آزادی ۱۰۰ اسیر ائتلاف سعودی ازسوی صنعا

رئیس کمیته امور مربوط به زندانیان انصارالله یمن در پیامی، از آزادی ۱۰۰ اسیر جنگی با نظارت مقامات سازمان ملل خبر داد.
کد خبر: ۱۲۳۹۰۷۹
| |
2531 بازدید
آزادی ۱۰۰ اسیر ائتلاف سعودی ازسوی صنعا

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، دولت صنعا با صدور پیامی از موافقت رهبر انقلاب یمن درباره آزادی اسیران جنگی با نظارت مقامات سازمان ملل در این کشور خبر داد.

پایگاه خبری المسیره یمن جمعه شب گزارش داد که عبدالقادر المرتضی، رئیس کمیته امور اسرای یمن اعلام کرد: بنا به فرمان عبدالملک بدرالدین الحوثی رهبر انقلاب یمن، فردا ۱۰۰ نفر از زندانیان طرف مقابل را آزاد خواهیم کرد.

رئیس کمیته امور اسرای یمن با انتشار پیامی در حساب رسمی خود در شبکه ایکس اعلام کرد که این کمیته در ابتکاری بشردوستانه و یکجانبه بیش از ۱۰۰ زندانی از طرف مقابل را آزاد خواهد کرد.

وی خاطرنشان کرد: جزئیات این ابتکار بشردوستانه به زودی در بیانیه مطبوعاتی اعلام خواهد شد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت