بلیط هواپیما 30 درصد گران شد!
نرخ جديد بليت هواپيما در مسيرهاي داخلي از تاريخ 15 مهرماه اجرا ميشود. ايران در بين كشورهاي جهان جزء كشورهايي قرار دارد كه كمترين نرخ پروازهاي داخلي را دارا است.
کد خبر: ۱۲۳۳۴۷
| | 2426 بازدید
با تصويب تغيير در قيمت بليت هواپيما، با توجه به درخواستهاي مكرر شركتهاي هواپيمايي نرخ بليت به واقعيت نزديكتر ميشود.
به گزارش ايرنا، شوراي عالي هواپيمايي مصوب كرد، از 15 مهرماه امسال نرخ بليت تمام پروازهاي داخلي به ميزان 30 درصد افزايش يابد.
بنابراين گزارش نرخ جديد بليت هواپيما در مسيرهاي داخلي از تاريخ 15 مهرماه اجرا ميشود. ايران در بين كشورهاي جهان جزء كشورهايي قرار دارد كه كمترين نرخ پروازهاي داخلي را دارا است.
اميد است با نزديكتر شدن نرخ بليت به قيمت واقعي مشكلات صنعت حمل و نقل هوايي در كشور كمتر شود تا شركتهاي هواپيمايي بتوانند با تامين قطعات و تجهيز و نوسازي ناوگان خدمات مطلوبتري را در آينده به مسافران داشته باشند
گزارش خطا
نظرسنجی
آیا جام جهانی میتواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟


