اصلاح طلبان به دنبال معرفی گزینه زن برای انتخابات ریاست جمهوری!/ رایزنی اولیه با ظریف و آذری جهرمی
به گزارش تابناک؛ جریانات سیاسی اعم از اصولگرا و حزب اللهی، اصلاح طلبان و معتدلین و مستقلین، نشست های خود را با فوریت و پرفشار آغاز کرده اند. بی گمان انتخابات ریاست جمهوری بر خلاف دیگر انتخابات،موضوعی نیست که جریانات سیاسی بخواهند به آسانی از آن چشم پوشی کنند.
طبق اخباری که به خبرنگار سیاسی تابناک رسیده، اصلاح طلبان قرار است امروز یکشنبه 6 خردادماه با موضوع انتخابات ریاست جمهوری دوره چهاردهم جلسه فوق العاده برگزار کنند. البته آنها در نشست مجازی روز پنجشنبه خود (3 خردادماه) ورود مقدماتی خود به انتخابات را کلید زدند.
دفاتر سیاسی احزاب مطرح اصلاح طلب همچون اعتماد ملی، مردم سالاری، اراده ملت، کارگزاران سازندگی، ندای ایرانیان، نیز جداگانه جلسات خود را با موضوع انتخابات ریاست جمهوری آغاز کردند.
بنا بر اطلاع خبرنگار تابناک، هنوز رسما گفت و گوی نهادهای انتخاباتی اصلاح طلبان با نامزدها آغاز نشده است اما برخی اخبار، حکایت از کاندیداتوری علی لاریجانی، رئیس مجلس شورای اسلامی در دوره های هشتم تا دهم، محمدرضا عارف رئیس بنیاد امید ایرانیان و معاون اول دولت اصلاحات، اسحاق جهانگیری معاون اول دولت حسن روحانی و عبدالناصر همتی کاندیدای دوره سیزدهم ریاست جمهوری دارد.
منابع خبری به تابناک خبر دادند که برخی از طیف های تندرو جریان اصلاحات تاکید داشتند برای این دور از انتخابات ریاست جمهوری باید یک زن از سوی اصلاح طلبان در انتخابات نام نویسی کند و جریان اصلاحات در پس او قرار بگیرد و در مصادیق هم به شهیدندخت ملاوردی و معصومه ابتکار رسیده اند.
برخی از شخصیت های اصلاح طلب و اعضای احزاب این جریان سیاسی، البته در گفت و گو با خبرنگار تابناک از رایزنی ها با محمدجواد ظریف، وزیر سابق امور خارجه، و محمدجواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات دولت دوازدهم خبر می دهند. در روزهای اخیر نیز در برخی از رسانه های این جریان، به این موضوع پرداخته شده است.
باید دید، سرانجام 10 تا 14 خردادماه کدام چهره اصلاح طلب به سمت خیابان فاطمی تهران می رود تا برای انتخابات ثبت نام کند!
خدا رو خوش نمی آید
فقط و
فقط
در دوره خاتمی
کشور کمی نظم وآرامش داشت
ٱنها به سبب اقبال عمومی که به ایشان بود.
احمدی نژاد
روحانی
لاریجانی
عارف
خاتمی
شمخانی
مهرعلیزاده
ظریف
آذری جهرمی
حسن خمینی
آیا کسی که در »اه آینده به عنوان رئیس جمهور معرفی خواهد شد، می تواند ر وضعیت سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کنونی را تغییر دهد؟
اگر شخص دیگری رئیس جمهور شود، دوستان و یاران خودش را در پُستهای مختلف منصوب خواهد کرد.
چون مسئول برگزاری انتخابات است
اشتباه می کنی!
حتی تابناک هم در مطلب دیروز خود در باره انتخابات، از مخبر به عنوان کاندیدای احتمالی یاد کرده است.
سبب قهر هر چه بیشتر مردم با صندوق رای شده
التماس نکنید لطفا
برو آقا
یه ادعای دروغ مطرح کردی که همه میدونن دروغه. یه درصد اگر راست میگی منبع حرفت رو بیاد
کجا ظریف گفته من خودم متن برجام رو نخوندم؟
تو دین و آئیین شما تهمت و دروغ اشکالی نداره؟!
حداقل به حرمت اسم خودت ، توجه کن و دروغگویی نکن
نباید فراموش کرد که در آخرین انتخابات، تنها 7% مردم در آن شرکت کردند!
همه الفبای فارسی هستند!






