هفتصد و سی و پنجمین روز از حمله روسیه به اوکراین

حمله اوکراین به تاسیسات هسته ای زاپروژیا /حمله به ناوگان دریایی روسیه با تسلیحات ناتو

هفتصد و سی و ششمین روز از حمله روسیه به اوکراین با دستور ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور این کشور می‌گذرد؛ تهاجمی که رویداد‌های بسیاری به دنبال داشته و منجر به تحریم گسترده روسیه از سوی بلوک غرب شده است و دورنمای مشخصی برای پایان آن نیز وجود ندارد.
کد خبر: ۱۲۲۷۰۹۹
|
۲۴ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۹:۳۲ 14 March 2024
|
25682 بازدید
|

حمله اوکراین به تاسیسات هسته ای زاپروژیا 

بین الملل تابناک: هفتصد و سی و ششمین روز از حمله روسیه به اوکراین با دستور ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور این کشور می‌گذرد؛ تهاجمی که رویداد‌های بسیاری به دنبال داشته و منجر به تحریم گسترده روسیه از سوی بلوک غرب شده است و دورنمای مشخصی برای پایان آن نیز وجود ندارد.

مدودف طرح صلح خود را ارائه کرد
۱۴۰۲/۱۲/۲۴ - ۲۳:۴۵

 دیمیتری مدودف معاون رئیس شورای امنیت ملی روسیه طرح صلح ولودیمیر زلنسکی را حاصل مغز از کار افتاده رئیس جمهور اوکراین خواند و فرمول صلح خود را در هفت ماده ارائه کرد که یکی از مواد آن تسلیم بدون قید و شرط کی‌یف است.

به گزارش خبرگزاری تاس، مدودف با رد طرح صلح ۱۰ ماده‌ای زلنسکی، این طرح را غیرقابل اجرا خواند و طرح صلح هفت ماده‌ای خود را در کانال تلگرامی خویش منتشر کرد.

معاون رئیس شورای امنیت ملی روسیه با بیان اینکه درگیری در اوکراین را فقط بر اساس شناخت واقعیت‌ها می‌توان متوقف کرد، گفت: تنها راه پایان مسالمت‌آمیز این جنگ اجرای فرمول روسی خودمان است، فرمولی مسالمت‌آمیز و کاملاً واقع‌بینانه که بر اساس اصول انسان‌دوستانه بنا شده است.

به نوشته خبرگزاری تاس، فرمول صلح هفت ماده‌ای مدودف مواردی از جمله تسلیم کامل و بدون قید و شرط اوکراین و به رسمیت شناخته شدن این موضوع از سوی پارلمان اوکراین که تمام قلمرو این کشور جزو قلمرو روسیه است را در بر دارد.

بر اساس فرمول صلح مدودف، سازمان ملل متحد باید این موضوع را به رسمیت بشناسد که اوکراین اقتدار حقوقی بین‌المللی خود را از دست داده و دیگر نباید به عنوان یک کشور مستقل در این نهاد بین‌المللی عضویت داشته باشد.

در فرمول صلح معاون رئیس شورای امنیت ملی روسیه همچنین پیشنهاد شده است که پس از سرنگونی رژیم کی‌یف، نهادهای موقت حکومتی در اوکراین تشکیل شود تا در مورد پرداخت کامل غرامت‌های جنگی به روسیه تصمیم گرفته و کل سرزمین اوکراین را ضمیمه فدراسیون روسیه کند.

در نهایت مدودف خواستار به رسمیت شناخته شدن اتحاد مجدد سرزمین‌های اوکراین با فدراسیون روسیه از سوی سازمان ملل متحد در آخرین بند فرمول صلح پیشنهادی خود شده است.

مخالفت پارلمان آلمان با درخواست جدید برای ارسال موشک تاروس به اوکراین
۱۴۰۲/۱۲/۲۴ - ۱۹:۵۰

قانونگذاران آلمانی روز پنجشنبه (امروز) با درخواست جدید اپوزیسیون از دولت برای ارسال موشک های کروز دوربرد تاروس به اوکراین مخالفت کردند.

