جمع آوری 80 میلیارد تومان زکات
رئیس ستاد احیای زکات گفت : امسال 80 میلیارد تومان زکات جمع آوری شده است و در صورتیکه ائمه جمعه ما را در این امر یاری کنند می توانیم تا 550 میلیارد تومان زکات گندم را در سال جمع آوری کنیم.
به گزارش خبرنگار ما حجت الاسلام محسن قرائتی در بیست و یکمین گردهمایی ائمه جمعه سراسر کشور افزود: ما در ستاد زکات در مقابل دولتی شدن امر جمع آوری زکات ایستادیم و از مسئولان خواستیم تا پیگیری جمع آوری این وجه شرعی را مانند خمس به علما بسپارند.
حجت الاسلام قرائتی به ائمه جمعه سراسر کشور توصیه کرد تا شخصا در دریافت و پرداخت وجوه شرعی از جمله زکات شرکت نداشته باشند ، بلکه فقرا را برای دریافت این مال هدایت و معرفی کنند.
وی بر جمع آوری زکات در جامعه تاکید کرد و گفت: ائمه جمعه می توانند برای حل مشکلات نیازمندان در جامعه بر جمع آوری این مال در سراسر کشور نظارت داشته باشند .
حجت الاسلام قرائتی در ادامه توصیه هایی به ائمه جمعه سراسر کشور داشت و افزود:خلاصه کردن سخنرانی ها در هر شرایطی رمز موفقیت ائمه جمعه است .
وی گفت:ائمه جمعه می توانند از فرزندان دانشجوی خود به عنوان پل ارتباطی با نسل جوان استفاده کنند.
حجت الاسلام قرائتی همچنین از ائمه جمعه خواست اجرای طرح اقامه نماز را در مدارس جدی بگیرند.
وی افزود :امام جماعت بودن علما و ائمه جمعه در مدارس یکی از ابزار های ارتباط با جوانان است .
حجت الاسلام قرائتی با بیان اینکه 13 هزار روحانی در مدارس کشور نماز جماعت را برگزار می کنند از ائمه جمعه خواست بر اجرای طرح اقامه نماز در مدارس نظارت کنند .



