، مسجد بسازند.

در همین راستا تحلیل گران اردنی معتقدند این درخواست اسلامگرایان در واکنش به اظهارات شیخ «یاسر الحبیب» روحانی شیعه کویتی علیه «عایشه» که خشم شدید اهل سنت و برخی چهره های جهان تشیع را برانگیخت، مطرح شده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۲۸ - ۱۳۸۹/۰۷/۱۵
اگر چه قتل و ترور در هر زمان و مكان و براي هركس كه باشد نكوهيده و محكوم است اما اين چه درخواست عجيب و سئوال برانگيزي است كه اينها مطرح كردند به بهانه و دغل و فتنه بيشتر شبيه است تا تفاهم و دلسوزي براي دين؟!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۳۲ - ۱۳۸۹/۰۷/۱۵
آدم هاي گستاخ. راست ميگيد به آل سعود و حكام ديكتاتور عربي نامه بنويسيد و بگيد كه در حق شيعيان و امامان معصوم اينقدر ظلم نكنند.
me
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۳۲ - ۱۳۸۹/۰۷/۱۵
خیلی جالبه میخان مساجد رو هم شیعه سنی کنن. اون هم تو ایران عزیز بعد هم برای جلوگیری از تفرقه نپش قبر کنند. اینا معلومه چی میگن؟
pak
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۳۷ - ۱۳۸۹/۰۷/۱۵
جالبه نمی دونستم قبر ابولولو در ایرا هست
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۴۱ - ۱۳۸۹/۰۷/۱۵
دودرخواست هم ما از شما داریم اول اجازه ساخت وتکریم قبور امامان را در بقیه بدهید دوم به شیعیان اجازه عزا داری در ایام عزای امامان را بدهید.
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...