خبرگزاری آسوشیتدپرس نوشت: این مخالفت یک روز بعد از دفاع اولاف شولتس صدر اعظم آلمان از مخالفتش با تامین چنین سلاح هایی برای اوکراین مطرح شد.

این رسانه افزود: گروه اصلی اپوزیسیون راست میانه آلمان به دنبال حفظ فشار بر سر این موضوع و سوء استفاده از اختلافات در ائتلاف سه حزبی غیرمحبوب شولتس است. این در شرایطی است که صدر اعظم آلمان تلاش می کند سرپوشی بر این بحث بگذارد.

شولتس روز چهارشنبه به قانونگذاران آلمانی گفت احتیاط یک حُسن است و مخالف دیدگاه های است که بیان می کنند وی به کی یف اعتماد ندارد.

پارلمان آلمان (بوندستاگ) با ۴۹۶ رای موافق در مقابل ۱۹۰ رای مخالف و پنج رای ممتنع با درخواست اپوزیسیون مخالفت کرد.

آلمان دومین تامین کننده بزرگ کمک نظامی به اوکراین بعد از آمریکا است اما شولتس ماه ها است که درخواست کی یف برای موشک های تاروس را به تعویق انداخته است. این موشک ها ۵۰۰ کیلومتر (۳۱۰ مایل) بُرد دارند و می توان از آن برای اهدافی در داخل خاک روسیه استفاده کرد.

موضع شولتس در خودداری از ارسال این موشک ها برخی از اعضای اپوزیسیون محافظه کار و بخش هایی از دولت ائتلافی خود او را ناامید کرده است.

اقدام متقابل مسکو؛ ورود ۲۲۷ آمریکایی به روسیه ممنوع شد
۱۴۰۲/۱۲/۲۴ - ۱۹:۴۹

 وزارت امور خارجه روسیه اعلام کرد که در واکنش به تحریم‌های واشنگتن علیه مقامات و شهروندان این کشور، ۲۲۷ نفر از اتباع آمریکایی که در توسعه و اجرای عملیات نظامی اوکراین و توجیه روند روس هراسی دولت ایالات متحده مشارکت دارند، از ورود به خاک روسیه منع شدند.

 واشنگتن پیش‌تر تحریم‌هایی را علیه شهروندان روسیه به دلیل حمایت از کرملین و عملیات نظامی ویژه اتخاذ کرده بود که با پاسخ متقابل مسکو روبرو شد.

در میان آمریکایی‌های منع شده از ورود به خاک روسیه، نام مشاور و سخنگوی وزارت خارجه آمریکا و سفیر سابق آمریکا در مسکو دیده می‌شود.

وزارت امور خارجه روسیه در بیانیه خود اعلام کرده است که افراد تحریم شده به صورت مستقیم در اقدامات ضدروسی دخالت دارند.

در این بیانیه آمده است: ما در مورد افراد خاصی در قوه مجریه، جامعه تجاری، حوزه رسانه و محافل دانشگاهی آمریکا صحبت می‌کنیم که مرتباً به سیاست‌های خارجی و داخلی روسیه حمله خصمانه دارند و یا اینکه به طرح مباحث جعلی و تهمت به مسکو می‌پردازند.

وزارت امور خارجه روسیه که پیش تر سفیر آمریکا در مسکو را احضار و به وی، نامطلوب بودن فعالیت تعدادی از سازمان‌های غیردولتی بشردوستانه آمریکایی در زمینه استخدام عوامل نفوذ یادآور شده بود، همچنین اعلام کرد: از اهداف گسترش فعلی «لیست توقف» روسیه، یادآوری این حقیقت ساده به واشنگتن است که هر گونه تلاش تهاجمی بدون مجازات نخواهد ماند و با واکنش قاطع مواجه خواهد شد.

وزارت خارجه روسیه در ادامه فایل فهرست توقف شهروندان آمریکایی و نیز لیست کامل شهروندان ایالات متحده که از ورود به فدراسیون روسیه منع شده‌اند، را در سایت خود بارگزاری کرده است.

پیش از این، وزارت خزانه داری آمریکا اوایل اسفندماه ۱۴۰۲ اعلام کرده بود که به مناسبت دو سال جنگ تمام عیار و غیرقانونی روسیه علیه اوکراین و در واکنش به مرگ الکسی ناوالنی، سیاستمدار مخالف و فعال ضد فساد، تقریبا ۵۰۰ فرد و نهاد را تحریم کرده است. 

حمله به ناوگان دریایی روسیه با تسلیحات ناتو
۱۴۰۲/۱۲/۲۴ - ۱۹:۴۰

دبیرکل ناتو روز پنجشنبه اذعان کرد حملات به کشتی‌های ناوگان دریای سیاه روسیه با استفاده از موشک‌های ناتو انجام شد.

«ینس استولتنبرگ» دبیرکل ناتو طی یک کنفرانس مطبوعاتی گفت: «ناتو تسلیحات حیاتی را به اوکراین ارسال کرد تا حملاتی را به ناوگان روسیه در دریای سیاه انجام دهد.»

«کریل بودانف» رئیس اطلاعات نظامی اوکراین روز دوشنبه گفته بود: «اوکراین حملاتی به کشتی‌های نظامی روسیه و دیگر اهداف دریای سیاه جهت آماده‌سازی برای عملیات بزرگ در کریمه انجام داده است.»

البته این مقام اوکراینی چنین ادعایی مبنی بر «آماده‌سازی عملیاتی بزرگ» را درحالی عنوان کرد که وضعیت این کشور جنگ‌زده اروپایی رو به وخاومت پیش می‌رود و اوضاع میدان نبرد هر روز بدتر می‌شود.

طبق گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، استولتنبرگ هم‌چنین در قسمت دیگری از صحبت‌هایش ضمن انتقاد از اعضای ناتو گفت متحدان این ائتلاف «تسلیحات کافی به اوکراین ارسال نمی‌کنند تا نیروهای این کشور بتوانند وضعیت را در میدان نبرد تغییر دهند».

اوکراین در حال حاضر در میدان جنگ با کمبود تسلیحات و نیرو مواجه است و نه تنها کمک‌های آمریکا در هاله‌ای از ابهام قرار دارد، بلکه کشورهای اروپایی نظیر آلمان به درخواست‌های «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین که شامل دریافت موشک‌های دوربرد تاروس است، پاسخ منفی می‌دهند.

استولتنبرگ با تایید برتری روسیه گفت: «ناتو برای محافظت در برابر موشک‌های مافوق صوت روسیه نیاز به تقویت کیفی و کمی دفاع هوایی و موشکی این ائتلاف دارد. در عین حال، ناتو قبلا نشان داده است که توانایی دفاع در برابر چنین موشک‌هایی را نیز دارد.

اگرچه برخی از مقامات اروپایی و رسانه‌های سرشناس غربی طی روزهای اخیر صراحتا اعلام کرده‌اند که اوکراین نمی‌تواند پیروز میدان جنگ شود، اما دبیرکل ناتو اصرار می‌ورزد که «پیروزی پوتین (رئیس‌جمهور روسیه) اشتباه جدی تاریخی خواهد بود.»

کرملین: هیچ تهدیدی از سوی پوتین درباره درگیری هسته‌ای صورت نگرفته است
۱۴۰۲/۱۲/۲۴ - ۱۹:۳۵

سخنگوی کرملین گفت رئیس‌جمهور روسیه در مصاحبه اخیر خود هیچ تهدیدی درباره استفاده از سلاح هسته‌ای نکرد و صرفا به سوالات خبرنگار پاسخ داد و آمادگی روسیه را برای چنین وضعیت احتمالی برجسته کرد.

 «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه در جریان مصاحبه اخیر با «دیمیتری کیسلف» مدیر شبکه‌های روسی روسیا۱ و نووستی گفت «روسیه برای یک درگیری هسته‌ای احتمالی آماده است، گرچه بعید است اوضاع به این نتیجه برسد».

«کارین ژان پی‌یر» سخنگوی کاخ سفید در واکنش به اظهارات رئیس‌جمهور روسیه فورا واکنش نشان داد و ادعا کرد: «لفاظی‌های هسته‌ای روسیه در بحبوحه جنگ اوکراین نسنجیده و غیرمسئولانه است.»

طبق گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، «دیمیتری پسکوف» سخنگوی کاخ کرملین در پاسخ به سوال خبرنگاران در این‌باره گفت: «من با شما موافق نیستم و این جنون‌آمیز است. این یک اقدام کاملا عمدی برای خارج‌سازی کلمات اصلی از متن است. در واقع هیچ تهدیدی از سوی رئیس‌جمهور روسیه نسبت به سلاح هسته‌ای صورت نگرفت. او صرفا به سوالات خبرنگار پاسخ داد و هیچ بیانیه خاصی را ایراد نکرد.

سخنگوی کرملین در قسمت دیگری از اظهاراتش گفت تلاش ایالات متحده برای بازسازی پتانسیل خود در قطب شمال چالش جدیدی نیست.

پایگاه خبری «بیزنس اینسایدر» روز چهارشنبه با انتشار گزارشی نوشت آمریکا در تلاش است تا توانایی‌های نظامی خود در قطب شمال را برای مقابله با روسیه و چین در منطقه احیا کند.

پسکوف هم در واکنش به چنین گزارشی تاکید کرد: «این چالش جدیدی نیست. متاسفانه منطقه قطب شمال همیشه با رقابت نسبتا شدیدی همراه بوده و است».

دلیل شولتس برای عدم ارسال تاروس به اوکراین
۱۴۰۲/۱۲/۲۴ - ۱۹:۳۴

صدراعظم آلمان ضمن دفاع از تصمیم خود برای عدم ارسال موشک‌های دوربرد تاروس به اوکراین گفت «اگرچه به کی‌یف اعتماد دارد اما باید احتیاط کرد و این به معنای ضعف نیست».

 آلمان پس از ایالات متحده دومین حامی اوکراین محسوب می‌شود اما «اولاف شولتس» صدراعظم آلمان ماه‌هاست که به درخواست اوکراین برای ارسال موشک‌های دوربرد تاروس پاسخ منفی می‌دهد؛ موشک‌هایی که بُرد آن‌ها به ۵۰۰ کیلومتر می‌رسد و می‌تواند علیه اهدافی در خاک روسیه مورد استفاده قرار بگیرد.

طبق گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، «اولاف شولتس» صدراعظم آلمان خطاب به پارلمان این کشور گفت: «از نظر من این یک سلاح بسیار بلند برد است و استقرار این تسلیحات بدون حضور سربازان آلمانی میسر نیست».

صدراعظم آلمان نه تنها از تصمیمش مبنی بر عدم ارسال موشک‌های دوربرد تاروس به اوکراین حمایت کرد، بلکه صراحتا نیز گفت: «احتیاط چیزی نیست که بخواهید آن را به عنوان ضعف تلقی کنید. احتیاط چیزی است که شهروندان کشور ما حق آن را دارند.»

وی افزود: «ما به اوکراین اعتماد داریم و به همین خاطر است که آلمان با فاصله‌ای زیاد به بزرگترین ارسال کننده تسلیحات به اوکراین در میان کشورهای اروپایی بدل شده است».

حمله اوکراین به تاسیسات هسته ای زاپروژیا 

روسیه می‌گوید ارتش اوکراین به تاسیسات زیرساختی حیاتی این نیروگاه حمله کرده که در جریان آن، یک وسیله انفجاری به پنج متری تاسیسات ذخیره سوخت پرتاب شده است.

 سرویس مطبوعاتی نیروگاه زاپروژیا امروز پنج‌شنبه با انتشار اطلاعیه‌ای تصریح کرد: حمله نیروهای مسلح اوکراین به نیروگاه اتمی زاپروژیا و شهر انرودار ادامه دارد و گلوله باران در زیرساخت‌های حیاتی ایستگاه به ثبت رسیده است.

طبق این گزارش «یک وسیله انفجاری بدون غلاف به محوطه حصار پرتاب شد که پشت آن مخازن سوخت گازوئیل قرار دارد. اگر این وسیله انفجاری به مخازن برخورد می‌کرد، ممکن بود عواقب ناگواری به دنبال داشته باشد.»

بنا بر گزارس خبرگزاری اسپوتنیک، همچنین «یوری چرنیچوک» مدیر نیروگاه خاطرنشان کرد که تجهیزات و پرسنل پس از گلوله باران هیچ آسیبی ندیدند و کارشناسان محل مورد اصابت این وسیله انفجاری را مشاهده کردند و به آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اطلاع‌رسانی خواهند کرد.

توافق مقامات اروپایی برای کمک پنج میلیارد یورویی به اوکراین

 بلژیک به عنوان رییس شورای اتحادیه اروپا روز چهارشنبه اعلام کرد، سفرای ۲۷ کشور این اتحادیه با ارائه پنج میلیارد یورو دیگر به عنوان کمک نظامی به کی یف در سال ۲۰۲۴ به توافق رسیده اند.

به گزارش خبرگزاری تاس، نمایندگی بلژیک در اتحادیه اروپا در صفحه رسمی خود در رسانه ایکس اعلام کرد: اتحادیه اروپا همچنان مصمم به ارائه حمایت پایدار از اوکراین و تضمین ارائه تجهیزات نظامی مورد نیاز کی یف برای دفاع از خود است.

 اتحادیه اروپا که به همراه دیگر متحدان غربی اوکراین قصد دارد پیشرفت‌های ارتش روسیه در این کشور را مهار کند و با این کار، خود را نیز از خطر فزاینده‌ای برهاند، در مارس ۲۰۲۳ ابتکاری را برای تحویل یک میلیون گلوله توپ به اوکراین در دوازده ماه آغاز کرد؛ اما در حال حاضر و با گذشت حدود یک سال تنها موفق به ارائه کمی بیش از نیمی از این تعداد به اوکراین شده است.

به نوشته رویترز، در حال حاضر فوری‌ترین نیاز اوکراین، مهمات توپخانه‌ای است که به دلیل استفاده مداوم ارتش این کشور از آتش سنگین توپخانه در طول خط مقدم یک هزار کیلومتری نبرد با روسیه، رو به اتمام است.

اوکراین و چین درباره اقدامات مشترک برای صلح رایزنی کردند

آندری یرماک، رئیس دفتر رئیس جمهوری اوکراین و سفیر چین در کی‌یف درباره «اقدامات مشترک بیشتر» و طرح ولودیمیر زلنسکی برای پایان دادن به جنگ رایزنی کردند.

 یرماک در دیدار با «فن شیانرونگ» درباره میزبانی سوئیس به منظور برگزاری کنفرانس صلحی در مورد اوکراین نیز گفت‌وگو کرد و هفته گذشته اعلام نمود، تیم مذاکرات کشورش با «لی هویی» نماینده چین در امور اوراسیا دیدار و گزارشی از تحولات میدانی جنگ و طرح صلح پیشنهادی کی‌یف به وی ارائه کرد.

رئیس دفتر رئیس جمهوری اوکراین افزود، طرف اوکراینی درباره برقراری صلح عادلانه برای اوکراین، احیای حاکمیت و تمامیت ارضی این کشور بر اساس فرمول صلح اوکراین با لی گفت‌وگو کرد.

به گفته یرماک، طرف اوکراینی همچنین نمونه‌هایی با بقایای موشک‌ها و تسلیحات سرنگون‌شده ساخت کره شمالی که پیونگ یانگ به روسیه داده بود، به هیات چینی نشان داد.

اوکراین همچنین در مورد کمک چین برای بازگرداندن کودکان اوکراینی از روسیه و نقض حقوق اسرای جنگ توسط مسکو گفت‌وگو کرد.

لی هویی هفته گذشته در سفر به اروپا به مسکو رفت و با معاون وزیر خارجه روسیه دیدار کرد. وی در این سفر گفت: رایزنی درباره طرح صلح اوکراین بدون حضور مسکو، غیرممکن است.

زلنسکی بر اساس طرحی که ارائه کرده، خواستار خروج نیروهای روسیه، بازگشت به مرزهای ۱۹۹۱ و مسئولیت‌پذیر کردن روسیه در قبال اقداماتش شده است.

اوکراین و سوئیس در تلاشند تا نشستی در این باره برگزار کنند. کی‌یف تلاش می‌کند روابط خوبی با پکن برقرار کرده و چین را نیز به این جلسه دعوت کند اما روسیه دعوت نشده است.

کشور عضو ناتو، احتمال اعزام نیرو به اوکراین را رد نکرد

نخست‌وزیر استونی به عنوان عضوی از ناتو از ارائه تضمینی نسبت به عدم اعزام نیروهای زمینی‌ این کشور به کی‌یف خودداری کرد.

این روزها مساله اعزام احتمالی نیروهای ناتو به اوکراین داغ‌تر از هر زمان دیگری است و جنجال اصلی از اظهارات «امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه آغاز و در عین حال این ایده او با انتقادات رهبران جهان مواجه شد. در این میان، تنها استونی و لیتوانی هستند که علاقه‌ای به این پیشنهاد رئیس‌جمهور فرانسه نشان داده‌اند.

طبق گزارش راشاتودی، برخی از نمایندگان پارلمان استونی در جریان یک جلسه پرسش و پاسخ از «کایا کالاس» نخست‌وزیر استونی خواستند تا ضمانت کند که نیروهای دفاعی این کشور در اوکرین مستقر نخواهند شد.

نخست‌وزیر استونی در پاسخ به این سوال گفت: «من چنین قولی نمی‌دهم زیرا شرایط ممکن است تغییر کند. با توجه به تفسیر شما، به نظر می‌رسد که مداخله را می‌توان هر چیزی تعریف کرد. کمک نظامی ما به اوکراین نیز می‌تواند توسط روسیه به عنوان مداخله در نظر گرفته شود. ما صراحتا یک طرفی را انتخاب کرده‌ایم و آن طرف اوکراین است، زیرا روسیه تهدید مستقیمی علیه ما تلقی می‌شود.

کالاس خطاب به نمایندگان پارلمان کشورش تاکید کرد که استونی در حوزه آموزش به نیروهای اوکراینی کمک خواهد کرد، ولی سربازانش را به میدان نبرد اعزام نخواهد کرد؛ این اظهارات او با آنچه در ابتدا گفت تا حدی در تضاد بوده و همین موجب سردرگمی نمایندگان پارلمان استونی شده است.

 

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۲۱
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۵۹
ناشناس
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۱۹:۴۵ - ۱۴۰۲/۱۲/۲۴
چجوریه که روسیه شهر خارکف در ۳۰ کیلومتری مرز رو نمیتونه بگیره ؟ یا اگر زورش میرسه دوباره از بلاروس به کیف حمله نمیکنه ؟ قدرت نظامی متعارف روسیه در همین حده که میبینید که بتونه سالی یک روستا از اوکراین بگیره اونم به شرطی که کسی به کیف کمک نکنه، این پروپاگاندای شکست اوکراین هم برای جمع کردن پول و اسلحه بیشتره برای کیف
پاسخ ها
امین
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۰۹ - ۱۴۰۲/۱۲/۲۵
روسیه اگر میخواست پر دو هفته تمام اکراین رو می‌گرفت . امی توانست مثل آمریکا در عراق تمام زیر ساختها را نابود میکرد سپس حمله زمینی را آغاز می کرد ولی چون هر دو یک ملت هستند نمی‌خواست اوکراین را نابود کند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۴۹ - ۱۴۰۲/۱۲/۲۴
بکشید این روس‌های کافر رو
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۴۹ - ۱۴۰۲/۱۲/۲۴
کرملین: هیچ تهدیدی از سوی پوتین درباره درگیری هسته‌ای صورت نگرفته است
چقدر از ناتو میترسن البته حق هم دارن .
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۳۶ - ۱۴۰۲/۱۲/۲۶
خیلی از ناتو میترسن به خاطر همین به اکراین حمله نکرد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۱۷ - ۱۴۰۲/۱۲/۲۴
آیا شما فکر می کنید که اگر روسیه ابر قدرت شود به نفع ملت ایران و کشور ایران است ؟
آیا شما فکر می کنید که اگر چین به جای آمریکا بر خاور میانه سیطره پیدا کند برای ملت ایران و کشور ایران بهتر است ؟
آیا شما فکر می کنید مصون از خطا در افکار و اعمال هستید ؟
اگر ما از چاله در آمدیم و در چاه افتادیم چه کسی تاوان این اشتباه بزرگ را می دهد ؟؟؟
پاسخ ها
محید
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۵:۱۵ - ۱۴۰۲/۱۲/۲۵
من به چند دلیل می گویم اگر چین ابر قدرت بشود برای ایران بهتراست عمده دلیل دشمنی امریکا با ایران وجود اسراییل در منطقه است دوم اگر چین به قدرت برسد جهان چند قطبی می شود کشورها تلاش می کنند متحدان بیشتری جزب کنند ولی به قدرت رسیدن روسیه اصلا موافق نیستم
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۲۴ - ۱۴۰۲/۱۲/۲۵
نه آمریکا و اوکراین تحریم گر پیروز بشن خوبه که تحریم ها رو بیشتر کنن مثل مردم فلسطین بشیم. برو پی کارت بابا
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۱:۰۶ - ۱۴۰۲/۱۲/۲۶
بقول اون سیاستمدار که گفت ؛
روسیه هم بما نزدیکه هم قدرتمنده لذا اصلا این وضع بنفع ایران نیست

بهترین حالت برای ایران روسیه بسیار ضعیف و ترجیحا روسیه تجزیه شده است که دران صورت ایران قدرتمند منطقه و بدوراز تهدید میشه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۲۹ - ۱۴۰۲/۱۲/۲۴
"حملات به کشتی‌های ناوگان دریای سیاه روسیه با استفاده از موشک‌های ناتو انجام شد"
واقعا چه خبر مهم و غیر قابل درکی
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۴۲ - ۱۴۰۲/۱۲/۲۴
لعنت بر پوتین
ناشناس
|
Canada
|
۲۰:۵۶ - ۱۴۰۲/۱۲/۲۴
اگر روزی کیمها بعد از هفتاد سال تهدیدات هر روز خود را علیه کره جنوبی عملی کردند قطع بدانید پوتین و مدادوف هم تهدیدات هسته ای و غیر هسته ای خود را علیه ناتو عملی خواهند کرد. چه کیم و چه پوتین فقط بدنبال حفظ قدرت خود در کشورشان هستند. هرگز کاری نخواهند کرد که این قدرت در خطر قرار گیرد. سرنوشت مپراطور ژاپن و هیتلر و صدام و..... را دیدند. فقط ملتهایشان را با این تهدیدات توخالی بیشتر و بیشتر به دردسر و بدبختی و عقب افتادن رهنمود می کنند.
ناشناس
|
Canada
|
۲۰:۵۹ - ۱۴۰۲/۱۲/۲۴
تیتر زدید که اکراین با تسلیحات ناتو به روسیه حمله کرده. خوب. تسلیحات خود را از روسیه بگیرد تا با تجاوز روسیه مقابله کند؟! یا سوریه از تسلیحات ساخت خود برای دفاع از دمشق استفاده کرد؟... واقعا اطلاعات غلط روسها که انتظار دارند دنیا انها را بپذیرد در دنیای کرملین اتفاق می افتد که همه می گویند هر چه اقای پوتین یا مدادوف فرموده درست هست!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۰۱ - ۱۴۰۲/۱۲/۲۴
بزن. روسیه اگر می خواست غلطی بکند کرده بود
ناشناس
|
Canada
|
۲۱:۰۴ - ۱۴۰۲/۱۲/۲۴
اینقدر المان و ناتو و امریکا از ارسال تسلیحات پیشرفته و تهاجمی به اکراین خودداری می کنند به این امید که پوتین هم متوجه اشتباهش بشود. ولی متاسفانه افرادی مانند پوتین این خودداری را نه نشان منطق و کاهش تنش بلکه نشان ضعف غرب و امریکا و اروپا و المان ترقی می کنند و بیشتر بر مواضع زورگویانه خود اصرار می کنند. انقدر بر مواضع مغرورانه خود تاکید میکنند تا سرنوشت صدام و قذافی و.... به انها هم برسد
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